Реал понудио 225 милиона € за Азара и Куртоу!

Реал Мадрид послао је понуду од 225 милиона евра Челсију за капитена репрезентације Белгије Едена Азара и голмана Тиба Куртоу, преносе белгијски медији.

Фудбал 17.07.2018 | 15:00
Реал понудио 225 милиона € за Азара и Куртоу!
Азар је добрим играма на Мундијалу у Русију, где је са репрезентацијом Белгије освојио треће место, само повећао своју цену на тржишту, док Куртоа, који је проглашен за најбољег голмана не крије жељу за повратком у Мадрид где му је породица.

"Где иде Азар, идем и ја. Ми се не раздвајамо", изјавио је Куртоа након победе на Енглеском (2:0) у борби за треће место на Мундијалу.

Азар је после утакмице са Енглеском у мечу за треће место на Светском првенству најавио да би могао да напусти Челси.

Након одласка Кристијана Роналда у Јувентус, Реал је у потрази за новим нападачем.

Упркос вишемесечним спекулацијама, Мадриђани су саопштили да Нејмар није на мети њиховог клуба, Килијан Мбапе има чврст уговор и велику жељу да остане у Пари сен Жермену, па је њихов фокус у Премијер лиги, тачније у Челсију.

Њихов први "пик" је Еден Азар, за којег су наводно били спремни да понуде 170 милиона евра, али после завршетка Мундијала челници шампиона Европе решили су да одреше кесу и "убију две муве" једним ударцем.

Како преноси белгијски дневник "Хет Лаатсте Ниеуwс", Реал је Челсију званично послао понуду од 225 милиона евра за капитена репрезентације Белгије Едена Азара и голмана Тиба Куртоу.

Азар је после добрих партија у Русију скренуо пажњу јавности, а Реал је одмах прешао у офанзиву како би спречио улазак у борбу са осталим тимовима који желе да ангажују нападача Белгије.

Азар је још одавно рекао да би волео да обуче дрес званично најбољег клуба 20. века, док Куртоа, који је проглашен за најбољег голмана на Мундијала, не крије да жели у Мадрид, где му је и породица.

"Где иде Азар, идем и ја. Ми се не раздвајамо", изјавио је Куртоа након победе на Енглеском (2:0) у борби за треће место на Мундијалу.

Да ли то значи у Мадрид? Видећемо како ће реаговати Челси…

Извор: Б92/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар