Нејмар одбацио гласине...

Остајем у Паризу, сви знају мој циљ! Један од најбољих фудбалера света Бразилац Нејмар да Силва одбацио је могућност да напусти Парис Сен Жермен овог лета речима да је срећан у Паризу.

Фудбал 21.07.2018 | 21:15
Нејмар одбацио гласине...
Нејмар је у последње време довођен у везу са Реал Мадридом, нарочито након преласка Кристијана Роналда у Јувентус, али он не жели да напусти Париз.

"Остајем у Паризу, имам уговор, а приче око одласка потичу из медија. Сви знају мој циљ и зашто сам отишао у Парис Сен Жермен. Желим да имам успех са тим клубом и надам се да ће следећа сезона бити још успешнија", рекао је Нејмар за бразилски Фокс. 

Бразилац је прошле године постао најскупљи фудбалер на свету, након што је прешао из Барселоне у Парис Сен Жермен за рекордних 222 милиона евра. 

Нејмар је са Парижанима освојио француско првенство и Куп, док је у Лиги шампиона елеминисан у осмини финала од Реал Мадрида, али тада није играо због повреде. 

Са репрезентацијом Бразила учешће на Мундијалу у Русији завршио је у четвртфиналу поразом од Белгије (2:1). 

Прошле сезоне одиграо је 30 утакмица и постигао 28 голова, док је за репрезентацију Бразила укупно забележио 90 наступа и 57 голова.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар