''Ако Новак буде онај стари...''

Рафа нема ни најмање шансе! Ричард Крајчек, шампион Вимблдона 1996. године, каже да Новак Ђоковић може да освоји наредних пет Гренд Слемова.

Тенис 18.07.2018 | 19:30
''Ако Новак буде онај стари...''
Најбољи српски спортиста свих времена освојио је у недељу свој четврти трофеј на теренима 'Олд Енгланд Цлуба', а 13. Слем каријере, први после скоро две године – потврдивши да се после проблема с повредом вратио на врхунски ниво.

"Ђоковић може да освоји наредних пет Гренд Слемова јер је евидентно да су му само били потребни мечеви. По мени, уколико остане здрав, први је фаворит на УС Опену. Ако буде имао још неколико тешких, неизвесних мечева до почетка турнира у Њујорку – верујем да ће поново бити непобедив", рекао је некадашњи трећи играч света. 

Да га ништа неће зауставити у Лондону било је и дефинитивно јасно у спектакуларном полуфиналу против Рафаела Надала, када је славио после велике борбе у пет сетова и преко пет часова игре. 

"Мислим и да Рафа може до 20 Гренд Слемова, попут Роџера Федерера, пре него што се повуче. Али, опет, уколико Новак буде онај стари... Сећате се, Надал није имао ни најмање шансе против Ђоковића, па верујем да је и то изузетно важно, односно – умногоме зависи од тога како ће се Новак осећати. Уколико то не буде случај, онда Рафа може до 20 Слемова", закључио је Крајчек.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар