Представљен Џан: Било би лијепо играти са Роналдом!

Истакао је да му је идол у младости био Зинедин Зидан.

Фудбал 09.07.2018 | 20:15
Представљен Џан: Било би лијепо играти са Роналдом!
Немац Емре Џан је представљем као ново појачање Јувентуса. Он је потписао четворогодишњи уговор са Јувентусом и примаће 5.000.000 годишње. У Стару даму стигао је као слободан играч, али ће његовом менаџеру бити уплаћено 16.000.000 евра због овог трансфера.

Занимљиво, прво питање на званичној промоцији било је везано за Кристијана Роналда.

"За сваког играча би било одлично да игра са њим. Али, не знам да ли је било контаката између играча и клуба, фокусиран сам на своје ствари", рекао је Џан.

Говорио је и о свом идолу из младости - Зинедину Зидану.

"Зидан је био мој идол у младости. Мој први тренер је био навијач Јувентуса и када сам имао око шест, седам година рекао ми је да ћу заиграти у Јувентусу. И, ево ме сада. Био је то период и када су у Јувентусу играли Недвед и Дел Пјеро", рекао је нови играч Јувентуса.

Иначе, Џан ће у Јувентусу носити број 23.

"Дошао сам у велики клуб, ово је мој први дан и све је прелепо. Одабрао сам Јувентус јер су моји менаџери у контакту са Јувентусом дуго. Знам да клуб има победнички менталитет, а победе су мој циљ", рекао је Џан.

Осврнуо се и на Светско првенство и учинак Немачке.

"Није било добро и не знам зашто нисам био у Русији. Али морамо да се вратимо јачи. Лев је сјајан тренер који је већ освојио Светско првенство и веома сам срећан што је остао", рекао је Џан.

Дипломатски.

Извор: моззартспорт

Фото: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар