Филм "Четири вјенчања и сахрана" добија наставак?

Хју Грант, Енди Мекдауел и Ана Ченселор, као и још неки сарадници на филму "Четири венчања и сахрана", састали су се како би поразговарали о снимању наставка остварења које им је донело велику славу.

Занимљивости 16.07.2018 | 13:46
Филм "Четири вјенчања и сахрана" добија наставак?
"Нашли смо се у кући сценаристе Ричарда Куртиса и Енди је била тамо. Невероватно да је већ прошло 24 године! На састанак није дошла цела филмска екипа, било је нас десетак. Нисмо у контакту иначе, једино се чујем са Енди Мекдауел. Хјуа нисам видела баш дуго, па је наш сусрет био баш дирљив. Ричард је одржао поздравни говор, био је фантастичан", рекла је Ана за британске медије.

Она је открила да су разговарали о томе да сниме филм, али да још ништа није потврђено и дефинитивно.

"То је био један од мојих првих филмова и било је предивно, али ове нове генерације нису упознате са тим филмом. Деведесете су биле године када су романтичне комедије лепо пролазиле у британским биоскопима. Време је сада другачије", сматра глумица.

РАДЊА КУЛТНЕ РОМАНТИЧНЕ КОМЕДИЈЕ

ЧАРЛС којег игра Хју Грант је нежења, али често одлази на венчања својих бивших и садашњих пријатеља. Венчања га не брину превише, али временом ће почети да се пита, да ли ће се он икада оженити и наћи жену свог живота. Тако на једном венчању упознаје Кери за коју временом почиње да мисли да је најпаметнија, најлепша и најнеобичнија жена коју је срео. Он се труди да јој се не удвара и да се не заљуби, али то све пада у воду након прве заједничке проведене ноћи. Ипак, Кери њихову романсу схвата као “везу на једну ноћ”, јер се ускоро удаје. После силних перипетија, Кери схвата да је Хју човек њеног живота и њих двоје стају пред олтар.

Новости
фото:интернет

Коментари / 0

Оставите коментар