СНСД-овци се не плаше хапшења!?

Најаве из редова Савеза за промјене да ће послије избора услиједити, како кажу, велика чистка и бројна хапшења, нажалост, подсјећају на нека мрачна времена која су срећом у прошлости, али те пријетње не треба никога да узнемирују јер је сасвим јасно да је овдје ријеч искључиво о фрустрацији вјечних губитника који ни овај пут немају никакве шансе да побиједе на изборима, рекао је портпарол СНСД-а Радован Ковачевић.

Република Српска 19.07.2018 | 16:59
СНСД-овци се не плаше хапшења!?
"Кога ће хапсити?! Да неће можда чланове СНСД-а и странака наше коалиције?! Или ће можда хапсити више од 365 хиљада људи који су само на посљедњим локалним изборима гласали за нашу коалицију и који им већ деценију и више упорно поручују да нису достојни њиховог повјерења", рекао је Ковачевић.

Он је нагласио да је СНСД и те како свјестан да је тешко бити власт у континуитету, али је очигледно фрустрирајуће бити опозиција у континуитету.

Ковачевић је истакао да су резултат те фрустрације до сад биле пиштаљке у Народној скупштини или чупање микрофона, као и злоупотреба Савјета министара и других заједничких органа БиХ како би се блокирала и оштетила Република Српска, а посљедњи фрапантан примјер њиховог таквог дјеловања управо је чињеница да од 275 милиона евра колико је на Самиту у Лондону одобрено БиХ, у Републику Српску не иде ни марка.

"Резултат те фрустрације сада су и ове пријетње свима у Републици Српској који не мисле као они, али сам сасвим сигуран да ће и овај пут само допринијети додатном јачању СНСД-а и наше коалиције и учвршћивању ионако увријеженог мишљења да они могу бити свашта, али алтернатива СНСД-у никако", рекао је Ковачевић, упитан да прокоментарише писања појединих медија, који се позивају на неименовани извор, да се из редова Савеза за промјене најављују хапшења и чистке након избора.

(Срна)

Коментари / 42

Оставите коментар
Name

Ин тхе педу

19.07.2018 15:04

У центар. Браво.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Удба судба

19.07.2018 15:26

Кадрови у полицији и судству су такодје црвеносекташки. Нажалост ништа од правде и права.

Name

Вук

19.07.2018 15:29

У оном тексту о ставу СЗП везано за неопходност хапшења одређених налогбодаваца и извршилаца кривичних дјела нисам нашао да се именује било која партија.Кривица је лична , добро нису рекли да би се хапсила РС. Која гомила испраних мозгова на челу са уходаном групом криминалаца и манипулатора .Мора се човјек насмијати када прочита ово љигаво саопштење СНСД-а.Господо кривица је лична и ко је чинио кривична дјела треба да одговара.У комшија Хрвата се била појавила она група "Борг" везано за леx специалис Агрокор , али ова Милокрадова екипа је ближе тој одредници Борга.Највише ме интересује имају ли они макар једног интелектуалца нормалног размишљања.Трула јабука да трулија не може бити ова секта,

Name

Ми Сами

19.07.2018 15:48

Осилили се,умислили,цини им се да су недодирљиви...а само се сјетим Слобе,Радета,Станисица....они су за ове насе сељацице били богови...алииии...

Name

Радник

19.07.2018 17:36

Какав би то талас миграната у покушају бијега био.

Name

ТРН

19.07.2018 15:05

И боље сто неиде ниста од ЕУ нетребају нам њихове паре нек они граде Федерацију брига нас ми имамо насе Кредите и насег Преседника он це нам помоци....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Стана

19.07.2018 15:24

мислис ове јаде од предсједника који нас је ојадио и унистио рс

Name

амг

19.07.2018 15:06

Баш да видим кога ће хапсити и ко је то до сад осуђен на вишегодишњу казну за крађу и корупцију??? Пресмјешна прича, имали су четири године сипу и ништа, никог ни да приђу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

амг

19.07.2018 16:24

...али је овај пут ситуација незгодна. Опозиција има подрску народа. Ухапсице само ове веце рибе као сто је Лукац, бисерка и оне криминалце из МУПа и тузиластва.

Name

Wодолија

19.07.2018 15:18

Врло добро си ти разумјео ко це бити ухапсен, само се правис луд. Сви који су дрзаву покрали, а поготово они из владе који су сауцесници у криминалу и у убиствима ....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ммм

19.07.2018 15:20

Готови сте црвена багро

ОДГОВОРИТЕ
Name

Светозар

19.07.2018 15:23

Чега се паметан стиди будала се поноси, лаж , превара, крађа, доста више.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бос

19.07.2018 15:23

Ко о чему лопови само о парама,мало им.Знамо се добро,прдекана.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пајо

19.07.2018 15:55

Пред изборе свесе обецава запослења градња све могуце стосе мозе обецати обецавају све а после избора јад и биједа оволико година проде а ниста није десило осим лоповлука криминала и убистава које досао до пара оње на коњу

Name

СПАС

19.07.2018 15:25

Овај јадник је пљунуо у лице читавог народа а не само опозиције. Овакав цинизам и лицемерје одавно није виђено, па СНСД је економски и морално уништио Републику Српску и учинио у њој живот понижавајући и без основног људског достојанства.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зеки Пресс

19.07.2018 15:31

Ми цинимо све да се дигнемо из пепела као Фениx.. а до тада боље и пузати као папак него бити ускопљен као херој.

Name

За

19.07.2018 15:30

Сад се залис како из Лондона није досло ниста од 275 милиона,а причате како Британци и запад Русе власт у РС,а хоћете њихове паре,оне вам нису мрске?И крива опозиција?Како водја и зељка причају овдје теце мед и мљеко па Незнам ста це нам те паре?Виде сви да смо пуни и да се овдје добро зиви,а и зивотни вијека нам је продужен па контају њима не треба.Нек ти сеф тразили од Руса он се ионако цијена сваки дан са Путином,разговарају о глобалним изазовима на партнерском нивоу!М... вам лазљиву и лазну.Највеци непријатељ Српског народа на овим просторима послије усташког покрета је управо СНСД секта.Успјели су да раселе,деморалису и демографски,убију овај народ висе него иједан нас непријатељ прије њих.Убили су нас и срозавањем сколства,здравства итд итд.Убили сте нам будућност.Теско да се стета мозе исправити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре За

19.07.2018 18:36

Овај гласноговорник снсд-а умјесто да појасни потенцијалним бирачима од куд да за предсједника РС номинују особу која је "наводно" у блиском сродству са топничким часником 103 Дервентске бригаде ХВО-а (сестричина) поред толико јаких имена у самом снсд-у. Ако је којим случајем тај потез имао за циљ спрдњу са народом онда морам да признам да се потпуно успјело у томе.

Name

Тхере за

20.07.2018 10:24

Није Радован Јос рекао свом сефу да гдје он прелети та странка губи изборе 100 %.Висе пута доказао.А и незаслузују да побједе стварно па погледајте само ту обецавајуцу гарнитуру?Спириц,косарац,мајкицка,цвијановицка,Радован итд итд....Мислим да је јадан народ који њих бира да их било гдје за било ста представља и брани интересе.Мислим лицно да ако они поново побиједе да се моземо поздравити са републиком српском дефинитивно.А сад све је до народа,ја лицно ако они побиједе идем одавде и одрецу се свега српског јер незелим да будем дио народа којег овакви безвезњаци представљају.Да се разумије и немам несто високо мишљење ни о опозицији.Мисљења сам да власт треба мијењати на сваким изборима јер цим неком дамо 2 мандата одмах мисле да су богом дани.И тек онда кад се ријесимо водја разноразних моземо се надати неком успјеху јер принцип један цовјек једна странка нас води у све дубље поноре.

Name

Камелеон

19.07.2018 15:47

Сине Радоване, прво си био у СДПу, па си муљао са Адамом Сукалом у Напредњацима, сад си у СНСДу. Немој превисе пљувати по опозицији, вјероватно цес на њихова врата закуцати послије избора.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

20.07.2018 10:33

Расо послије избора мозе само да покуца на врата родитеља својих у Градишци и да не излази из куце док СНСД поново не добије изборе а то значи никада!Мислим да му многи памте изјаве и увреде,мада није он лос децко само је отишао у погресном правцу то јест странпутицом.Није препознао дјавола у свом сефу и његовој дјавола секти.

Name

Познавалац прилика

19.07.2018 15:47

Једним дио у затвор, други дио у псхијатријске установе а треци дио на посматрање. Прогласити их злоцинацким удрузењем и забраноти им рад. На такав нацин једино се моземо ријесити тог зла, сасјеци у коријену и онда полако ици наријед у бољу будуцност. То је једини спас.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Капетан

19.07.2018 15:48

Која самопоузданост, увјерење у силу коју посједују , убиједјеност у опстанак на власти. На васем мјесту ја бих се забринуо. Вас неце оборити СЗП него народ који сте ојадили биједници.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Логика

19.07.2018 15:50

Ни мастило (саопштења Савеза за Промјене) се није осушило а СНСД је пожурио да каже да се не плаши хапшења. Напротив, нешто их ДЕБЕЛО жуља; иначе се НЕ БИ НИ БАВИЛИ "неважним саопштењем."

ОДГОВОРИТЕ
Name

израелац

19.07.2018 15:54

Цуј му прице да 365 000 бираца дало сагласност за медјународни криминал .. па ако постоји сумња за криминал онда бираци немају везе стим него судови ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Истина и правда

19.07.2018 15:56

Ковацевиц је у паници.Побједили сте крадјом гласова,сада народ има дупле оци.Сваки покусај је под лупом и надзором.Цитав свјет вец зна какви сте и на ста сте све спремни.Нормално да це се сав покрадени новац врацати дрзави и нормално да це неко,а зна се ко -одговарати за овај хаос од дрзаве,дрзаве без права и морала!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Директ

19.07.2018 16:03

Васих је, господо из СНСД-а, "само" 250000 гласова, док остало отпада на васе партнере и ликове које сте купили да би намакли натполовицну вецину, коју уз то, нисте добили на изборима вец успомоц силовања демократије и то по други пут, посто први пут сте то урадили успомоц Драгана Лукаца који је, бас као и ви, склон цињењу криминалних радњи, да би досли до циља слузеци се оном "циљ оправдава средства". О таквој васој побједи је ријец. На тај нацин мозете и 1000 година, не сумњам, али то је све, само не демократија, вец (поновни) обрацун са истом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Робин Худ

19.07.2018 16:08

Ја лично небитно то тако назвао...него ,,Свако ће да одговара за оно што јесте или није учинио, а требало је по закону,, ...е после тога ће се све знати јер ће те ви све једни о другима испричати и сами себе демонтирати..

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈК

19.07.2018 16:09

Ови пријете са хапшењима криминалаца а ви се препознали.

ОДГОВОРИТЕ
Name

да да

19.07.2018 17:07

Е ово је најбољи коментар до сада.

Name

Олафа чекајући

19.07.2018 16:17

То клупко корупције мора се кад тад почети одмотавати, то одвратно плетиво се кад тад мора одасипати, парати и опарати. Када се начне прва жица оде то до краја, зауставити се неће моћи. Питање је само када. Хоће ли се чекати отварање 23. поглавља или ће се кренути раније. Крајње је вријеме, пропаде народ начисто.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Србо

19.07.2018 16:22

Готови су! Конацно правда за напацени народ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

БГД РОДЈАЦИ

19.07.2018 16:30

Људи маните се супљака ко и кога да хапсе,БРАТ НА БРАТА???

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗА РОДЈАКА

19.07.2018 17:21

ПУСТИ ТО РОДЈАК,НЕКО ГЛАДАН А НЕКОМ НИ ЛОПАТОМ НЕМО'С НАДАВАТИ...ПА ТАМАН И ДА МИ ЈЕ БРАТ РОДЈЕНИ,ХОЦУ И ЈА ДА ЗИВИМ.

Name

БГД РОДЈАЦИ

19.07.2018 17:50

И ја сам на минималцу брате ал се незалим.Три посла радим да би преживио са троје дјеце али нема нама боље у овој јадом замотаном држави мој друзе!Кад видим лопату обрадујем се знам да ћу преживјети!

Name

каурин

19.07.2018 17:32

Нико неце хапсити цланове снсда..него вас лопове и криминалце у влади који сте опљацкали ово мало народа и покрали. ЗАКОН о ПОРИЈЕКЛУ ИМОВИНЕ па цемо да видимо ..а друго знате во да сте крали гласове тако да немате тај број људи који говорите да вас подрзавају. цак и васим цлановима се згадило колико сте халапљиви и болесно проклети и неспособни. е па доста је . исељавајте се док мозете а кад додје вријеме морацете да са својим кумовима, пријатељима и родјАцима доказујете ПОРИЈЕКЛО ИМОВИНЕ !!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Отписани

19.07.2018 17:44

То треба овако. Прво, помоћу тужиоца и судијае озбиљног, похапсити крупне рибе, да не утичу на свјдеоке. Изоловати их, без знања гдје се налазе, изузев најуже родбине, али да се обавежу забрана казивања мјеста. затим полиграф, сви тужиоци, судије, полицајци и други из управе. Сви на полиграф и потоме откази свима гдје се види да су имали улогу у злочиначком удружењу. Правду, ако сматрају да су у праву, нека траже кроз нове демократске институције својим средствима. Формирати специјалног тужиоца и дати му овлаштења без имало политичког или било каквог утицаја. Чак да ради под псудонимом, ради боље сигурности породице тужиоца и судија. Полицајци, који прођу на полиграф, хитно на одржавање правног поретка и успостављања правде. Видите да сада носају вртине и трбушине, као да су трудни, надувани као лопте. Полиција зна све криминалце и само им треба заврнути м..да и то су кукавице. Дозна се и шта их не питаш. Овај капиталац МилоКрад ће побјећи вјероватно у Москву, осим ако неки полицајци не искажу неку посебну храброст и ухапсе га на аеродрому, били би записани у историји, па нека изволе. Дакле ако буде 7. октобар, мора бити и 8. октобар. У србији је народ добио 5. октобар, али није било 6. октобра и народ је данас у предполитичком друшву. Све се вратило назад и попаст је као и 90-етих. Врзино коло се не смије догодити и треба све Лустрацијом остранити за вса времена. Закон о поријеклу имовине.... Стварат правну државу да се улаже због добити, а не због спекулација. Да улажу прави, а не криминалци, што перу новац...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Радован ИИИ

19.07.2018 18:01

Како ће похапсити ове разбојнике кад су у у судовима и тужилаштвима њихови људи? Имају власт на нивоу БиХ већ 4.године, између осталог држе и СИПУ, и ништа не могу урадити... Мислим да не треба пуно очекивати од избора у октобру...

ОДГОВОРИТЕ
Name

киза

19.07.2018 18:27

Само лајте и лајте. Колико сте уједали остали сте без зуба. Готово је црвена секто

ОДГОВОРИТЕ
Name

Здравко

19.07.2018 19:06

СВЕ у ФОЦУ НА ДОЗИВОТНУ ПАНСИОН

ОДГОВОРИТЕ
Name

С.Варос

19.07.2018 20:01

Немој ко само Пинокија да нам ухапси мееее

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марцоне

20.07.2018 06:48

Прво похапсити 20 људи типа Каје,Тргелтије,Интеграл и сл.Вратити комплетан дуг РС па онда даље лагано !Ове у првих 10 дана треба похапсити и све одузети !!!

ОДГОВОРИТЕ