Мусемић задовољан: Напорно, али идемо даље...

Фудбалери Сарајева сасвим заслужено изборили пласман у друго коло квалификација за Лигу Европе, након што су у двомечу укупним резултатом 5:1 (2:1 и 3:0) савладали Банантс.

Фудбал 20.07.2018 | 08:45
Мусемић задовољан: Напорно, али идемо даље...
Тим Хусрефа Мусемића је на "Кошеву" убједљиво славио 3:0, те тако потврдио побједу из Јеревана прије седам дана.

"Одиграли смо добру утакмицу, иако смо били под одређеним притиском, с обзиром да је у фудбалу све могуће. Играчи су приказали мноштво лијепих потеза, акција и голова, тако да можемо бити задовољни. Захваљујем се публици која је дошла да нас подржи", поручио је стратег Сарајлија.

Можда и неочекивано, прилику да дебитују су добили млади Селмир Пидро и Шевкија Ресић, који је успио и да се упише у стријелце, чиме су потврдили да се ради о изузетно талентованим клинцима на које Сарајево с правом рачуна у будућности.

"Можда је било малих изненађења у саставу, али мислим да су играчи који су добили прилику вечерас, оправдали моје повјерење. Драго ми је због тога јер се ради о веома младим момцима. Они ће у наредном периоду добити још шанси", поручио је Мусемић.

Већ у недјељу Мусемићев тим очекује тешко гостовање у Бијељини против Радника, на старту нове сезоне у Премијер лиги БиХ, а након тога и пут у Италију, на меч другог кола.

"Желимо да стартујемо добро, јер посљедњих година то нисмо успијевали. Имали смо веома лоше стартове у првих пет кола ранијих сезона, било је и смјена тренера, тако да је Сарајево увијек морало нешто да стиже, а знамо да на крају није успјело да освоји нити један трофеј. Имамо веома незгодно гостовање, напорно је све ово за нас, јер смо имали и далек пут у Јерменију, па нас чека и гостовањ у Италији, али идемо даље", закључио је тренер Сарајева Хусреф Мусемић.

Сарајево сада чека одлуку УЕФА, а у току дана требало би да сазна ривала у другом колу. Биће то Фиорентина или Аталанта. Сарајево ће у првом мечу бити гост, док ће 2. августа пред својим навијачима одиграти реванш.

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар