Меџик: Леброн нам је покварио планове!

Меџик Џонсон, председник кошаркашких операција Лос Анђелес Лејкерса, рекао је да је доласком Леброна Џејмса план његове екипе морао бити измењен.

Кошарка 18.07.2018 | 12:30
Меџик: Леброн нам је покварио планове!
Леброн је са Лејкерсима потписао четворогодишњи уговор у вредности од 154 милиона долара и тиме знатно олакшао посао Џонсону и остатку управе.

Меџик се ипак нада да љубичасто-златни могу да приволе још једну велику звезду овог лета, али неће очајавати ако то не успеју, већ ће се фокусирати на наредни трансфер рок.

"Ако видимо да постоји неки играч који нам допринео, онда ћемо га потписати ако можемо да дођемо до договора. Ако тога не буде било, ми већ имамо екипу и са њом ћемо се и борити. Веома нам се свиђа тим који је састављен", рекао је Меџик за ЕСПН. 

Меџик Џонсон је и сам легенда Лејкерса и већина навијача те екипе му верује, али ипак није реално да Леброн са тренутним саставом дође до финала, а камоли титуле шампиона. 

"Следећег лета ћемо имати довољно финансијског простора да доведемо још једног играча за максимални уговор. Роб (Пелинка) и ја само имали једну стратегију, али ју је Леброн покварио њен део. Ипак, остајемо дисциплиновани и надамо се да ћемо ускоро бити екипа која ће моћи да се бори за прстенове", додао је Џонсон.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар