Капитенска трака око руке Пантића: "Ово се сања"!

Велику част указао му је тренер Мирослав Ђукић. . .  Пантић: О овоме сам сањао као клинац! Везиста Партизана говорио о томе како се осећао са капитенском траком на руци, као и о наредном противнику у квалификацијама за Лигу Европе.

Фудбал 20.07.2018 | 09:45
Капитенска трака око руке Пантића: "Ово се сања"!
Мирослав Ђукић је "промешао карте" за реванш против Рудара, у ком је његов тим постигао још три гола за лаган пласман у друго коло квалификација за Лигу Европе, а изостанак искуснијих значио је и да ће Данилу Пантићу бити указана велика част.

Млади фудбалер из Руме, који је током лета продужио позајмицу из Челсија у Партизан, понео је око своје руке капитенску траку...

Први пут од 2013. године када је дебитовао.

"Наравно да ме је то мотивисало", казао је Пантић за ТВ Арена Спорт после меча.

"То је нешто што свако сања као млад играч. Био сам капитен кроз омладинску школу и ево сада поново. Честитам саиграчима на победи".

Пантић је један од ретких који је у оба сусрета провео по свих 90 минута на терену, а разлика у односу на меч у Никшићу била је што се сада са левог крила - померио у средину терена. Баш на том месту пружао је и најбоље партије током пролећа...

И Партизан игра у Литванији, ДАН после Звезде!

"Мислим да могу да одговорим подједнако добро на обе позиције и задовољан сам, а на тренеру је да изабере где ћу играти", додао је Пантић.

Следећи противник на путу ка групној фази Лиге Европе је екипа из Литваније, Тракај, која је елиминисала Иртиш из Павлодара.

"Спремамо се исто за сваку утакмицу, без обзира ко је ривал".

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар