Да ли Додик зна шта изговара?!

“Али Тужилаштво је искључило причу о убиству и силовању и они су незадовољни и зато опет причају како не функционише држава“, изјавио је Милорад Додик у интервјуу за “Спутњик”. (види додатак)

Република Српска 16.07.2018 | 13:54
Да ли Додик зна шта изговара?!
Откуд Додик зна да је Тужилаштво искључило “причу о убиству”? Када је то учињено? И да ли је Додик прогласио у интервјуу “Спутњику” да је Убиство Давида Драгичевића задес? Односно, да ли је Додик преузео ингеренције Тужилаштва?!

Било би добро да одговори на та питања, посебно о проглашењу задеса из Кабинета?!

Било би добро и да одговори шта је са утврђивањем чињенице да Убијени Давид Драгичевић није био дрогиран, као што су то тврдили његови штићеници Жељко Каран и Драган Лукач и због чега ништа није предузео, након што је доказано да су његови штићеници свјесно прљали жртву Убиства?!

Било би добро и да Додик одговори да ли је обавијештен да Убијени Давид Драгичевић није био у Кући Рађенових на Лаушу, није је опљачкао, као што су то тврдили његови штићеници Драган Лукач и Дарко Илић? И ако је обавијештен, шта је он предузео против оних који су свјесно криминализовали жртву Убиства?!

Било би добро да Додик, кад је већ у потпуности преузео истрагу, одговори на питање како су се предмети из Куће коју Убијени Давид Драгичевић није опљачкао нашли у његовим џеповима?

Да ли Додик зна Ко је хтио подметнути ДНК Убијеног Давида у Кућу коју Давид није опљачкао, како би се проналаском подметнутог ДНК потврдиле лажи са преса 26.03.?

Кад већ зна да Убијени Давид није убијен, да се све одиграло у оних 15-20 метара на Лаушу, како тврди, сигурно зна и како су се предмети из Куће на Лаушу нашли у џеповима Убијеног Давида, а да он Кућу није опљачкао?!

Сигурно зна и зашто је Убијени Давид оптужен да је користио ЛСД, ТХЦ…, иако је доказано токсиколошким налазима да то није тачно!

Сигурно зна и зашто се инсистира на оних “15-20 метара” којима Давид те ноћи није ни крочио, али Тужилаштво, које воде Желимир Лепир и Далибор Врећо, чини све да га на силу смјести у тих 15-20 метара. Баш како је то Додик, чини ми се, наредио. Иако, како тврди, нема утицај на правосудне институције.

Да ли Додик зна Ко је наредио одржавање прес конференције МУП РС 26.03., када је Убијени Давид лажно оптужен да је провалник, а након тога и да је наркоман?

Да ли га је ико обавијестио о томе?!

Да ли Додик зна да се у свим дисајним органима утопљеника мора налазити “страни садржај”, а да то његови доктори Каран и Милосављевић нису утврдили?

Да ли Додик зна да је починио кривично дјело налажући реобдукцију тијела без тужилачке наредбе?

Да ли је Додик злоуптријебио бол породице да им подметне свог обдуцента Но2? Каран је његов обуцент Но1!

Да ли Додик зна да је обдуцент, којег је он довео, задржао бар мрву образа па направио разлику у времену смрти, пронашао напукнућа на носу Убијеног, није се изјаснио о појединим тешким повредама, јер није могао лагати као Каран?

Да ли Додик зна да је Синиша Кострешевић, којег су “изабрали да води нову истрагу”, опструисан на сваком кораку и да ће бити уклоњен уколико настави да покушава да пронађе убице?

Да подсјетим Додика - Кострешевић је његов човјек од највећег повјерења, а он га је жртвовао, јер му није дозвољено да било шта уради конкретно.

Као самопрозвани Врховни Тужилац и Судија, Додик би требало да зна те детаље. Јер је преочито да и он води истрагу! Или, да будем прецизнији, само је Он и води! А сада је и пресудио. Задес!

Да ли је Додик при себи када тврди да отац Убијеног Дјетета прижељкује да му је Убијено дијете силовано?!!! (наставиће се)

П.С.
Да ли је Додик толико узбуђен због мирних окупљања грађана на Тргу да је заборавио да пости?

Додатак: Додик за “Спутњик” о “случају Драгичевић” (извор РТРС)

Поменули сте технологије ширења хаоса. С обзиром на то да већ неко вреијме траје акција Правда за Давида, да ли страхујете да би дио тих технологија могао да буде примијењен и у инструментализовању тог трагичног случаја?
- То већ раде, нажалост, са страдалим дечком. Ја сам у неколико наврата изразио саучешће оцу. Мени је жао сваког младог живота, али овдје се ради о нечему другом. Тужилаштво БиХ не бирају власти РС. Српска нема никакав утицај на тужилаштво: тужиоци се бирају у Сарајеву, а одједном се сва одговорност импутира нама. То је чиста политичка игра.

Мислите да би иницијативу Правда за Давида неко могао да злоупотреби за протесте ширих размјера?

- Они су покушали да то учине, али мислим да је тајминг за то прошао. Људи све више разумију о чему се ту ради. Кренули су у политичке обрачуне по матрици која је јасна. Прво су ударили на полицију. Лично сам питао кога знате у полицији којим бисте били задовољни, па су рекли име. Именовали смо га да води тај случај. Оцу смо рекли: хоћете ли и ви да будете дио тог тима? Он је био неколико дана, па пошто се није одвијало како је желио, иступио је. Па су напали патолога Карана. Па смо рекли, нека дође човјек из Београда. Дошао је човјек из Београда који је готово идентично потврдио све налазе. Ни то није било довољно, рекли су: неће ни из Бањалуке ни из Београда.

Ево, пошаљите у Загреб. Па из Загреба потврде све што је речено у Бањалуци и Београду, па ни то не ваља. Тужилаштво је рекло: постоји нејасноћа шта се десило у простору од 10-15 метара гдје нема камера. Остаје да се то испита. Ми смо рекли - у реду. А он каже - то није то. Али Тужилаштво је искључило причу о убиству и силовању и они су незадовољни и зато опет причају како не функционише држава. И ја сам незадовољан; колико сам пута говорио о неефикасном суду и тужилаштву. Мислим да смо и ми направили грешку што смо дозволили окупљање без одобрења. Али све је то високо емотивно. Не можемо да оспоримо право на окупљање, али видљиво је да је та групација подржана, да је финансијски опскрбљена и да се покушава интернационализација.

слободанвасковиц.блогспот.цом

Коментари / 134

Оставите коментар
Name

Еx Специјалац

16.07.2018 12:00

Срамно. све је поцело са лазима надобудног Илица на пресу. који је одрзан по налогу Лукаца. потврдјено...давно... али ти људи образ немају. бар би требали бога да се боје

ОДГОВОРИТЕ
Name

Еx Специјалац

16.07.2018 12:00

Срамно. све је поцело са лазима надобудног Илица на пресу. који је одрзан по налогу Лукаца. потврдјено...давно... али ти људи образ немају. бар би требали бога да се боје

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хм

16.07.2018 12:25

А да није и Лукац добио налог од неког?

Name

Ре: Хм

16.07.2018 12:45

Добио налог јастаје-од свога нарко боса. Лукац је кљуц проблема!!!!

Name

Врјеме је

16.07.2018 13:02

Да ли це падати киса или сијати сунце у РС то одлуцује малоуман цовјек, тако све баљезгарије у инервију спутњику лик вец предвидза и сукобе Босњака и Срба време је да се изолира у Туњицама инаце нам се писе лосе

Name

Цхристиан Сwеден

16.07.2018 13:58

Тацно Лукац је постављен ту од Еуропске нарко мафије која је она који је главни дисбутер орузја и дроге у ЕУ. А како секосе у извијесцу ЕУ комисије Босанци се туку са Албанцима за прво мјесто по питању трговине орузјем у ЕУ.

Name

Ти еx специјалац!!!

16.07.2018 14:10

Ај цути паметнији си!!! Овдје је улогу тузиоца преузео Бореновиц јер он мисли да је најпаметнији и да боље зна водити истрагу. Наравно потпомогнут остатком СЗП а. Миле је поновио ријеци Лепира али ви сте то ставили у његова уста. Лазљивци.

Name

сваста

16.07.2018 14:37

Људи моји, не могу да вјерујем да нико од раје, из кафица, аутобуса, са пијаце не сазна име тих ( тога ) убица па ако ниста нек објави у неком БН коментару.Зар се то мозе сакрити.

Name

професор

16.07.2018 14:41

Ја полазим од тога да је Додик умјесан у многе афере о којима знају и Лукац и остали. Сада морају да цуте заједно! Не смије нико против никога да зуцне. Договор насих мафијаса због лицне безбједности и интереса. То је велики проблем за истрагу: или ми или они питање је сад!

Name

Вук за Ти еx специјалац

16.07.2018 14:46

Бореновић је био члан анкетне комисије коју је формирала НС и која је обавила свој посао у складу са овластима.То што сте очекивали површан рад анкетне комисије и мислили заташкати набрзака убиство покојног Давида , то је ваш проблем.Занимљиво је да и ваш представник у раду анкетне комисије Калабић није био против извјештаја , него је био уздржан , што гледајући комплетно дешавање везано за те догађаје имплицира само по себи да се слаже и он са тим извјештајем.Рад комисије је био јаван и транспарентан , закључци разарајући по скупштинску већину која штити убице покојног Давида. О тужиоцима и истражитељима не врједи ни причати.Само једно , зашто сте довели Карана да нешто објашњава , када је релевантност његовог обдукционог налаза равна нули , односно равна налазу било којег човјека којег сте могли наћи на улици или да парафразирам могли сте узети и моју покојну бабу као мјеродавну.О тужилаштву и МУП-у РС на челу не вриједи трошити ни ријечи.Цјелокупна јавност је видјела да су корумпирани , "кварњаци" како се каже у жаргону.Сваким својим саопштењем сваком смијешном конференцијом за штампу они су доказивали , а и сада доказују да штите убице и налогбодавце датог кривичног дјела.

Name

Аqуамарин

16.07.2018 14:55

Овај нас прецедник има правне науке у малом прсту, док се реално сви питамо има ли он елементарно у глави? Папак по методологији и изјавама равна разумне људе према себи? Само зато сто је предсједник. Није ли то злоцим према цовјецности?

Name

НН

16.07.2018 15:48

Срам те било, шта сте зла нанијели породици Драгичевић, довољно је за цијели један људски вијек. Баја штити убице, криминалце и злочинце. То су његови фаворити. Окупила се банда и води овај јадни ентитет у истребљење. То је сваком нормалном јасно. Правда за Давида вам куца на врата, Оне фотографије унакаженог Давида ће вас прогањати на сваком кораку. Нећете имати мира, баш као што један припадник ЦЗ РХ који је радио асанацију терена у Медачком џепу послије олује. Тај човјек је изгубио разум кад је видио шта су његова браћа урадила. Тако ћете и ви убице и злочинци. Монструми стићи ће вас заслужена казна! Правда за Давида!

Name

@#@

17.07.2018 20:32

Сунце нам више не сија као некад. Надамо се да ће октобра почети да сија кад ова багра оде с власти. Доста је пљачке и криминала. Они се бахате а народ контејнере пребире. Само се знају задуживат и пунит своје банковне рачуне. Народе прогледај ако већ ниси.

Name

Јаста

16.07.2018 12:00

Е мој Васковицу!? И тебе це заморити, иако им мјесецима износис доказе јасне као дан. Него, поведи народ да их смлатимо. Барем це се прицати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

П. П. Његош

16.07.2018 13:00

Хаххахаа. Не може Васковић сам себе водити а не народ. Додуше, може повести пар медиокритета, какав је и сам.

Name

Ре

16.07.2018 14:11

Ајде мозе и један на један, ста це ти народ.! Је ли то да се кријес иза њега као и сад резим!! Онда си исти као и они. А Васковиц то је тек посебна прица за себе. Сарлатан ста друго реци.

Name

Ујко и друзина

16.07.2018 14:43

Свака цаст Васковицу и осталима протагонистима правде за Давида. С бозијом помоци напред!

Name

ЗА ПП ЊЕГОШ

17.07.2018 05:26

КАД БИХ ЗНАО КО ЈЕ ПП ЊЕГОШ.

Name

цар

17.07.2018 18:49

Један једини најјачи Додик

Name

Никола

16.07.2018 12:01

Он је одавно изгубио компас,врти исту матру и не зна да се народу све висе гади!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Скептик

16.07.2018 12:09

Па наравно да је изгубио компас када се ништа не одвија онако како он жели а октобар се ближи. ТИКА ТАКА, ТИКА ТАКА...

Name

СНСД

16.07.2018 12:37

После овог октобра ви цете цекати неки нови и и даље одбројавати тик-так... Никада октобра неце нестати.

Name

лудак у мраку

16.07.2018 12:54

Лијепо је рецено да избора неце бити, ...и неце их бити

Name

За СНСД

16.07.2018 13:01

Прошли пут сте изгубили изборе али сте купили два папка. Овај пут ће тај број бити много већи, пет или шест. Тешко да ћете моћи купити све. А Бисерка је и тада изгубила од Младена Иванића. сада је у још горем положају него тада.Тако да не знам на чему засниваш свој оптимизам. Можда куповином цијеле опозиције?

Name

Ма Ја

16.07.2018 13:39

Могуће СНСД , али ви тек треба да дочекате октобар , све ми се чини да сте дубока прошлост , имам неких комсија из твоје странке , стари мој усрали се ко грлице.

Name

Пајо

16.07.2018 14:42

Ако остане ова мумија на власти не писе намсе добро треба сви снагама бирити да небуде у власти одмага ухапсити после избора и одузети опљацкано све

Name

РЕ

16.07.2018 15:02

РЕЗИМСКЕ СЛУГЕ, ЗА РАЗЛИКУ ОД ВАС И ВАСЕГ ДОДИКА ,ВАСКОВИЦЕВА СВАКА ИЗГОВОРЕНА И НАПИСАНА РИЈЕЦ ЈЕ ПОТКОВАНА ДОКАЗИМА. ДА НИЈЕ БИЛО ВАСКОВИЦА И ЈОС НЕКОЛИКО ОСОБА ДО САД БИ СЕ ДАВИД ЗАБОРАВИО КАО И МНОГИ ДРУГИ КОЈЕ СТЕ УКЛОНИЛИ, ПРОКЛЕТИ БИЛИ. БИЛО БИ КАКО ЈЕ РЕЦЕНО НА КОФРРЕНЦИЈИ И СВЕ ГОТОВО, УБИЛИ МОМКА, ЗАТАСКАЛИ .. И ДОДИК, ЛУКАЦ ,ЦВИЈАНОВИЦКА .. СВИ ЦИСТИ. Е НЕЦЕ МОЦИ ТАКО ЗЛИКОВЦИ ,ОДГОВАРАТ ЦЕТЕ!!!!!!!!!!!

Name

Модрица

16.07.2018 12:01

Ма тај висе не зна ни ста ради ни ста прица,октобар га муци....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко - ПРАВДА!!! -

16.07.2018 12:33

Стиже његов лични Пети октобар, да Слоба не буде усамљен.

Name

Блиц

16.07.2018 12:38

Стаце га муцити, кад сигурно побједјује?

Name

ЦЕНТРАЛ ИНТЕЛИГЕНЦЕ АГЕНY

16.07.2018 12:55

На тенковима досао, на тенковима одлази

Name

Сви за Додика и за Жељјку

16.07.2018 19:01

Што би га мучио октобар.Никад мање неизвјесности није било пред изборе.Оћекује се никад убједљивија побједа СНСД-а и остатка патриотске коалиције.

Name

профилер

16.07.2018 12:01

Овај лик је изгубио везу са стварносцу, јер су му милијарде помутиле разум! под хитно с њим на психијатријски вјестацење у Аустрију

ОДГОВОРИТЕ
Name

Харе

16.07.2018 12:01

Све то Додик зна ал режим је режим чиме овим то и потврђује моја је задња...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ин

16.07.2018 12:03

Ајде Милораде не лази висе

ОДГОВОРИТЕ
Name

бл

16.07.2018 12:04

Требамо се тапирати засто је Додик толико укљуцен у овај слуцај тразење другог патилога,обилазак родитеља,сахрана,испред рузиластва сада ове изјаве а не би требао радити миста поводим овог слуцаја,то ниду његове ингеренције.Питање је стити ли некога

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

16.07.2018 12:52

Себе.

Name

Кики

16.07.2018 14:08

Мислим да ЗГ није потврдио све, како стоји у цланку да је Милорад рекао.. и то највазније, присуство дроге у организму. ...полиција је то тврдила са сигурносцу од 100%. Искусни кривицар Лепир је се касније на ТВ вадио да им апарат за контролу није био у реду..као..био је покварен. Ту несто дебело смрди. Покварен апарат мозе показат да је неко ко је наркоман - негативан резулатат али обрнуто да показе неком ко није -позитиван резултат..то је у сфери фантазије. Несто смрди...дебело.

Name

Никола Незнановиц.

16.07.2018 12:23

ЗАЛОСНОЈЕ НЕСМИЈУ ДА ПРИЗНАЈУ ЗАТО СТОЈЕ ПРЕМИЈЕРКЕ ЗЕЉКЕ ЦВИЈАНОВИЦ СИН ..УПЕТЉАН У УБИСТВО ДАВИДА ДРАГИЦЕВИЦА СРАМОТА ..ДОДИК ЗНА ДИВ ЗНАЈУ СУТЕ КРИЈУ ПОЗ СВИМА БН.ТВ.И РАДИЈУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миско

16.07.2018 12:40

Управо тако, побила се два наркомана и лопова и Зељкин син уз помоц својих пријатеља убио Драгицевица.

Name

киза

16.07.2018 12:50

Цела Бања Лука прица о томе, али изгледа да је бела цизмица вазнија од Републике Српске.

Name

незнање

16.07.2018 12:57

Ја не знам за то, али цуо сам несто, мозете ли ста детаљније реци о тој теорији?

Name

!!!!

16.07.2018 13:00

Страсно!!! Ста дјеца великих раде, а родитељи су их томе науцили. Бозе, казни Зељку, ако је то истина. А казна је: судбина Даворова.

Name

Ссссс

16.07.2018 15:22

Глупа вам је кампања

Name

Кројачица

16.07.2018 12:25

Готов си РУДОЊА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ КРОЈАЦИЦА

16.07.2018 12:48

Ајде реално па то сам цуо 2010 па 8 година а сад је најаци и нема теорије да га добијете на изборима.

Name

Истина и правда

16.07.2018 12:49

Толико суза на Давидовом тргу,толико боли за муцки убијеним дјететом,а они сила,прицају о својој дјеци,унуцадима...Бозе милостиви услиси молитве на путу праведницком нас који трпимо годинама од зла,зла од којег се срамоте синови цовјецији!Сине Давиде,опрости нам сто немас мира у царству небеском,твој тата се бори заједно са нама,за оно сто си ти зелио за све нас -да зивимо бољи и праведнији зивот! Опрости,потрудицемо се да злоцинци буду казњени за сваку твоју рану сто су ти нанијели.Никад нецес бити заборављен,андјеле нас.

Name

Ре ре кројачица

16.07.2018 13:09

Е јадо јадни, па што онда висите на порталима и тролујете? Нешто га не чујем да пјева не може нам нико ништа! Зна он врло добро шта га следује. Довољно је погледати како изгледа, како је унезвјерен.Оде Миле као да га никад било није!

Name

Капетан

16.07.2018 13:27

РЕ КРОЈАЦИЦА на цему ти заснивас ово сто писес . Како вас висе није срамота да се огласавате и браните ове протуве на власти. Зар стварно немате нимало савјести кад мозете подрзавати корупцију, криминал, непотизам,прекомјерно задузивање, огромну администрацију коју ни Њемацки Будестаг нема, као и све остало у Републици Српској сто се накарадно ради а вама мањини изгледа супер, зар вам је образ толико јефти павсте се продали за мекиње а њима сте својом подрском обезбиједили бијели хљеб. Какав то полтрон морас бити па да подрзавас неције бахацење и разметање док велика вецина градјана зиви од данас до сутра.

Name

За Ре кројачица

17.07.2018 06:39

Зар ти баш свога Мила сматраш РУДОЊОМ, упецо си се!

Name

СВАСТА

16.07.2018 12:29

УЗАЛУД ТИ ТРУД ВАСКОВИЦУ САМО ОБЈАВЉУЈ ГЛУПОСТИ КОЈЕ НЕПИЈУ ВОДЕ .

ОДГОВОРИТЕ
Name

киза

16.07.2018 12:49

Сваста од СВАСТА

Name

Перо

16.07.2018 16:00

Е КРОЈАЦИЦЕ И Свашто бједници којима бахата власт баца кости са своје трпезе па за њих лајете. Бог вас види и цека вас казна његгова, безбозници црвени ! ! !

Name

РЕ: СВАСТА

16.07.2018 19:07

ИМАТЕ ЛИ ИЧЕГА ЉУДСКОГ??? ИЛ ЈЕ ТО ЗАИСТА СУВИШНО ПИТАЊЕ????? Правда за Давида ✊

Name

за свашта

18.07.2018 09:17

ИЗГЛЕДА ДА ЈЕ И ДЕМАГОГИЈА И СВАКА КОНСТРУКЦИЈА ЊИМА(ТЕБИ јер је олигледно кога штитиш) УЗАЛУДНА! ЖУЉА ИСТИНА, А?!

Name

Сви за Додика и за Жељјку

16.07.2018 12:29

Одлично зна шта прича.Не знају шта причају они који врејују да од једног несрећног случаја каква је смрт младог Драгичевића направти политички капитал а то је несретна опозиција која и није опозиција Републике Српске него опозиција Републици Српској.

ОДГОВОРИТЕ
Name

губиш конекцију

16.07.2018 12:55

Нема везе опозиција са овим,ово је обрачун друге врсте,уконектуј се мало у врх своје странке,па ћеш зашутјети,о кавом несретном случају булазниш,Али,ви срама немате зато се нећете знати ни стидјети својих ријечи.

Name

ало сотоно

16.07.2018 13:09

Није несрецан слуцај, вец првостепено убиство са предумисљајем

Name

Пирање

16.07.2018 13:12

КО ЈЕ УБИО ДАВИДА? КО И ЗАШТО ТОЛИКО СКРИВА УБИЦЕ? КО ОДРЕЂУЈЕ И НАРЕЂУЈЕ ДА СЕ ТО КРИЈЕ ПА ДИЈЕЧКО ЈЕ УБИЈЕН, ПРАВИТЕ ОД ЖРТВЕ КРИВЦА А ЗА КРИВЦЕ СЕ БОРИТЕ????

Name

Перо

16.07.2018 16:02

Е в о јос једног који лаје за коске

Name

КОЛИКО ТИ ПЛАЋАЈУ?

16.07.2018 19:04

ДА лапрдаш? ШТО ПРОДАЈЕШ СЕ?

Name

?

18.07.2018 09:18

Који болан СВИ? шта фантазираш...

Name

није тај заслужио

16.07.2018 12:30

ни коментар!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Неунистиви

16.07.2018 12:45

Васковица за директора РТРС висе је урадио за обицног цовјека него пола њих фотељаса а има муда од титанијума

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ајде ВИШЕ

16.07.2018 12:46

ДЕМАМАГОГ шта лупеташ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Прозирно

16.07.2018 12:51

Додик изговара оно сто му је Лукац наредио. Јасно је тко је БАЈА!!! у РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Папци обојица!

16.07.2018 14:49

Обојица су криминалци без премца, а мозда и велеиздајници: То за сада не бих могао да поврдим али изгледа да је тако.

Name

Тајминг

16.07.2018 12:56

ТАјминиг није прошао, тек ће да додје, али не за злоупотребу него за ИСТИНУ И ПРАВДУ!!! Тик так...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нинџа Корњача

16.07.2018 13:00

Од самог почетка све је јасно,једна лаж је родила другу,а друга трећу,а трећа ће родити четврту и тако даље.Тешко је сада рећи истину након толико лажи и подметања,нарочито од ових на власти који су огрезли у свему што је нечасно.Само нови,неокаљани,поштени,часни и неподмитљиви људи могу да се ухвате у коштац са немани званом режим од кога вани бјежим(Словенија,Аустрија,Њемачка итд.)!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Петар

16.07.2018 13:03

Предсједник Додик је рекао да је кроз истражни поступак надлежно тузилаштво до сада утврдило да Давид није силован и мучен као што то Васковић износи у досадашњем ометању истраге а тузилаштво а и Додик нису рекли да није убијен.Васковића треба привести и испитати. Човјек све зна он је и патолог и инспектор и вјештак и полицајац.

ОДГОВОРИТЕ
Name

16.07.2018 14:16

Колико су пута показане слике покојног Давида и са каквим повредама, па само луд човјек може рећи да није убијен

Name

16.07.2018 14:17

ПРАВДА ЗА ДАВИДА!!!!!!!!!!!!!!!!!

Name

Перо

16.07.2018 16:09

Побркао си дупелизац, то све набројано није Васковиц него онај ције дупе лизес

Name

Ре Петар

16.07.2018 17:05

Па што га не приводе? Свака озбиљна држава и полиција би га одавно привела и бар узела изјаву. Лукачев аргумент да је будала па га не приводе је у најмању руку неозбиљан за једног министра. Криминалци и олош!!!

Name

Игор

16.07.2018 13:20

Волио бих уци у главу понаособ сваком од 300 000 људи који су "овом" дали глас . Јасни су ми они који су у дилу са њим и имају огромну корист, они стите своје интересе али веци су људи који раде за биједне плате и пензионери ција дјеца и унуци немају будуцност. Сви на изборе и глас ПРОТИВ Цовица, Додика и Изетбеговица ! Мозе Сејдиц, мозе Финци , мозе све само да се ови макну па цемо послије лако.

ОДГОВОРИТЕ
Name

075

16.07.2018 16:58

@ Игор Нажалост прво се мора промијенити Устав БиХ јер Сејдић и Финци не могу се кандидирати јер само "уставотворни" народи могу, Бошњаци, Хрвати и Срби а ми "остали" е не знам што се до сада нешто промијенило!

Name

Приједлог

16.07.2018 13:41

Обзиром да је све ово превршило мјеру, а да истовремено не желимо неред и насиље предлажем до избора игнорисање владајућих структура ОКРЕТАЊЕМ ЛЕЂА истима у свакој прилици сусрета са њима. Ненасилно и врло врло упадљиво и иритантно. У свакој али свакој ситуацији!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мурија

16.07.2018 13:42

Откуд це знати Рудоња ста прица запетљао се тотално у срање ни АВ га немозе извадити. Једина дрзава у коју смије јос отици.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре мурија

16.07.2018 18:35

Немој тако, има и Јужна Осетија чини ми се

Name

Реално

16.07.2018 13:54

Знаци наркоман, син неког политицара је у био наркомана, сина обицног градјанина Давора Драгицевица. Паметном довољно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

На Залост

16.07.2018 14:48

Неки људи мисле да су ово Филипини.

Name

искривљена слика реалности

16.07.2018 18:01

Неко ко је давно конзумирао марихуану за тебе је наркоман,... ок, јест. засто се један син политицара петљао с једним наркоманом? ако је давид наркоман, ста је тај син политицара? пс. ниси ти паметан, ти само мислис да јеси

Name

искривљена слика реалности

16.07.2018 18:03

Давид није био наркоман... накомани добро сарадјују и не убијају се вец стите једни друге

Name

Реално

16.07.2018 13:57

Знаци један наркоман је битан јер је син неког политицара. Други наркоман је небитан јер је син обицног градјанина. Ту је сва мудрост.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре реално

16.07.2018 17:17

Ало боту дос

Name

борац

16.07.2018 13:57

Обицни пољопривредник углавном купусар.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Канада

16.07.2018 14:02

Само једно питање: које су , по уставу , надлезности председника РС ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Моззарт

16.07.2018 14:03

Један наркоман син обицног конобара, а други наркоман син угледног политицара. То је сустина прице.

ОДГОВОРИТЕ
Name

метузалем

16.07.2018 18:28

Како си лијепо разлозио цијели слуцај на ситне факторе, позавидјело би ти трогодисње дијете

Name

Дарио

16.07.2018 14:07

Бијесна Дзукела пуна зла,сељацина која је побјеснила од велике колицине новца насег у његовим дзеповима и од моци коју има над овом мафијаском банана колонијом и њеним народом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зиле

16.07.2018 14:53

Свеце бити добро ако се на изборима не појаве његови послусници он пораз неце лако поднијети мозе се оцекивати сваста свјестан је да губи изборе

Name

Франкестајн

16.07.2018 14:13

Тако вас је мало да це те бити 3 или 4 странка (калиција) по гласовима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПРАВДА ЗА ДАВИДА

16.07.2018 14:57

ОВА СОТОНА ЈЕ ТОЛИКО УСИЉЕН ДА И НЕ МИСЛИ СТА ЈЕ ИЗГОВОРИО, ВЕЦ СМАТРА ДА ,СТА ГОД ДА ЈЕ РЕКАО МОРА БИТИ ТАКО. ОВО ЈЕ ДОКАЗ ДА ЈЕ ОН СОТОНА, ЈЕР ЈЕ И САМ СОТОНА ХТИО ДА ЗАУЗМЕ ПОЗИЦИЈУ САМОГ БОГА И НАРАВНО БОГ ГА ЈЕ СТАВИО ТАМО ГДЈЕ МУ ЈЕ МЈЕСТО. СВЕ ЈЕ ИСТО И СА ДОДИКОМ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ИСТИНА

16.07.2018 15:05

НАРОД НЕСМИЈЕ ДА ПРИЦА, А МНОГИ ЗНАЈУ СТА СЕ ДОГОДИЛО СА ДАВИДОМ. НЕСМИЈЕ ЈЕР СУ ВРЛО ВАЗНЕ ОСОБЕ УПЛЕТЕНЕ У УБИСТВО. Е КАД РЕЗИМ ПАДНЕ ОНДА КАД СЕ САЗНА ИСТИНА МНОГИМА ЦЕ СЕ ЗЕЛУДАЦ ПРЕВРТАТ ОД МУКЕ И НЕВЈЕРИЦЕ СТА ДАНАСЊА ВЛАСТ РАДИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Напријед

17.07.2018 06:49

Ћутањем се помаже режиму, зато свједоци напријед, реците истину, али сви, маси власт не може ништа, маса побјеђује. Будимо поштени према себи, својој дјеци, унучади и свим наредним генерацијама!

Name

зуx

16.07.2018 15:50

Ти си готов мајсторе!

ОДГОВОРИТЕ
Name

каурин

16.07.2018 15:57

Људи имамо будалу предсједника. спасавај ко мозе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Масло

16.07.2018 16:13

Како незна зна он и висе него сто мислите само га мало треба заронити у црквину да се присјети

ОДГОВОРИТЕ
Name

Коста Ностра

16.07.2018 16:54

Цијело вријеме се не прица или не зна о највазнијем. Који је мотив?

ОДГОВОРИТЕ
Name

децко

16.07.2018 18:05

Све је јасно

Name

ре каурин

16.07.2018 18:08

Теби је засигурно неопходан лијечнички преглед,пожури, да не буде прекасно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

теби што реплицираш каурину

17.07.2018 09:50

Очигледно је теби неопходан, не видиш добро, види јадо гдје пишеш! Шта си утреперио, колико ти плаћају да будеш слијеп?! МОже ли ти бити за мјесечне трошкове? Мало?

Name

КО ЈОШ ЊЕГА

16.07.2018 18:40

МОЖЕ СЛУШАТИ ШТА ПРИЧА И ГЛЕДАТИ???????????????????????????????????????????? САМО може да плати неким јадницима, који знају колико вриједе(коју марку), већ су почели нудити новац за гласове!!!!!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

новак

16.07.2018 21:00

Сви нуде паре и сви узимају паре! ко је гори овај сто даје или овај сто узима?

Name

новаче

18.07.2018 09:19

Па јави нам ти, када узмеш паре за глас!

Name

хммм

16.07.2018 19:09

Предсједниче, ПРЕЦИ - ИЗГОВОРИ Правда за Давида ✊✊✊ ђе си за свој народ? ИЛИ МИ КОЈИ СМО ЗА ПРАВДУ-ИСТИНУ-ОДГОВОРНОСТ ЗА ПОЧИНИОЦЕ ОВОГ ЗЛОЧИНА - НИСМО ТВОЈ НАРОД?????

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗА

16.07.2018 19:19

ДОДИКА НЕ ИНТЕТЕСУЈЕ РС.ОН РАДИ НА БЈЕЗАЊУ У СЕБИЈУ И У РЕЖИЈИ СВЕЖЕГ ДАШКА СА БАЛКАНА ВУЧИЋА ЗБАЦИ И СЈЕДЕ НА АНДРИЋЕВ ВЕНАЦ.

Name

Директ

16.07.2018 20:31

Ено и код Марица несто булазни.

ОДГОВОРИТЕ
Name

НЕК БУЛАЗНИ

16.07.2018 20:47

Само људи без мозга могу му вјеровати!

Name

Симо

16.07.2018 20:56

"Част Отаџбине" На коју ће страну СзП ако се "будемо поново ћерали"? Ово је пренијела ЗЛИКОВАЧКА ФАШИСТИЧКА АЛТЕРНЕТИВНА ТЕЛЕВИЗИЈА Републике Српске власника Слободана Станковића а послије избора Игора Додика. Ево ко тражи КРВ МЕЂУ СРБИМА зликовци који би да владају и да се богате још годинама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ја

16.07.2018 20:58

Готов си Рудоња.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Митар

16.07.2018 20:59

Рудоња је протјеро више срба него Туђман и Алија заједно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Одговор

17.07.2018 02:55

Соумен забавља народ у Србији .Мариц и цирилица . Народ му вјерује,а мени се зелудац окреце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

xyз

17.07.2018 06:52

Марић, и ти волиш Хрвате, пуно, зашто?

Name

Радозналац

17.07.2018 06:01

Господо текстописци видим да све знате ко је убио Драгичевића, зашто своја сазнања не понудите истражним органима. Молим вас напишите ко уби Ристу Југовића Маузера и још много познати личности по Палама Источном Сарајеву Бања Луци и другде у РС. Неволим ни ја Додика Цвијановићеву и ове из Савеза за промене ни једни ни други нису ништа донијели добра народу РС. Благо вама што ова ВиХ нема државе и закона па можете лупетати свашта и окривљивати свакога. Можете не волити било кога али у модерном свету пресједник се поштује. Да има закона за оваква нетачна писања ви би били у прдекани. Благо нама таква нам је држава тррррпитттте.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ааа

17.07.2018 06:51

Власт не само да није донијела добро народу, већ све што је добро је однијела!

Name

Марко

17.07.2018 07:49

Докле висе оваква бахатост, до кад це овај цовјек да унистава народ у РС/БИХ ово је апсолутна катастрофа да прецедник даје овакве изјаве. Овај народ је заостао тотално ако у овом цовјеку види перспективу за своју дјецу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

тако је Марко

17.07.2018 09:46

У праву си!

Name

израелац

17.07.2018 10:19

Тони Сопрано ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

гадиш ли се сам себи председниче?

17.07.2018 10:22

Ишао си им у кућу изјавити саучешће, СРАМ ТЕ БИЛО, шта лапрдаш, исмијаваш се муци родитељској, све је народу јасно, и то је оно што вас ЖУЉА!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗАШТО, ПРЕДСЕДНИЧЕ? ? ?

17.07.2018 11:21

ПА И МРТВОГ ДИЈЕТЕТА СЕ БОЈИТЕ?! ЗАШТО, ПРЕДСЕДНИЧЕ? ? ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бањалука зна

17.07.2018 12:59

Ко је ујак као саучесник у убиству, гдје ради и за шта је кривично гоњен?

Name

ХМ

18.07.2018 08:25

Толико МОРБИДНИХ ИЗЈАВА, ДА ЈЕ ТО СТРАШНО! Зар вам није лакше признати, ви сами себе демантујете! ПравдаЗаДАВИДА

ОДГОВОРИТЕ
Name

ала сте се запетљали

18.07.2018 09:24

У ПМ! НЕ МОЖЕТЕ ОД ИСТИНЕ ПОБЈЕЋИ! СВЕ ВИ ЗНАТЕ А ЛАЖИ И ДЕЗИНФОРМАЦИЈЕ ШИРИТЕ, зар стварно мислите да ваше МОРБИДНЕ ИЗЈАВЕ ИМАЈУ ТЕЖИНУ?! Питање је само докле ви мислите тако?!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Да ли Додик зна шта изговара?!

18.07.2018 09:47

Са тим питањем би се требао неки стручан психолог позабавити! Доста ЈЕ заиста његових МОРБИДНИХ, ШИЗОФРЕНИЧАРСКИХ ИЗЈАВА!

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОБА

18.07.2018 13:08

ЗАШТО ВЛАСТ НОН СТОП ГОВОРИ ДА ЈЕ ПОЛИТИКА УПЕТЉАНА У СЛУЧАЈУ ДАВИДА ДРАГИЧЕВИЋА.ЗА "СПУТЊИК" БИХ РЕКЛА .ПОЛИТИКА ЈЕ УШЛА У КУЋЕ, УЛИЦЕ ПОСАО .НЕМА КРПЉЕЊА РУПА НА УЛИЦАМА БЕЗ ПОЛИТИКЕ,НЕМА ПОСЛА БЕЗ ПОЛИТИКЕ,НЕМА ЖИВОТА БЕЗ ПОЛИТИКЕ СВЕ НАМ ЈЕ ПОЛИТИКА ЧАК И ЖЕНИДБА,КРШТЕЊА,ПРОСЛАВЕ.КАО ОНИ ТО НЕ ЗНАЈУ.ОНИ СУ КРИВИ ЗАТО ШТО СУ СТВОРИЛИ ТАКАВ ЈЕДАН ОДВРАТАН АМБИЈЕНТ. САМО ЈЕ ПОЛИТИКА ДАВОР ДРАГИЧЕВИЋ.ОН ЈЕ ЛАВ, БОРАЦ. ДОШАО ИЗ ИТАЛИЈЕ ДА БРАНИ РС ОСТАО ИНВАЛИД.СА КРАЋОМ НОГОМ. КОНОБАР НИКО ГА НЕ МОЖЕ КУПИТИ. ИЗГУБИО СВОГА СИНА.ГАДИ ТЕ СЕ ВИШЕ И БОГУ И НАРОДУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Додиков родјак

19.07.2018 08:18

Тај Додик манипулатор зна све и ко је убио Давида неби било ни цудо да и он сам није умјесан у све то. Неразумијем застонарод Р.С. неотвори оци вец једном и види куда их води тај мафијас,пљацкас. Само је доста да му се види фаца и мозес знати које; један дрзник лопов кои мисли само на себе а народа ко ј"

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕПЛИКА

19.07.2018 10:27

ПА зна све, сваком изјавом доказује ДА ЗНА! ТО САМО СЛИЈЕПАЦ НЕ ВИДИ! Ко не види очигледне ствари, не треба му ни очи отварати!

Name

Ивана

28.04.2021 10:11

Не мора знацити ниста лосе али ме интересује ко је та особа засто је се теба клонити

Name

Фатма yасин османоглу

19.11.2023 16:40

И мене занима ко је представила се као докторица

Name

Хм

19.07.2018 10:01

ВИ СВИ КОЈИ СТЕ изнијели ЛАЖИ, обмане, лажне доказе и сву пласирану демагогоју у вези ДАВИДА, треба да ОДГОВАРАТЕ !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бакица

19.07.2018 10:45

Сто га више блатите народ га више воли живјела РС

ОДГОВОРИТЕ
Name

?

19.07.2018 11:06

БАКИЦЕ, јеси узела НА ВРИЈЕМЕ ТАБЛЕТЕ? Фантазираш! НЕ ТАЛАСАЈ!

Name

Фатма yасин османоглу

19.11.2023 01:09

Ко је она