ПАОК жели Обрадовића!

Као и искусног румунског нападача Клаудија Кешеруа.

Фудбал 12.07.2018 | 08:45
ПАОК жели Обрадовића!
Грчки ПАОК размишља о наредним потезима на трансфер тржишту овога лета, а како грчки медији пишу двојица играча су жеља солунских црно-белих: Иван Обрадовић и Клаудиу Кешеру.

Како пишу тамошњи медији, постоје потешкоће у довођењу ова два играча пошто су обојица везана уговором за своје клубове. Обрадовић за Андерлехт, а Кешеру за Лудогорец.

Обрадовић има уговор са Андерлехтом до 2019. године, али постоји могућност да овог лета напусти тим и оде негде где би имао већу улогу и минутажу. Управо га је ово последње коштало одласка на Мундијал ове године где је имао жељу да се нађе. 

Можда све ово пресуди и одведе Обрадовића у Грчку где до сада није играо. У каријери је носио дрес Партизана, Сарагосе, Мехелена, а у Андерлехту је од 2015. године.

Укупно је за Краљевски клуб из Брисела одиграо 65 мечева и дао је један гол.

Уколико му се коцкице поклопе могао би да заигра заједно са Александром Пријовићем, наравно уколико српски нападач остане у црно-белима из Солуна и не прихвати неку од иностраних понуда.

Као бившем фудбалеру Партизана, Обрадовићу ће играње и прилагођавање у ПАОК-у ићи доста лакше уколико дође до овог трансфера.

Обрадовић има 29 година и богато искуство играња по Европи тако да није чудо што постоје клубови који би га радо видели у својим редовима. ПАОК је један од њих.

ПАОК данас у склопу припрема за предстојећу сезону игра против ФЦСБ-а пријатељску утакмицу. И једни и други су без победа у две досадашње утакмице. Солунци су прво ремизирали са Андерлехтом (2:2), затим изгубио од Нордсјиланда (1:2), док су Румуни мечеве против Клуб Брижа и Ајакса одиграли без победника идентичним резултатом (1:1).

Извор: моззартспорт

Фото: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар