Тошић: Очекујем успјех као прошле сезоне!

Зоран Тошић рекао је да Партизан не бежи од улоге фаворита у предстојећем двомечу против Рудара из Пљеваља у првом колу квалификација за Лигу Европа.

Фудбал 12.07.2018 | 14:00
Тошић: Очекујем успјех као прошле сезоне!
"Ми не бежимо од улоге фаворита, свесни смо да се очекује од нас да прођемо. Ми ћемо дати свој максимум да то и учинимо", рекао је Тошић.

Фудбалери Партизана у среду путују у Црну Гору где их у четвртак у Никшићу очекује први меч против Рудара.

"Имали смо добре припреме, добро смо се припремили, имали смо неколико контролних утакмица... Мислим да ће и ове две утакмице против Рудара послужити првенствено да се још боље уиграмо и упознамо, обзиром да имамо неколико нових играча", рекао је Тошић.

"Мислим да Партизан иде добрим путем, да смо довели добра појачања и очекујем да будемо успешни минимум као и прошле сезоне", додао је Бамби.

Утакмица у Никшићу игра се у четвртак од 20:15. Реванш је недељу дана касније у Београду.

"Приближило се баш, чекамо ту утакмицу, за нас је то тренутно најбитнија утакмица. Све мисли су усмерене ка њој. Не бих потцењивао никога, чека нас утакмица у којој морамо да дамо максимум да бисмо остварили позитиван резултат и да бисмо могли лакше да играмо у Београду", рекао је играч црно-белих Данило Пантић.

Он је свестан да је пред Партизаном тежи пут до групне фазе Лиге Европа него прошле сезоне.

"Четири кола су пред нама, биће теже него прошле године, али ја искрено верујем у ове момке и ову екипу и мислим да заслужујемо, да имамо квалитет... Не треба да осећамо притисак. Ако заслужимо да се надјемо тамо, наћићемо се", рекао је Пантић.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар