Кејн: Ово боли, могли смо боље...

Хари Кејн, нападач Тотенхема и Енглеске, рекао је да га боли пораз од Хрватске у полуфиналу Мундијала (1:0) и да је његова екипа могла да одигра боље тај меч.

Фудбал 12.07.2018 | 12:45
Кејн: Ово боли, могли смо боље...
Енглези су повели у 5. минуту 'евроголом' Кирана Трипијеа из слободног ударца, али су Хрвати прво изједначили 'преко' Перишића, да би им победу донео Марио Манџукић у продужетку.

"Било је тешко, разочарани смо... дали смо све од себе. Била је тешка утакмица, на једну лопту, а сигуран сам да ћемо је сагледати и видети да смо могли боље. Ово боли, баш боли, али не морамо да дигнемо главу горе, јер смо догурали даље него што су сви очекивали", рекао је Кејн за британски ИТВ.

Кејн жали за неискоришћеним приликама своје екипе при вођству од 1:0, који су их на крају коштали тријумфа и великог финала.

"Имали смо неке одличне прилике када смо водили 1:0, много је тога могло да буде другачије, толико малих ствари које су данас отишле на њихову страну. Доста тога смо могли боље, али ипак су они одиграли бољи меч. Овај пораз боли, али наш успех показује да можемо да будемо у самом врху, да дођемо до полуфинала и наредни циљ је да одемо корак даље", изјавио је Кејн.

Енглеска се није још званично опростила од Светског првенства, јер их у суботу очекује дуел за треће место против Белгије. Хрватска иде у велико финале, у којем ће играти са Француском, у недељу.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар