Уручене награде за срећнике

Данас је одржана додјела награда срећним добитницима наградне игре „Велико љетно РАЧУНање“, коју је организовао домаћи трговачки ланац Тропиц и мојМаркет уз подршку Бањалучке пиваре.

Република Српска 13.07.2018 | 11:58
Уручене награде за срећнике
Наградна игра трајала је од 1. маја до 26. јуна, а у њој су могли да учествују сви купци трговачког ланца Тропиц и мојМаркет који су на својим рачунима имали 5 КМ или више купљеног Нектар пива. Најсрећнијима од њих припале су вриједне награде: Никола Аничић освојио је прву награду – Волксwаген Поло аутомобил, док је рачун Љиљане Кнежевић извучен за награду Пеугеот скутер, а Игору Клиндићу учешће у наградној игри донијело је телефон иПхоне X.



Награде су добитницима уручили портпарол домаћег трговачког ланца Тропиц и мојМаркет, Александра Марковић и генерални директор Бањалучке пиваре, Ницхолас Пеннy, пожељевши срећним добитницима дуго и сигурно коришћење.



„Када су ме обавијестили да је мој рачун извучен за главну награду, био сам изненађен и у невјерици па сам рекао супрузи да то провјери на интернету. Било је ту више рачуна, што на моје, што на супругино име, с обзиром на то да сваке недјеље идемо у набавку у Тропиц центар у Бањалуци. Навјероватније ће супруга возити нови аутомобил, јер је она била срећне руке и убацила добитни рачун у кутију“, навео је Никола Аничић, који је кући одвезао Волксwаген Поло аутомобил.



Из трговачког ланца Тропиц и мојМаркет и Бањалучке пиваре поручују да су задовољни успјешно реализованом наградном игром и да се надају скором заједничком пројекту.

(БН) 

Коментари / 0

Оставите коментар