Отмица дјетета: Одређен притвор

Општински суд у Сарајеву одредио је данас једномјесечни притвор Мерхуниси Дедић која се сумњичи да је отела новорођенче у Хаџићима, изјавила је Срни портпарол Тужилаштва Кантона Сарајево Азра Бавчић.

Босна и Херцеговина 08.07.2018 | 15:26
Отмица дјетета: Одређен притвор
Бавчићева каже да је Општински суд одлуку о притвору донио на приједлог Кантоналног тужилаштва због опасности од бјекства и да би боравком на слободи осумњичена могла поновити кривично дјело.

Двадесетосмогодишња Мерхуниса Дедић осумњичена је да се у четвртак, 5. јула, лажно представила као патронажна сестра и отела бебу брачном пару из Хаџића.

У акцији Министарства унутрашњих послова Кантона Сарајево, кантоналног Тужилаштва и Обавјештајно-безбједносне агенције она је лоцирана заједно са бебом у једном хостелу у сарајевском насељу Маријин двору.

Дедићева је ухапшена и након што је ноћ провела у просторијама Министарства унутрашњих послова Кантона Сарајево, предата је у надлежност кантоналног Тужилаштва.

На терет јој је стављено кривично дјело одузимање дјетета.

Извор: Срна

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Градјанин

08.07.2018 14:25

Ја бих је одмах постио, она није крива, крив је систем вриједности који подспјесује девијантне појаве

ОДГОВОРИТЕ
Name

брецало

08.07.2018 15:17

Ова зена није могла доци до бебе а да јој неко од близње фамилије није реко када родитељи нису куци треба тај криминал искорити из темеља

ОДГОВОРИТЕ