Модрић: Не желимо сад да станемо!

Дошли смо по нешто више! Капитен фудбалске репрезентације Хрватске Лука Модрић рекао је да његови саиграчи и он били скромни у изјавама, али да је њихова вера да могу да остваре велики резултат била огромна од самог почетка Светског првенства.  "Три пута смо се враћали из резултатског минуса и веровали смо и овај пут да ћемо се вратити", поручио је капитен Хрватске после пласмана у финале Мундијала.

Фудбал 12.07.2018 | 14:45
Модрић: Не желимо сад да станемо!
"Одиграли смо феноменално након примљеног гола. Надиграли смо их, иако су нешто говорили да смо ми уморни и да су они физички спремнији, али то нису показали на терену. Штета што смо опет морали да играмо продужетке, али фала Богу да није отишло до пенала. Показали смо карактер. Три пута смо се враћали из резултатског минуса и веровали смо и овај пут да ћемо се вратити", рекао је Модрић, преносе хрватски медији.

Фудбалска репрезентација Хрватске пласирала се у финале Светског првенства, пошто је вечерас у Москви победила селекцију Енглеске са 2:1, после продужетака.

"Не желимо да станемо, јер смо ми овде дошли по нешто више. Нисмо давали никакве најаве, били смо скромни и ишли корак по корак, али у нама је вера била огромна. Од кад сам у репрезентацији нисам осетио овакву веру у саиграчима", рекао је Модрић.

Хрватску у финалу очекује Француска. Та утакмица је на програму у недељу од 17.00.

Извор: Б92

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Маки

12.07.2018 12:48

Свака цаст. Навијам за Хрватску

ОДГОВОРИТЕ