Крстајић: Нећу да чујем за Томпсона!

Селектор је на друштвеној мрежи означио да му се свиђа фотографија његовог пријатеља Ивана Ракитића са контроверзним певачем, не знајући ко је поред играча.

Фудбал 17.07.2018 | 14:15
Крстајић: Нећу да чујем за Томпсона!
Током петочасовне вожње од загребачког аеродрома до Трга бана Јелачића, хрватским фудбалерима у отвореном аутобусу друштво је правио и тамошњи певач, Марко Перковић Томпсон, познат по покличу "За дом спремни" и песми у којој прети "четницима и српским добровољцима".

За време проласка кроз загребачке улице, певач се фотографисао са фудбалером Иваном Ракитићем, који је ту слику "окачио" на друштвену мрежу Инстаграм.

Један од оних који су означили да им се та слика свиђа био је и селектор репрезентације Србије, Младен Крстајић.

У изјави за агенцију Тањуг, Крстајић је објаснио да је "лајковао" слику свог пријатеља Ракитића и да није препознао ко је поред њега.

"Искрено, Иванове слике лајкујем свуда где год се појаве аутоматски, тако је било и овог пута. Сигурно то нисам урадио да бих подржао Томпсона који је отворено против Србије и српског народа. Нити сам га препознао на слици, нити ме он занима, нити желим да чујем за њега, нити било шта слично. Ко ме и мало познаје, зна колико волим своју земљу и свој народ, а поштујем друге", рекао је Крстајић.

Дочек хрватске репрезентације завршен је после 21 час на централном загребачком тргу, управо Томпсоновим наступом.

Извор: мондо.рс/Тањуг

Коментари / 0

Оставите коментар