Кемба: Њујорк? Чисто сумњам!

Амерички кошаркаш Кемба Вокер рекао је да не планира да напусти своју екипу Шарлот Хорнетса и да тамо жели да остане још дуг период.

Кошарка 18.07.2018 | 08:30
Кемба: Њујорк? Чисто сумњам!
Кемба је драфтован 2011. године од стране Шарлота, тада Бобкетса, и целу своју каријеру је провео у том тиму.

Разлог повезивања Вокера и Њујорк Никса је то што је он пореклом из тог града, а многи медији су га често доводили у 'Велику јабуку'.

Кембу наредног лета очекује значајна повишица, с обзиром да му тада истиче тренутни угово према којем ће сезоне 2018/19 зарадити 'само' 12 милиона долара. 

"Што се тиче Њујорка, чисто сумњам. Ја сам Хорнет и планирам да тако остане још дуго времена. Тако да, нема ништа од тога (Њујорка)", рекао је Кемба Вокер за "Тхе Атхлетиц". 

Шарлот је недавно свог плејмејкера ставио на "листу за одстрел" рекавши да ће разматрати све понуде које добије за њега, што је кошаркаша погодило. Ипак, изгледа да су све ране између две стране залечене и Шарлот и Кембу очекује дуга заједничка будућност. 

Хорнетси ће следеће године имати савршен спој квалитета и искуства на позицији плејмејкера, с обзиром да ће минутажу са Вокером делити вишеструки НБА шампион Тони Паркер.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар