Преокрет: Обућа Јелениног убице

На помолу је филмски преокрет у случају убиства Јелене Марјановић, које је више од двије године медијски најпраћенији случај у Србији.

Србија 17.07.2018 | 07:27
Преокрет: Обућа Јелениног убице
Полиција је двије недјеље прије укидања притвора Зорану Марјановићу на насипу у Борчи пронашла обућу која се поклапа с отиском нађеним недалеко од канала у који је бачено Јеленино унакажено тијело. 

''Нађена је оригинална обућа, која се потпуно поклапа са трагом нађеним недалеко од места на којем је пронађен леш певачице. Реч је о мушкој обући. На основу величине и облика, вештаци су утврдили да је реч о мршавијем мушкарцу који има уска стопала и носи обућу број 43. На основу обуће и трагова нађених на њој, утврдиће се коме је припадала и ко је кобне ноћи када је Јелена тражена био код канала'', каже извор близак истрази и додаје да је на депонији недалеко од рампе на насипу у Борчи нађена и Јеленина гардероба у којој је била када је убијена, пише београдски „Ало“.

Како је „Ало!“ писао, нови докази у случају брутално убијене певачице испливали су захваљујући непажњи њених крвника.

''Убице су случајно испустиле леш Јелене Марјановић док су га носиле у канал у Борчи и на тај начин нехотице откриле локацију са које су дошле на насип и донеле њено унакажено тело! Трагови крви су пронађени на трави, у непосредној близини канала, 48 сати после извлачења тела и сачувани су као доказ. Леш је највероватније испао једном од помагача док су га носили, а крв је исцурила из најлона у који је певачица била умотана! Претпоставља се да се неко од убица или саучесника у злочину саплео и случајно испустио леш или да му је леш исклизнуо из руку. Могуће је, такође, да је наишао пешак или аутомобил, због чега су убице биле приморане да застану'', открива извор и додаје да Јеленини крвници нису приметили да су за собом оставили трагове.

Извор: Ало

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

Xx

17.07.2018 05:57

Која глупост само да затаскају и ново неста измисљају да нико неби био крив

ОДГОВОРИТЕ
Name

То

17.07.2018 08:29

Тако ње е и ту је у игри крупна политицки застицена зверка јер давно би се расветлило да не убио обицни и цобан тј.граднанин овде је неко много моћан и судство то зна као и полиција само се одлазе цуј патика ма бас неко бос отисао после бацања леса сигурно, пису глупости, али стице убицу правда Божија дрзава је дно..

Name

БАНЕ

17.07.2018 07:49

У ОВОЈ СРБИЈИ ЈЕ ВЕЋИ ЦИРКУС НЕГО У РС, КОД ЊИХ ЖУТА ШТАМПА И КВАЗИ НОВИНАРИ ИСТРАЖУЈУ УБИСТВО А У РС КВАЗИ ИНСПЕКТОРИ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Аа

17.07.2018 10:15

Код нас је јос јадније, они бар имају праве инспекторе, сад стапа ко стампа, ста би јој

Name

Црни Груја

17.07.2018 09:40

Јбт који су смрадови ови новинари у Ало. Они вријеђају људску интелегенцију. Чуј после двије године нашли обућу. Само кретен може повјеровати у овај чланак. Чудим се да преузимате овакве глупости.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нострадамус

17.07.2018 13:09

Браво Грујо слазем се.

Name

Давор

17.07.2018 15:46

Правда за Јелену... Окупљање на Јеленином Тргу

ОДГОВОРИТЕ