Пјанић и Рамадани вечерали у Милану...

Поглед ка Острву и разговор о будућности. . .  Да ли ће репрезентативац Босне и Херцеговине ипак напустити Јувентус?

Фудбал 20.07.2018 | 19:00
Пјанић и Рамадани вечерали у Милану...
Није луд Пеп Гвардиола када и поред свих суперзвезда у везном реду жели и Миралема Пјанића са дресом Манчестер Ситија. Мало ко би могао да одбије могућност да у својим редовима има репрезентативца Босне и Херцеговине, па и не чуди што је готово сваког лета на радару најбогатијих европских клубова.

Исти случај је и сада, када Пјанићеву ситуацију мотре Барселона и Манчестер Сити. Ипак, Пјанићев агент Фали Рамадани има нешто другачију идеју на памети и то је - Челси. Добро обавештени италијански новинар Ђанлука ди Марцио изнео је своја сазнања да су се Пјанић и Рамадани у среду видели у Милану, где су заједно вечерали и разговарали о будућности. Рамадани, иначе у доброј конекцији са власником Челсија Романом Абрамовичем, предочио је Пјанићу идеју о селидби у Челси, као и тренерску филозофију Мауриција Сарија. Пјанићби на Стамфорд Бриџу држао везни ред заједно са Нголоом Кантеом и Жоржињом, али ће Челси пре тога дефинитивно морати да се позабави стањем на средини терена. У овом тренутку конкуренцију у срцу везног реда чине Канте, Жоржињо, Бакајоко, Фабрегас, Дринквотер, Лофтус Чик, па чак и Рос Баркли. Фабрегас је на излазним вратима, а клуб би могли да напусте и Дринквотер и Баркли. 

Међутим, пред Рамаданијем, а и Челсијевом врхушком је дугачак пут до Пјанићевог потписа. Жеља Јувентуса, а и репрезентативца Босне и Херцеговине је пре свега наставак сарадње, мада је Стара дама одредила 80.000.000 евра као цену довољно јаку да би се та веза прекинула. Манчестер Сити је, подсетимо, већ одбијен на прву понуду од 50.000.000 евра, док се у Барселони Пјанићева карта гледа практично у сваком прелазном року. 

Уколико Челсијеве намере заиста буду озбиљне, Рамадани ће добити зелено светло да свог клијента погура ка Западном Лондону.

Извор: моззартспорт

Фото: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар