Преокрет?! Мбапе није на продају!

Нејмар можда и јесте. . .  Промена расположења у Пари Сен Жермену.

Фудбал 21.07.2018 | 23:00
Преокрет?! Мбапе није на продају!
Поједини медији у Европи јутрос доносе вест да је у Пари Сен Жермену дошло до промене климе и да француски клуб не сматра више Нејмара недодирљивим.

После сјајно одиграног Мундијала, Килијан Мбапе се профилише као прва звезда француског фудбала. Катарски власници сада сматрају Мбапеа играчем око којег треба правитри будућност клуба. Нејмар у многим стварима није испунио очекивања и поред његовог имена више не стоји етикета „није на продају“.  

Нејмар наводно тренутно само од продаје чува само Насер Ал Келаифи који не може тек тако да га прода годину дана после великог трансфера из Барслеоне када је оставрио и неку врсту личне победе над Каталонцима. Ипак, уложени новац у Нејмара није оправдан у првој сезони. Спортски директор Енрике не делиАл Келаифијев став и може да замисли продају Нејмара која би клубу олабавила стеге финансијског фер-плеја и отворила простор за неке друге куповине. Наводно би битну улогу требало да им и Томас Тухел. Немац се још није сусрео са Нејмаром, али се наслушао свакаквих прича и већ зна да би Бразилац могао да буде темпирана бомба у свлачионици.

Ово је јако битан сигнал за Реал Мадрид који је Нејмара означио као прву замену за Кристијана Роналда, али је ПСЋ био непопустљив у ставу да Бразилац није на продају. Сада је све мање људи у клубу који сматрају да је Нејмар недодирљив и исто тако верују да екипу треба правити око Мбапеа. Поготово што би Бразилац љубомором према малдом Французу могао да растури свлачионицу.

Наравно, ако дође до ситуација да Нејмар буде стављен на продају, ПСЖ ће захтевати више новца од оних 222.000.000 евра које су платили Барселони летос за њега. Али на то су у Реалу спремни и надају се да могу да започну преговоре са Свецима током којих би преговарали о цени.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар