Сад и Спортинг жели Костића!

И можда га добије већ за неколико дана! Српски репрезентативац наводно спреман да прихвати мању плату да би прешао на Алвеладе.

Фудбал 17.07.2018 | 19:00
Сад и Спортинг жели Костића!
Можда ће Филип Костић на Пиринејско полуострво, али не у Валенсију, већ у Спортинг из Лисабона.

Како пише тамошњи О Жого, Костић је жеља стручног штаба који жели да га доведе на Жозе Алвеладе. Цео посао могао би да буде готов већ ове седмице. Преговори трају, Спортинг је показао велико интересовање пошто ће Костић готово извесно напустити Хамбургер.

Према писању О Жога, Костић је упознат са интересовањем Спортинга, а цела операција би могла да се заврши кроз формулу позајмице са правом откупа.

Такође, португалиски медији истиче да Костић има уговоре из Италије и Енглеске, али му се допада то што га жели Спортинг. Чак се истиче и да би Костић желео да смањи плату и потраживања да би прешао на Алвеладе.

Спортинг га је желео и још док је играо за Гронинген. Тада се није догодило, али би могло у наредних неколико дана.

Подсетимо, Валенсија је показала велико интересовање за овог играча, али како сада ствари стоје Спортинг му је најближи.

Синиша Михајловић је дошао у Спортинг па отишао, а Костић би могао да буде следећи Србин који ће потписати за лисабонског великана. До сада у каријери је наступао за Раднички Крагујевац, Гронинген, Штутгарт и Хамбургер. Изгледа да је време за Португалију.

Извор: моззартспорт

Фото: Стар спорт

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

ХХ.

17.07.2018 18:02

Тамо му је мјесто,трци као мува без главе.

ОДГОВОРИТЕ