БОМБА! Суперагент доводи Сергеја умјесто Роналда!

У Реал Мадрид за 100. 000. 000 евра! Јавља Ђанлука Ди Марцио. . .

Фудбал 12.07.2018 | 14:15
БОМБА! Суперагент доводи Сергеја умјесто Роналда!
Најмоћнији фудбалски менаџер на планети Жорж Мендеш је био најзаслужнији за трансфер Кристијана Роналда из Реал у Итаоију, а сада ради на тарнсферу у обрнутом смеру за исте паре. Последња вест из Италије гласи да је Жорж Мендеш започео операцију довођења Сергеја Милинковић Савић у Реал Мадрид за суму од 100.000.000 евра, јавља трансфер експерт Ђанлука Ди Марцио!

Најпознатији новинар у свету фудбалске пијаце је вечерас открио да се Мендеш после завршеног Роналдовог трансфера бацио на посао са Милинковић Савићем и да је већ направио прве кораке. Иако српског репрезентативца затсупа Матеја Кежман, Мендеш је као највеће име у свету фудбалских менаџер ушао у причу због добрих веза које има у оба клуба и бројних великих трансфера које је до сада завршио. Наводи се да је Португалац претходних дана приликом услагашавања последњих детаља око Кристијановог трансфера започео разговор са Реалом око Сергеја и добио сигнал да су Мадриђани заинтересовани. 

Реал је само један д великих клубова који су помињани као могући купци везисте лација. Поред Краљевског клуба, спекулисало се да су заинтересовани Манчестер Јунајтед, Јувентус, ПСЖ, Манчестер Сити и Барселона. Сити је први отпао из трке и одлучио се за другачији тип играча. Јувентус је одустао када је започела прича око Роналда, Барселона не жели да плати више од 80.000.000 евра, док Јунајтед није успео да се реши Погбе. Остали су Реал и ПСЖ у којима ће трансфер бомбе тек да пуцају после лавине коју је покренуо Роналдо. 

Мендеш је добио зелено светло од Реала да започне преговоре са Римљанима. Газда Лација Клаудио Лотито је на почетку тражио 150.000.000 евра за Србина, али се ситуација променила, делом и захваљујучи неубедљивим издањима српског везисте на Мундијалу у мечевима против Швајцарске и Бразила. Када је схавтио да игра ризичну игру и да тражи првише новца, Лотито је почео да спушта захтеве. Ди Марцио јавља да Мендеш има овлашћење од Мадриђана да Лацију достави понуду од 100.000.000 евра. Римски клуб у овом тренутку нема бољу понуду за Сергеја од те и на Лотиту је да прихвати или одбије. 

Португалски Суперагент је спешно завршио много компликованији трансфер Роналда у Италију, тако да постоји простор за оптимизам да ће из супротног смера за исти новац успети да доведе Сергеја. Олакшавајућа околност је што српски везиста навија за Реал Мадрид и раније је истицао Меренгесе као омиљени клуб, тако да његови захтеви вероватно не би били проблем ако дође до договора два клуба. 

Извор: моззартспорт

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

ЗВ

12.07.2018 12:44

Ста реци ... цифре фудбалера су да се забринес, овај 100милиона е....Да Бог сацува

ОДГОВОРИТЕ
Name

Не писмен ;-)

12.07.2018 12:54

Најмоћнији фудбалски менаџер на планети Жорж Мендеш је био најзаслужнији за трансфер Кристијана Роналда из Реал у Итаоију, а сада ради на тарнсферу у обрнутом смеру за исте паре.

ОДГОВОРИТЕ
Name

!!!

12.07.2018 13:42

Ово није мој коментар ;-), цујете ли Сјевернокореанци.