Отац савјетује Езила да више никад не игра за Њемачку!

Мусафа Езил, отац дугогодишњег репрезентативца Немачке Месута, изјавио је да његов син никада више не би требало да игра за национални тим.

Фудбал 10.07.2018 | 11:00
Отац савјетује Езила да више никад не игра за Њемачку!
Езил, који има 29 година, један је од играча који је највише био критикован за наступе на Мундијалу у Русији где се Немачка обрукала и није прошла ни групу.

Поред тога, играчу Арсенала се замерило што се састао са председником Турске Реџипом Тајип Ердоаном, а кап која би могла да прелије чашу је изјава тим менаџера "елфа" Оливера Бирхофа.

Он је изјавио да би Езила и Гиндоана могли да избаце из националног тима због слике са председником Турске. 

На све то реаговао је отац Месута Езила. 

"Мора сам да одлучи, али да сам на његовом месту рекао бих им 'хвала на свему, али то је то'. Једноставно бих се повукао, али то је само моје лично мишљење", рекао је Мустафа Езил за Билд. 

Отац познатог немачког фудбалера истиче да је Месут дао много за национални тим Немачке и да није заслужио овакав третман. 

Немачка, која је и даље актуелни шампион света, није успела да прође групу на Мундијалу, пошто је заузела последње место.

Извор: Б92

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

007

10.07.2018 10:04

И треба. Сликати се са њвећим султаном и диктатором а имати Њемачко држављанство- лицемјерје. Иди у Турску да осјетиш на својој кожи благодати Ердогановог режима.

ОДГОВОРИТЕ