Модрић: Били смо боља екипа од Француске!

Капитен фудбалске репрезентације Хрватске и најбољи играч Светског првенства у Русији Лука Модрић рекао је да је тужан због пораза у финалу од Француске, али да је поносан на све што је његова екипа урадила на турниру.

Фудбал 16.07.2018 | 12:15
Модрић: Били смо боља екипа од Француске!
"Није лако изгубити, треба причекати да се емоције смире. Били смо боља екипа у већем делу утакмице, али су нас покопали ти несрећни голови. И ето - Французи славе, а ми смо поносни", рекао је Модрић, пренела је Хина.

Он је навео да је поносан и на титулу најбољег играча шампионата и захвалио је саиграчима, пошто, како је рекао, без њих ништа не би било.

"Захвалио бих и нашима навијачима који су нас носили током целог првенства. Због њих ми је жао, није лако доћи тако близу и изгубити", додао је фудбалер Реал Мадрида.

Хрватски репрезентативац Шиме Врсаљко рекао је да екипи ништа не може да се замери, пошто је дала све од себе.

"Оставили смо срце на терену, дали смо све што смо имали. Нажалост, изгубили смо, али смо у Русији постигли нешто што ће се дуго, дуго памтити. Не само по резултату него и због понашања играча и наших навијача на овом првенству", навео је Врсаљко.

Извор: Б92

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Реално

16.07.2018 11:53

Не знам ста се десава и да људи прицају устасе су биле боље, Французи су играли оцајно и уваљали им 4 комада, то је само доказ колико је други сесир био оцајан, реално финале је било Француска- Белгија и то сви знају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Да

16.07.2018 12:01

Али не у ФИНАЛУ 2018 ! јг

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дса

16.07.2018 15:17

Господо провукли сте се кроз ово првенство. Никада не би побиједили Шпанију, Уругвај. Браћа Руси су то одрадили. Идите слушајте Томсона. Гдје је сада Вида да провоцира. Нисте били бољи од Данске, Русије а побиједили сте. Маните се глупости и среће. Изгубили сте поштено и то је то

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈОЈ

16.07.2018 17:09

Па сте зато на другом мјесту. И јопет Французи ! ! ! Као 1998 немозете против Француза. Сад загрли пиву ! Боље бити пијан, него на другом мјесту.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Престани

16.07.2018 19:49

Да сањас, пробуди се, изгубили сте на СП у Русији од Француза.

ОДГОВОРИТЕ