Проговорио друг убијеног студента

"Огорчен сам због неистина које су пласиране да би од убице направиле жртву", каже друг Марка Радовића (24), студента из Невесиња, ког је прошле недеље убио транссексуалац Горан Абдулов (34).

Србија 16.07.2018 | 09:07
Проговорио друг убијеног студента
Марко се на интернету дописивао са женом по имену Јована. Убрзо су се упознали и почели да се виђају. Марко је тек послије неколико мјесеци открио да је Јована у ствари мушкарац који се зове Горан Абдулов. Тада је сазнао и да се наводна Јована бави проституцијом, одатле и објашњење како је Горан тако дуго успио да сакрије од Марка да је трансвестит.

Ове тврдње је изнио пријатељ Марка Радовића (24), студента из Невесиња, кога је прошле недеље у изнајмљеном стану у Земуну убио трансвестит Горан Абдулов (34).

Пријатељ жртве, који је инсистирао на анонимности, револтиран је због, како каже, неистина коју су пласиране у јавности након Марковог убиства.



"Када је сазнао све о Горану, Марко је прекинуо сваки контакт и рекао му да не жели више да се виђају. Међутим, Горан је већ увелико био опсједнут њиме и почео је да га прогања и уходи. Слао му је поруке пријетећи да ће убити и њега и себе. Марко је мирно покушавао да му објасни да они нису ни у каквој вези, као и да жели да има праву дјевојку јер, прије свега, није био геј", тври саговорник листа "Ало".

"Неколико дана прије убиства, Марко ми је признао да се плаши Горана јер су пријетње већ постале озбиљне. Додатно га је бринуло то што је сазнао да је Горан раније покушао да озбиљно науди једном дечку с којим се виђао. Случај је заташкан, јер тај дечко није знао Горанов прави идентитет", рекао је саговорник листа.

Тврди да је дан уочи убиства Марко полицији пријавио узнемиравање.

"Кобне недеље Горан је дошао, вјерујем, с циљем да га убије. Никаква "самоодбрана" није била у питању јер га Марко није тукао ни те вечери, ни икад прије тога. Доказ је да Горан нема никакве повреде, нити огреботину", тврди пријатељ несрећног младића.

Пријатељ несрећног младића огорчен је због тврдњи Горанове мајке, која је, како каже, бранећи сина убицу, од Марка направила пијаницу, агресивца и жигола.

" Марко је био миран и неискварен младић, а не пијаница, жиголо или макро, каквим га је описивала мајка убице", каже пријатељ младића.

Извор: Ало

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

Xx

16.07.2018 07:21

Педери нетреба о томе писат

ОДГОВОРИТЕ
Name

Реално

16.07.2018 14:34

И ти си педер,цим бранис убицу,стоко једна,марко је био првокласни момак лијепо васпитан,дијете са села.

Name

wхеел

16.07.2018 08:16

Е јбг сад, ако за пар мјесеци "видјања" није провалио да Јована има курблу, онда му свака цаст на незаинтересованости за зенски полни орган.

ОДГОВОРИТЕ
Name

За вхеел

16.07.2018 17:23

Није курбла него прангија

Name

ТУГА

16.07.2018 08:39

ВИДИ СЕ НА ФОТКАМА ДА ЈЕ МЛАДИЦ БИО ЈЕДНА ФИНА КУЛТУРНА И ТИХА ДУСА КАКО СУ ГА КОМСИЈЕ И ОПИСАЛЕ ТАКО ДА ВЈЕРУЈЕМ У РИЈЕЦИ ЊЕГОВОГ ДРУГА ЗАТО ЈЕ СВЕ ОВО ЈОС ТУЗНИЈЕ,ЊЕГА НЕМА А ЗЛИХ ЈЕЗИКА ЦЕ БИТИ ДОК МОНСТРУМ И ПОСЛИЈЕ КАЗНЕ МОЗЕ ПОНОВИТИ ИСТО НЕКОМ ДРУГОМ..ТРЕЦЕМ...ПОКОЈ МУ ДУСИ И НЕМОЈТЕ МУ КАЉАТИ ИМЕ БАР ЗБОГ ЈАДНИХ РОДИТЕЉА КОЈИ СУ ИЗГУБИЛИ ОНО НАЈДРАГОЦЈЕНИЈЕ, САДА ЈОС И ДА СЕ БОРЕ СА ЗЛОБНИЦИМА И ЊИХОВИМ ЗЛУРАДИМ КОМЕНТАРИМА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зулка

16.07.2018 23:51

Браво!

Name

Боле

16.07.2018 15:19

Шта је мужкарац који жели да буде жена, наказа, подбачај природе.

ОДГОВОРИТЕ