Чола због поште напустио музику

Податак који мало ко зна.

Србија 15.07.2018 | 14:50
Чола због поште напустио музику
Мало ко зна да је прослављени певач Здравко Чолић у једном тренутку свог живота престао да се бави певањем, да би био мали привредник. Иако је до тада остварио запажени успех, певач је напустио музику и пет година посветио је производњи делова за пошту.

"У Загребу сам се пет година бавио производњом делова за поште. Човек уђе у неки посао, остави овај који је био потпуно успешан, али то је потреба", рекао је Здравко Чолић тада за "Блиц".

Музичар Горан Бреговић вратио је Здравка у музичке воде. 

"Крајем осамдесетих враћам се са Брегом поново у музичке воде. Пре него што смо кренули, Брега ме питао: Чола, је л’ си ти још увек онај мали привредник или си сад певач?. Ја кажем: Ок, нисам више то, идемо сад и радимо музичку каријеру и настављамо тим путем. Тако је музика мени била зацртана на животном путу и зато сам јој се стално враћао. Не постоји ту план. Можеш се бавити музиком цео живот, али какав ће ко имати успех, то је у божјим рукама. То је једна прича која се са неком вишом силом мора тумачити", истакао је певач.

Здравко је открио да му је музика у почетку била само хоби, а да му је животни пут музичке звезде био одређен нехотице.

Сећате се Сенке из “Националне класе“? Водитељка је због ЈАВНОГ ТОАЛЕТА одбила ту улогу и то јој је уништило каријеру

"Ја сам био одличан студент на факултету, завршио сам га са малим закашњењем. Планирао сам да, као и сви, радим нешто, а музика је била хоби. Тај хоби је на крају прерастао у професију, а нисам ја тај који је тако хтео, него је тако испало стицајем околности. Сам начин живљења и животног пута одређен ми је нехотице", објаснио је Чолић .


(Блиц онлине)

Коментари / 0

Оставите коментар