Мари: Новак може до титуле на Вимблдону!

"Спреман је да у Лондону победи и Рафаела Надала и Роџера Федерера", рекао је о Ђоковићу бивши први рекет света.

Тенис 11.07.2018 | 18:30
Мари: Новак може до титуле на Вимблдону!
Енди Мари није се још довољно опоравио од операције кука, због чега је морао да одустане од наступа на Вимблдону, али помно прати све што се дешава на теренима Ол Ингланд клуба.

Многи браниоца титуле Роџера Федерера и Рафаела Надала, двојицу првопласираних са АТП листе, сматрају главним фаворитима за овогодишњи пехар, а Шкот истиче да би то могао да буде Новак Ђоковић.

Он је рекао да је троструки освајач Вимблдона, Новак Ђоковић, имао проблема да се ментално и физички врати после дуге паузе након повреде лакта, али да му се чини да је са успехом пребродио ту препреку.

"Новак дуго није играо у завршници великих турнира, а финале у Квинсу пред Вимблдон потврдило је да је мотивисан и поново снажан", рекао је Мари.

Шкот истиче да је у досадашњем току турнира приказао игру која обећава да би могао да стигне до финала и тријумфује. Мари каже да је Ђоковић спреман да победи и Рафаела Надала и Роџера Федерера на том путу.

"Мислим да је Новак у стању да победи обојицу. Нисам сигуран да ли ће се то и догодити, али оно што видим последњих дана је да игра заиста веома веома добро. Психички је на нивоу на којем је потребно да буде, мотивисан је, спреман и мислим да има добру прилику да направи сјајан резултат", рекао је за ББЦ Мари.

Извор: мондо.рс

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

М

11.07.2018 23:23

Ендy увјек си био велики човјек

ОДГОВОРИТЕ