Игокеа: Отишао и Јевтовић

Још један играч напустио редове Александровчана.

Кошарка 16.07.2018 | 09:30
Игокеа: Отишао и Јевтовић
Послије Марка Љубичића (Цибона) и Николе Гајића (Хелиос), редове Игокее напустио је и Никола Јевтовић.

Крилном центру истекао је уговор са Александровчанима, а управа клуба одлучила је да га не продужи, тако да ће 28-годишњи Ужичанин у потрагу за новим клубом.

Током протекле сезоне у АБА лиги, Јевтовић је просјечно постизао 10,2 поена по утакмици, те имао 4,2 скока, па ће руководство александровачког тима морати да пронађе замјену за играча који је од доласка у редове "игоса" пред почетак прошле сезоне одиграо 21 меч у регионалној лиги.

Како пише "Глас Српске", ово неће бити једини одласци из Игокее. Александар Поњавић такође жели да промијени средину, док није познато да ли ће са Американцем Домиником Артисом бити продужена сарадња.

Припреме Александровчана за нову сезону требало би да почну средином августа, а за сада под уговором су Вук Радивојевић, Ђорђе Милошевић, Роберт Рикић, Стефан Глоговац, Далибор Илић, Аљоша Јанковић, Немања Николић и повратник из Какња Дарко Талић.

ТРАЈКОВИЋ НОВИ ТРЕНЕР

У предстојећој сезони, на клупи Игокее сједиће Ненад Трајковић, којем ће у раду помагати досадашњи стратег Жарко Милаковић. У стручном штабу више неће бити Милутина Латинчића, који ће убудуће радити са омладинским селекцијама.

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар