Правда не смије бити селективна

„Потпаљивање народа током јула једини је посао Мунире Субашић која годинама провоцира и на чело српског народа лијепи геноцидну етикету. Мунира Субашић злобне оптужбе испаљује без имало одговорности пред историјом и пред будућности", казао је, у писаној изјави, посланик СДС-а у НСРС Давор Шешић.

Република Српска 10.07.2018 | 16:36
Правда не смије бити селективна
"Српска демократска странка још једном позива судове да свој посао раде објективно и професионално и да печат на њихове пресуде не стављају страначки функционери, већ правда која нема ни име ни презиме. Српска демократска странка жали за свим жртвама рата и позива сва удружења грађана, па макар на њиховом челу стајала и Мунира Субашић, да се уздрже од изјава у којима се одређује ко је ратни злочинац, а ко је херој.

Правда не смије бити селективна, а Мунира Субашић треба да погледа шта је радио Насер Орић и његови војници којима се суди пред Судом БиХ, и да прихвати и српске жртве као што је прихватила и бошњачке. У супротном ће Мунира Субашић бити само дио политичке машинерије чији се механизам врти уназад и који се подмазује мржњом“, каже Шешић у писаној изјави.

(БН)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Мејдан 3

10.07.2018 14:44

Овај момак ми се цини ОК...

ОДГОВОРИТЕ
Name

кики

10.07.2018 17:27

И мени се цини ок ..ал сам себе демантује.Сад он глуми Муниру...јос је он млад.

Name

ТРН

10.07.2018 14:54

Србска неприхвата тај списак тако да Њемацка ниста немозе ако крену лупицемо им Санкције па нек се пусе онда......

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лука

10.07.2018 19:03

Ја њој не би давао уопсте простора, само треба игнорисати неписмене којима други пису говоре, саопстења, итд..апсолутно небитна особа која је добро уновцила своју улогу. Зао ми је свих зртава, али сто је превисе- превисе је.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лија

11.07.2018 10:33

Поштено би било да је Шешић мало проговорио о времену и начину када је власт уз помоћ тадашњег руководства МУП-а Републике Српске, правила овај списак. Познато ми је да се на списку налази већи број припадника полиције, српске националности, који су запослени и данас у државним полицијским агенцијама и да су они итекако имали проблема, због тога. Рађено је много провјера и на крају нико од њих није на било који начин доведен у везу са неким злочинима у протеклом рату. Али ми је, такође познато, да су поједини припадници полиције српске националности, од стране колега из реда муслимана, јавно и без доказа етикетирани као наводни злочинци.

ОДГОВОРИТЕ