Роналдо стигао у Торино, у част добио и сладолед!

Нови фудбалер Јувентуса Кристијано Роналдо допутовао је у Торино из Шпаније, дан раније него што су очекивали медији и навијачи.

Фудбал 16.07.2018 | 08:15
Роналдо стигао у Торино, у част добио и сладолед!
То је објавио и његов нови клуб Јувентус.

"Кристијано Роналдо је допутовао на аеродром у Торину", навео је Јувентус на свом Твитер налогу, уз фотографију Португалца и његове партнерке и поруку доброошлице. 

Навијачи и медији у Италији очекивали су да ће Роналдо у понедељак ујутро допутовати у Торино, где ће обавити лекарске прегледе и потписати уговор са црно-белима. 

Како се наводи, он ће после само једног дана отићи из Торина и наставити одмор, а екипи ће се прикључити крајем јула када ће црно-бели кренути на турнеју по САД. 

Увелико се продају Јувентусови дресови за бројем седам који ће Роналдо носити наредне сезоне, а направљен је и нови сладолед у његову част, назван ЦР7. 

Јувентус ће трансфер Роналда платити Реал Мадриду 112 милиона евра, а Португалац ће добијати по 30 милиона евра годишње у наредне четири сезоне. 

Бројни аналитичари навели су да ће долазак Роналда у Торино појачати бренд Јувентуса у свету, док медији наводе да ће његов први задатак бити да помогне екипи у освајању Лиге шампиона.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар