ЛЕ: Сарајево отвара сезону у Јеревану!

Фудбалери Сарајева данас ће одиграти прву званичну утакмицу у такмичарској сезони 2018. /19.

Фудбал 11.07.2018 | 14:30
ЛЕ: Сарајево отвара сезону у Јеревану!
У оквиру 1. кола квалификација за Лигу Европе, Сарајево гостује у Јеревану екипи Банантс.

Припреме за сезону трајале су 25 дана, прва фаза обављена је у Тренинг центру у Сарајеву, док је други дио припрема обављен у Рогашкој Слатини гдје је екипа одиграла три пријатељске утакмице и остварила све три побједе, против Работничког, Триглава и Вождовца.

У табору ФК Сарајево влада добра атмосфера уочи прве званичне утакмице у сезони и сви се надају добром резултату уочи реванша у Сарајеву који је на програму 19. јула.

За прву утакмицу у Јеррменији конкурише 18 играча: Павловић, Туцаковић, Хебибовић, Хоџић, Адукор, Мујакић, Станојевић, Рахмановић, Ахметовић, Велкоски, Шишић, Халиловић, Ресић, Шабановић, Татар, Шофранац, Ханџић и Мустафић, саопштено је из ФК Сарајево.

Сва четворица судија данашње утакмице долазе из Норвешке. Главни судија је Рохит Саги, дијете родитеља из Индије који је рођен у Норвешкој прије 26 година и ово ће му бити прва утакмица коју ће судити у својој каријери у оквиру Лиге Европе. Његови помоћници биће Мортен Јенсен и Геир Исаксен док је четврти судија Еспен Ескас.

Утакмица Банантс - ФК Сарајево игра се од 15.30 часова по средњеевропском времену.

Извор: мондо.ба/Фена

Коментари / 0

Оставите коментар