Видео: Гдје је Марадона, ту је шоу!

Хлеб, со, хамер, Лукашенко! Дијего је званично председник Динама из Бреста!

Фудбал 17.07.2018 | 12:45
Видео: Гдје је Марадона, ту је шоу!
На Мундијалу је привукао пажњу начином на који је пратио утакмице Аргентине, а ни по окончању Првенства света не силази Дијего Армандо Марадона са светских насловница. Некада најбољи играч планете у великом стилу представљен је као нови председник Динама из Бреста.

Ел Пибе је преузео белоруски клуб још у мају, али је због обавеза на Мундијалу, где је био амбасадор ФИФА, тек у понедељак званично промовисан у првог човека клуба с којим је потписао уговор до 2021. године.

„Желим да се фотографишем са председником Александром Лукашенком. Надам се да ће у блиској будућности постати наш навијач. Верујте ми, без проблема бих могао да живим у Белорусији“, рекао је Марадона на дочеку, пошто је по традиционалном словенском обичају послужен хлебом и сољу.

На стадиону Динама дочекало га је око 24.000 навијача. А у објекат је ушао у хамеру. Нема шта, воли човек шоу. Ужива у њему.

„Имајући у виду да ће Дијего живети у Бресту, верујем да ће људи из свих крајева света долазити да гледају наше утакмице“, нада се један од директора Динама, Виктор Радков.



Само, ови што су јуче били на трибинама нису се радовали. У последњем сусрету 16. кола белоруске Премијер лиге Шахтјор из Солигорска је поразио Динамо (3:1).



Извор: моззартспорт

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Ниxон

17.07.2018 12:04

Ово није Хамер

ОДГОВОРИТЕ