Полиција сарађује са криминалцима!?

Аљоша Борковић, хакер који има богату криминалну прошлост, по свему судећи и садашњост, је сарадник МУП-а РС, а није ни у каквом крвном сродству са Давором Драгичевићем нити Сузаном Радановић, родитељима Убијеног Давида Драгичевића.

Република Српска 18.07.2018 | 19:22
Полиција сарађује са криминалцима!?
Борковића је прво за “Давидовог ујака” прогласио Драган Лукач, на сједници Народне скупштине РС, одржане 10. маја ове године, а за “ујака” га је потврдио Милорад Додик у емисији “Ћирилица”, 16.07.2018. Неистинита је и једна и друга тврдња и прелако је доказиво да наречени не говоре истину.



Лукач је тада рекао: “Његов (Давидов, оп.аут.) отац (Давор, оп.аут) је овдје рекао да није наркоман. Ја му не замјерам због тога. Али сада ћу рећи другу ствар; Када сам био код њега кући, када смо причали о свему овоме, било је присутно десет људи, Давор Драгичевић ми је рекао да зна да његов син дува, да користи марихуану, а његов ујак Аљоша, лице које смо ми иначе приводили због хакерских напада у МУП РС и који је покренуо на мрежама ову причу… говорим о овоме да је исти тај његов ујак, кад смо били у кући, позвао ме у страну, пошто знам човјека из неког ранијег времена из града и рекао ми: Ја знам да је Давид користио ЛСД, али родитељи то не знају”.



Лукач је посјетио Давора Драгичевића 27. марта ове године, дан након прљаве конференције за штампу на којој је Дарко Илић покушао да криминализује Убијеног Давида Драгичевића, лажно га оптужујући да је провалио у кућу Ђорђа Рађена на Лаушу.

Исти тај дан, неких два сата после Лукача, у кућу Давора Драгичевића (27.03.) био је и Милорад Додик, који је за “Хеппy ТВ”, у емисији “Ћирилица” изјавио (16.07.): “А његов ујак ми је рекао - знам ја да је био и на тежим стварима, али немојте о том сад да причамо. Ја кад сам излазио из њихове куће то ми је речено. И сад ја не треба о томе да причам, је ли тако”?!



Крајње је дегутантно и нељудски на овакав начин говорити о Убијеном Дјечаку, посебно што су то лажи, јер постоје валидни докази - токсиколошки налази који потврђују да Убијени Давид Драгичевић, прије него је ликвидиран, није користио никакве наркотике.

На овај начин настављен је прљави ручни рад МУП-а РС, започет још на пресу 26.03., када су јавно дате инструкције како да се заташка Убиство Давида Драгичевиућа и заштите Наручиоци, Убице и Сарадници.

Када се сагледају изјаве Лукача и Додика, могло би се закључити да су обојица у кући Давора Драгичевића стално “одвлачени у страну” да им се нешто “у повјерењу каже”, што је ноторна лаж.

Посебно је интересантна Лукачева изјава. У њеном првом дијелу он каже: “А његов ујак Аљоша, лице које смо ми иначе приводили због хакерских напада у МУП РС…”, да би у другом дијелу исте изјаве значајно ублажио реторику спрам Аљоше, наводећи: “пошто знам човјека из неког ранијег времена из града”!



Очито је да Лукач зна Аљошу јако добро “из града” и Аљошу криминалца, што и није за чудити, јер је Борковић сарадник МУП-а РС.

Истина је да Борковић јесте био у кући Драгичевића, пошто је словио као њихов пријатељ, али се, у међувремену, показало да је далеко од тога.

Борковић је, како ствари стоје, био МУП-ова “кртица” у породици Драгичевић и био је, између осталог, задужен и за покривање ноторних лажи, гнусоба и подлих подвала, које су изговорили Лукач и Додик.

За шта је све још Борковић био задужен од својих наредбодаваца из МУП-а РС сазнаће се врло брзо, а битно је напоменути да он јесте ухапшен 2011. године у акцији “Кошница”.



Иако је био осумњичен за пљачку стотина хиљада КМ, Борковић никада није био оптужен, нити пресуђен за недјела која је починио као хакер-криминалац.

Умјесто да сједне на оптуженичку клупу, да му се одузме новац који је опљачкао широм свијета, Борковић је почео да ради као сарадник МУП РС.

Сада је питање које послове Борковић ради за челнике МУП РС??? Да ли су међу тим “пословима” и хакерски напади на критичаре власти, попут оног великог септембарског 2017. године?

Да ли Борковић за појединце из МУП РС ради на “пословима” са новцем и ако ради, какви су то послови?! (наставиће се)

Додатак 1: Вијести.ба/Интернет-криминалци: ФБИ пратио трагове и стигао до Бања Луке (02.06.2011.)



САРАЈЕВО - Захваљујући агентима америчког ФБИ и Интерпола, ухапшени су 21- годишњи Аљоша Борковић и Дарко Малинић из Бањалуке за које је утврђено да су чланови хакерске групе која преко интернета краде новац са банковних рачуна широм свијета. Истражитељи још нису утврдили о којој суми се ради, осим што су казали да су у питању стотине и стотине хиљада марака!
Ови сајбер криминалци су имали једноставан рецепт - на интернету су организовали мрежу преко које су пласирали компјутерске вирусе што им је омогућавало да краду личне податке грађана по цијелом свијету о банковним рачунима с којих су послије лако скидали новац, преноси "Сан".

Борковић је купио луксузни стан у Романијској улици у Бањалуци, а Малинић је живио изнајмљеном стану у истој улици са супругом и кћерком. Нису крили да располажу огромним новцем, а Борковић је возио три аутомобила од којих ниједан не кошта мање од 100.000 марака.
Према неким изворима, Бањалучанин Аљоша Борковић посебно је занимљив агентима ФБИ, а упућени кажу да се ради о „компјутерском генијалцу". Он је прије неколико година био ухапшен под оптужбом да се бави сајбер криминалом.
Клупко је почело да се одмотава када су истражитељи Интерпола дошло до података да нестаје новац с рачуна у словеначким банкама и одмах се у истрагу укључио ФБИ чији су агенти пратили трагове и стигло до Бањалуке.
(Вијести.ба)


Додатак 2: Хакери пали у “Кошници" (НН, 02.06.2011.)
Аутор: НИКОЛА МОРАЧА

БАЊАЛУКА Осумњичени хакери Аљоша Борковић из Бањалуке и Дарко Малинић из Словеније ухапшени су у акцији Јединице за посебне истраге МУП-а РС, кодног назива "Кошница" спроведеној у Бањалуци, потврдио је "Независним" извор близак истрази. Поменути двојац ухапшен је у међународној акцији коју је МУП РС спровео у сарадњи с колегама из Словеније и Интерполом, а терете се за високотехнолошки криминал, односно крађу новца преко Интернета.

СлободанВасковиц

Коментари / 66

Оставите коментар
Name

Никола

18.07.2018 17:29

Шта каже Додик: "познајемо се приватно"!? Криминалац и Предсједник Републике се познају приватно!? Туга и јад!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Скептик

18.07.2018 17:37

Никола, па Додик се не дружи са људима који нису криминалаци.

Name

Ре скептик

18.07.2018 20:19

Браво за коментар

Name

Ре

18.07.2018 21:16

Ако Миле и Лукац тврде да је Аљоса то рекао има ли треца особа да потврди. Ја им невјерујем ниста па ни то.

Name

075

18.07.2018 21:47

Како то, Лукач и Орић се "мрзе" а лове дивљач често скупа и то, пазите сада, на Фрушкој гори у Србији а Србија ко фол тражи Орића, а сумња се да полицијског комесара УСК кантона Бихаћ кога траже пар година због криминала крије Лукач око Бања Луке и стално се виђа са Хамдијом Абдићем Тигром или у Бихаћу или у Бања Луци, "мафија" сарађује одлично на све три стране!

Name

Анонимус

18.07.2018 22:26

Ма дајте људи молим вас. Тај сто је неки хакер јача је моја покојна баба од њега. Ком хакеру можес извуци ово. Аљоборк@хотмаил. цом , 060719900607-ШИФРА ФАЦЕБООК-а . 0660869998 бр телефона. Ово сам извукао за 10 мин. и то неки хакер а не користи Линуx.

Name

П.П. ЊЕГОШ

19.07.2018 07:15

Пропали прецедник и кобасичар миле је саучесник у убиству Давида Драгичевића.Он зна ко је убио Давида Драгичевића.Лукач је уцијенио пропалог кобасичара милета да га несмије смијенити.Највећи криминалци у Рс су миле додик и Драган Лукач.Лукач је главни баја у Рс.

Name

Па јел има

18.07.2018 17:40

Некакве разлике измедју, тог Аљоше, и "нашег Микице"? Ја вам кажем да нема! Обадвојица раде исту ствар, само на други начин!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Били

18.07.2018 17:42

Давор је погресио сто је допустио лоповима да му удју у куцу Додику и Лукацу, то је толико било провидно да несто гадно смрди у вези настрадалог Давида. Правда за Давида. Лопови на Голи Оток.

ОДГОВОРИТЕ
Name

НАЈВЕЦИ МАФИЈАСИ У МУП-у

18.07.2018 17:57

БОСКО ПАНДЗА ДРАГАН ЈЕВДЈЕНИЦ ДАРКО ЈОВАНИЦ ЈОВО МАРКОВИЦ КЉУЦНЕ СУ ОСОБЕ КОЈЕ СУ РАСТУРИЛЕ МУП РС И 7 ИНСПЕКТОРА ЈЕ ЗБОГ ЊИХ НАПУСТИЛО МУП РС.

Name

Мрак!!!

19.07.2018 08:21

Породица Драгицевиц није у родбинској вези са додиком и министром!? Занима ме да ли њих двојица иду на сауцесце свим породицама које на залост дозиве смртни слуцај? Фууууј! ИСТИНА И ПРАВДА ЗА ДРАГОГ ДАВИДА✊✊✊

Name

верник

18.07.2018 17:49

Бозе молим те рокни један метеор на ову гениалну дрзаву,па да идемо сто прје уПМ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јој

18.07.2018 17:51

Иста прица као са убиством пок.Николе Дуровица.Неки тамо криминалац прима на себе криминално дијели а криминализоване институције га ( цитај МУП и предсједник) пусте га одмах послије пресуде.Али како истину немозес убити и овога це ако бог да ухапсити неи тамо странци.Јадна смо ми "дрзава" мислим на БиХ посто РС није дрзава иако се неки тамо упињу из петних зила да је прогласе дрзавом како би на то упецали глупе гласаце.Додикова лаз је једна унизу и лаксе је набројати његове истине које су утемељене на закону и уставу јер он цим зине лазе.Засто смо ми глупи гласаци излазили на референдум о празнику РС па гдје је тај празник у закону.Од Додикових, Зељкиних, Докуцевих, Павицевих, Лукацевих и да их не помињем свију, МУКА МИ да је то постала болест коју медицина не познаје.Даворе све сто имате на дуси изнесите јавност, јер тим доказујете да је све истина сто говорите, инаце би били давно ухапсени јер ови криминалци непрезају ни од људи ни од бога.ПРАВДА И ИСТИНА ЗА СВЕ СТАНОВНИКЕ У РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јаста

18.07.2018 22:15

Интересантно, казес РС није дрзава. Па ту и лези зец. Миле стално говори, зовите Српску дрзавом!? Тиме народ аутоматски њему дозвољава приватну дрзаву.Ради ста хоце али заледје му цува БиХ. Да је РС дрзава њега би српски народ пребио. Он би у Србији давно отисао на робију за ово дзо ради или би био убијен. Дакле, БиХ ( оваква каква је сад) је његова гаранција.

Name

075

19.07.2018 06:27

@Јаста Како нисте схватили да је Милорад, камелеон! Ако од октобра постане "шеф државе" Босне и Херцеговине, јер по ротацији иде Србин, он ће бити највећи заговарач државе БиХ и све ће учинити и потписати да постане миљеник Запада! Милорад није националист, као нити Бакир и Драган, њих тројица су лопови!

Name

Висњиц

18.07.2018 17:56

Нека казе како му је било на љетовању које је Аљоса платио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Коме

18.07.2018 18:11

Коме је платио љетовање. Васковицу, Гути, или Стаорацу

Name

Баја

18.07.2018 19:02

Имам ја пара ал волим да ми неко плати љетовање

Name

ккк

19.07.2018 05:50

Васковицу!

Name

Ре ккк

19.07.2018 08:49

А ти уплати оној породиљи сто сте је отпустили.

Name

к-к-к

19.07.2018 17:46

Провјетравање!

Name

децко

18.07.2018 18:56

У цијелом свијету полиција сарадјује са криминалцима кад требају нпр. велику рибу да ухвате, само код нас то цине због сопственог интереса

ОДГОВОРИТЕ
Name

Анна

18.07.2018 18:58

Како није ујак,није у сродству-Ваљда предсједник зна-он све зна,Испаде да Миле лаже ,

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марлон

18.07.2018 19:06

МУП = Мафија У Плавом ! ! !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

21.07.2018 08:53

Браво!

Name

Игор

18.07.2018 19:12

Не разумијем улазак Додика и Лукаца у ову прицу ?! Толико су се упетљали да је биједно слусати и гледати .Како тек биједан треба бити да вицес зивио Миле српски син . И опет це немали број људи дати глас овој моралној накази и ономе сто он представља ?!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

18.07.2018 19:36

Неће дати,него ће купити и украсти!?

Name

Правда

18.07.2018 19:51

У којој земљи предсједник и министар полиције,рјешавају убиство младог човјека,умјесто да то раде инстутуције МУП-а и тужилаштво,само у диктаторским земљама је то могуче,кадија те тужи кадија те суди,да је среће и предсједник и министар полиције би дали макар моралну оставку, а не као овдје они се понашају као госпидари живота и смрти;дно дна,није ни чудо кад нам је предсједник шаторски баја пјевач;сељачина не виђених размјера,говор кочијаша,министар изгледа као вампир,како то увијек шуша нађе шушу

Name

Ре Правда

18.07.2018 20:31

Није неуобичајно да предсједници и министри буду укључени у истрагу. Тачније да буду предмет истраге, поготово ако су и сами актери убиства...

Name

ЉУТА ГУЈА,МИЦО МОЈ!!!

18.07.2018 22:23

Колико схватам министар и додик нису у родбинској,а ни у некој пријатељској вези са породицом Драгицевиц! Занима ме да ли њих двоица иду свим породицама које имају смртни слуцај на сауцесце??? ИСТИНА И ПРАВДА ЗА ДАВИДА!!!✊✊✊

Name

ПРАВДА ЗА ДАВИДА

18.07.2018 19:16

ЉУДИ ВИДИТЕ ДА ЈЕ СВЕ ЛУКАЦ ЛАГАО. ОНАКО СЕ ИСПРСИО И СВЕ ЗИВО СЛАГАО ПРЕД НАРОДНОМ СКУПСТИНОМ. ТРЕБА ЛИ ИСТА ДАЉЕ РЕЦИ. ЗА ДОДИКА ИСТО, ГДЈЕ ГОД МУ СЕ УКАЗЕ ПРИЛИКА ОКАЉА ПОКОЈНОГ ДАВИДА. ТЕСКИ КРИМИНАЛЦИ ВЛАДАЈУ ОВОМ ЈАДНОМ НАСОМ ЗЕМЉОМ, СЛИЈЕДИ НАМ ТЕСКА БОРБА ДА СЕ ОВО ЗЛО ИСКОРИЈЕНИ. ОБРАЦАМ СЕ И ЉУДИМА КОЈИМА ЈЕ ДОБРО ПОД ОВОМ ВЛАСТИ, КОЈИ СУ СЕ УЗ ПОМОЦ ЊЕ УХЉЕБИЛИ, АЛИ МОЛИМ И ЊИХ ДА РАЗМИСЛЕ СТА ЦЕКА ЊИХОВУ ДЈЕЦУ. ОВО НИЈЕ ДРЗАВА, ОВО ЈЕ ЛЕГЛО КРИМИНАЛА. ОВО СЕ МОРА ИСКОРИЈЕНИТИ ПО СВАКУ ЦИЈЕНУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

рациц

20.07.2018 20:31

Одлицно, слазем се. Долази ново вријеме. Не треба нас бити страх да будемо храбри.

Name

Истина и правда

18.07.2018 19:27

Давиде,дусо наса.Стице правда за твоје ране.Поцивај у миру.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Куки

18.07.2018 19:35

Ако је Борковић 2011 имао 21 годину, како га је Миле познавао "од прије" ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бих

18.07.2018 19:46

Да

Name

ПРАВДА

18.07.2018 20:02

ЉУДИ, МА ОНИ СВЕ ИЗМИСЉАЈУ. САМ ВРХ ДРЗАВЕ ЈЕ ПОВЕЗАН СА УБИСТВОМ. МА САМ ДОДИК СВЕ ЗНА.

Name

како

18.07.2018 20:04

О Аљоси стампа писала да је криминала, а Предсједник казе да га зна. Како тај исти мозе да ради за МУП, гдје ми то зивимо? Ја уопсте не видим границу измедју доброг и лосег.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ронхил

18.07.2018 20:24

А како Предсједник може бити неко ко је шверцовао у току рата?

Name

ккк

19.07.2018 05:52

Нигдје није речено да га Предсједник зна него министар Лукач!

Name

ИСТИНА

18.07.2018 20:05

МИ НЕМАМО ПОЈМА У КАКВОМ КРИМИНАЛНОМ ДРУСТВУ ЗИВИМО. У СТВАРИ МИ НЕ ЗИВИМО, МИ СЕ МУЦИМО И ПРЕЗИВЉАВАМО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Воки

19.07.2018 00:03

Да бих био предсједник,треба да имаш признату државу,дакле може бити предсједник,нпр куци ог савјета,њене заједнице,неког спортског колектива,институција предсједника не постоји.Да ли вам је јасно то јасно ГОСПОДО.. Цега,кога и зашто??? Узмите сад свој новчаник и погледајте ГРБ ,може и пасос.Лазни националиста с демократским именом тамо неке странке,сад бих можда могао да буде предсједник Предсједништва Бих.. Нпр Чикаго има више православаца,него ,западни велики дио Бих,па вас питам има ли тамо ПРЕДСЈЕДНИКА,хвала на одговору.

Name

бака

18.07.2018 20:05

Васковицу, Бозји цовеце, да те није зивјели би као слијепи И глуви. Обзнанио си ИСТИНУ, а група ПРАВДА ЗА ДАВИДА идемо до КРАЈА по ПРАВДУ. ПОСТОВАЊЕ ТЕБИ, ВЕЛИКОМ ЦОВЈЕКУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ИСТИНА

18.07.2018 20:11

ДА НИЈЕ БИЛО ВАСКОВИЦА И ЈОС НЕКОЛИКО ЉУДИ, ДАВИД БИ СЕ ВЕЦ БИО ЗАБОРАВИО А МИ МИСЛИЛИ ДА ИМАМО ПОСТЕНОГ ПРЕСЈЕДНИКА И МИНИСТРА. ВАСКОВИЦУ ЈА САМ ТИ И ПРИЈЕ ВЈЕРОВАО А САД ТИ ПОСЕБНО ХВАЛА ,СТО СИ МНОГИМА ОТВОРИО ОЦИ.

Name

ре

19.07.2018 03:07

А ко каже да је и то истина?

Name

ПРАВДА ЗА ДАВИДА

18.07.2018 20:08

ЗАМИСЛИТЕ КАКВИ СУ ЉУДИ ДОДИК И ЛУКАЦ, СВЕ СУ ЗНАЛИ, ИЗРЕЗИРАЛИ УБИСТВО И ДОСЛИ У КУЦУ ЈАДНИХ РОДИТЕЉА. КО ИМА И МАЛО ПАМЕТИ СВЕ МУ ЈЕ ЈАСНО. ТО СУ ЗИВОТИЊЕ, ЗВИЈЕРИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Да.

18.07.2018 20:15

ПРЕСЈЕДНИК И МИНИСТАР СВЕ ЗНАЛИ О УБИСТВУ И ДОСЛИ ДА ,,ПОСЈЕТЕ,, РОДИТЕЉЕ. ТО ЈЕ ВРХ ЛИЦЕМЈЕРСТВА, ТО ВИСЕ НИЈЕ ЗДРАВ РАЗУМ. ТО ЈЕ КАО УБИЦЕ У НАЈГОРИМ ФИЛМОВИМА.

Name

бака

18.07.2018 21:04

Теска це им бити проливена крв невина.

Name

октомври

19.07.2018 03:58

Царе; - Додикова бахатост је узела маха, па ме не би цудило да објави слицан оглас, ТРАЗИМ ЦЕТИРИ ПОСТЕНА ЦОВЈЕКА ДА МИ БРОЈЕ ЛОВУ. ПЛАТА ПО ДОГОВОРУ.

Name

ЉУТА ГУЈА,МИЦО МОЈ !!!

19.07.2018 08:32

Правдо за Давида,молим Вас немојте вриједјати зивотиње и звијери!!! ИСТИНА И ПРАВДА ЗА ДАВИДА✊

Name

вјерник

18.07.2018 20:09

Да није Васковица,мисли би ДА ВЕЛИКИ ЉУДИ припадају само прослим временима,а насим само ситна проја.ВАСКОВИЦ ЈЕ ВЕЛИКИ ЦОВЈЕК НАСИХ ДАНА.Велико постовањеВАСКОВИЦУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сладја

18.07.2018 20:20

Ста друго реци него Васковицу,свака цаст.Додик и Лукац смеце каквог нигдје нема,брука и срамота.Сад је паметним све јасно.Криминал на врху дрзаве.

Name

ре

18.07.2018 21:02

Вецина људи је свјесна да се Васковиц бави апостолским дјелина ,када побиједимо злотворе,Васковицева заслуга це бити највеца И најдостојнија.

Name

васке је феномен

18.07.2018 22:23

Колико би Срба сутра гласало за Васковица уколико би се кандидовао за предсједника РС_а? Вјерујем много њих.

Name

Ујко и друзина

19.07.2018 17:48

Са Васковицем и Давором идемо до краја у борби за правду!

Name

ТО ВАСКЕ

20.07.2018 11:51

Како их ВАСКОВИЋ само РАЗГОЛИТИ! Надам се да ће још неке ... ˝оне˝ КОЈЕ су за истину и правду јесу али као и тај им ˝ујак˝! РАЗБУЦАЈ ИХ ВАСКОВИЋУ СВЕ!

Name

Бијељина

18.07.2018 21:30

Чуј полиција сарађује са кримосима, ништа ново и они су криминалци

ОДГОВОРИТЕ
Name

Другачије неће ићи

18.07.2018 22:37

Метак у чело и тако се наод рјешава своих крвопија.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре за другације..

19.07.2018 07:58

Ти си са лисица или психијатра

Name

Јој

19.07.2018 06:01

Да бар само сарадјује.....да не нападају блиндирана возила,да инспектори за нарко деликте не дилају дрогу,да макрое не стите припадници МУПа,да саобрацајци не говоре за ово ти је предвидјена казна од 100КМ а ти му онда дас 50,да не криминализују људе који зиве у суми и ухвате их са 2м дрва а са оним сто мазну милионе иду на руцкове,зову да кумују и сл.Ма све је отисло у ПМ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Роки

19.07.2018 07:21

Лопов лопова лако пронађе. Знаш ти ко сам ја, знам ја ко си ти. Зато ме ништа нечудиии...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ники

19.07.2018 08:55

Без Линукса са двије пиве код нас хакери "сјајно" живе

ОДГОВОРИТЕ
Name

нн

19.07.2018 10:00

Рекао ујак рекао Миле рекао Лукац да се децко дрогирсо! Налази из релевантних института рекли ДА ЈЕ ДЕЦКО ЦИСТ! Доктори се не огласавају АПАРАТИ НЕ ПРИЦАЈУ али це ови наси да нас убједе даз апарати ниста НЕ ВРИЈЕДЕ ДОКТОРИ НИСТА НЕЗНАЈУ сами су они релевантни и ОНИ СВЕ ЗНАЈУ и ми треба да прогутамо ту њихову прицу!

ОДГОВОРИТЕ
Name

???? Ауууу

19.07.2018 11:09

Ово је баш дно дна нема даље..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Анна

19.07.2018 16:51

Разговарају оптимиста и песимиста песимиста каже" ово не може горе" а оптимиста"може ,може"

Name

Не

21.07.2018 08:51

Криминалци сједе у полицији.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СИПОВО

21.07.2018 10:15

ПРАВДА ЗА ДАВИДА ПРАВДА ЗА ПРОЛЕ ДРАЗЕНКА ПРАВДА ЗА СВЕ

ОДГОВОРИТЕ