РТРС: На скуп долазе криминалци!

Окупљање грађана на Тргу Крајине у Бања Луци који, како тврде, траже правду за Давида, од самог почетка ужива велики публицитет у медијима Федерације БиХ.

Република Српска 07.07.2018 | 17:22
РТРС: На скуп долазе криминалци!
Такав публицитет није имао ни страдали Џенан Мемић, чији отац такође тражи, како каже, правду за свог сина, и прст упире у Тужилаштво сарајевског кантона. Због чега су медији у ФБиХ готово игнорисали оца страдалог Мемића, а свакодневно извјештавали о окупљању групе на Тргу Крајине.

Занимљиво је било пратити и наслове у федералним и дијелу медија у Републици Српској који данима најављују велики скуп, иако скуп још није одржан. Због чега су организатори, а са њима хорски и медији, понављали да ће бити велики скуп, и да ли су и како знали колико људи долази у Бања Луку. Сва питања упућују на један закључак, Бања Лука је одређена као мјесто у коме треба да се деси народ, а у недостатку народа у Републици Српској, за те потребе биће увезен из ФБиХ, не би ли сликом сугерисали како се у Републици Српској дешава нешто друго. Извори РТРС-а кажу да су људима у Сарајеву нудили 100 КМ за долазак у Бања Луку, а да се исплата вршила преко некадашњих припадника тзв. Армије БиХ.



На Тргу Крајине у протеклих више од 100 дана, осим породице страдалог Давида и његових пријатеља виђено је више занимљивих особа. Поред политичара из Савеза за промјене, Вукоте Говедарице, Бранислава Боерновића и Драгана Мектића, који су поносно пред објективима позирали окупљеним камерманима и фоторепортерима на тргу Крајине, регистровано је близу 30 особа које листом имају криминални досије.



РТРС је у посједу документа који јасно показује да се на Тргу Крајине данима окупљају особе добро познате полицији и тужилаштву. Од крађа, тешких крађа, разбојништава, трговине дрогама, недозвољене производње и промета оружја или експлозивних материја до наношења тешких или лаких тјелесних повреда, готово свих 30 особа у свом досијеу имају бар једно или више од набројаних кривичних дјела. И опет питање, како је могуће да правду за страдалог Давида траже управо они који су, у правилу, у личном проблему са правдом и законом, и ко је те људе окупљао на тргу Крајине.

Сигурно је да су у прво вријеме оцу страдалог Давида Драгичевића подршку пружили бројни честити грађани и Бања Луке и неких других градова, али је сасвим сигурно и то да нико од њих није знао ко све и из којих разлога заједно са њима стоји на Тргу Крајине. Политизација скупа је почела практично одмах, када су Бранислав Бореновић и Вукота Говедарица паљењем свијећа на Тргу позирали фоторепортерима и практично тиме најавили у ком правцу ће ићи и њихова кампања. Ко је и када окупио лица из криминалног миљеа и тиме криминализовао скуп, питање је на које ће јавност у Српској морати да добије одговор.

Одговор на питање како је ФБ група Правда за Давида добила толики број присталица још 10. маја дао је министар унутрашњих послова Драган Лукач, који је појаснио да је страница подешена тако да свако ко само посјети ФБ страницу, постаје њен пратилац. Што значи да су сви они који су можда само жељели да виде шта се дешава на тој страници, одмах регистровани као они који то подржавају.

Одговор ће се тражити и на питање ко све финансира различите реквизите и предмете који се користе на Тргу Крајине. Мајице, беџеви, и остали симболи дошли су до свих градова у Републици Српској. Како истичу многи аналитичари, који су се оглашавали протеклих дана поводом овог окупљања, скуп има све елементе тзв. обојених револуција. Подигнута рука са стиснутом песницом, пјесма која се попут химне свакодневно изводи и захтјеви који су временом постали потпуно политички.

Извор: РТРС

Коментари / 168

Оставите коментар
Name

Локо

07.07.2018 15:27

БАГРО БАГРО! Засто сада не изадјете и казете како је ово блацење?? Изгледа да је Зељка и њена породица ипак вазнија од свих осталих Обицних људи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ниција

07.07.2018 16:00

Ниција до зоре није горела ,па ни васа багро црвена ,само да знате да се гадење јавља у стомаку од Зеке ,Рудоње ,Леоура лептирица црвењег крила ,Злотвора званог Поглед и остале багре.,

Name

Мањаца

07.07.2018 16:01

Багро како вас није срамота питати ко финанцира пар мајица са ликом Давида а непитате ко је финанцирао на стотине црвених мајица од снсд и све саторе и крканлук и све остало.фуј

Name

Херцеговина

07.07.2018 16:03

ПРАВДА ЗА ДАВИДА, СЛОБОДА ЗА СВУ НАСУ ДЈЕЦУ!!!

Name

Ма

07.07.2018 16:15

Ту це бити лазни бањалуцки Ветерани, на целу са криминалцем Зељком Милинковицем - да батинају народ ако буде затребало, јер због таквих ситуација и јесте формирана ова параветеранска организација.

Name

Ке и Ое

07.07.2018 16:16

Подаци из какзене и оперативне евиденције могу се дати само у складу са законим. Посто је РТРС објавио не цензурисане податке, лица која су на списку могу да тузе МУП. Ово је јос један доказ да криминалци у МУП-у могу све и да имају приступ свим евиденцијама

Name

Посавина

07.07.2018 16:31

ИСКЉУЧИ РТРС , УКЉУЧИ МОЗАК!

Name

Како сијеш тако и жањеш

07.07.2018 16:43

Па није свако исти као ви црвени. Кад сте нападали на хотел Босна и бацали јаја на ИНСТИТУЦИЈЕ. Тада мој друг из разреда С. Драгисић звани Бимбо из Чесме(а многи из БЛ. га знају) је добио 200 км да уцествује у протестима.Какав је то лик био да је у 3 разреду једном испод клупе имао пуну транспортну војну торбу траве и каласњиков. Е такви су доводили Милу и Лукаца на власт па сад они мисле да це и овај постени свијет тако. Варате се. За вас це бити говњива мотка. А сад идем на трг.

Name

Рс

07.07.2018 17:00

Цркните опозицијо

Name

Дејан

07.07.2018 17:07

Браво сто сте затамнили податке, Кретени са РТРС су објавили све податке без затамљивања ! Надам се да це их сад сви ови људи тузити. Цак и да си убица нико не смије да објави твој Матицни број. Сад свако зан адресу име родитеља и ЈМБ Драска Станивуковица напримјер ладно мозе да извади родни лист напримјер па на основу родног листа и друге документе. Да дигне кредит ,купи телефон на преплату..

Name

Слуге ДОДИКОВЕ

07.07.2018 19:23

Како вас није срамота.

Name

А ко им је дао право да

08.07.2018 09:16

А ко им је дао право да објављују податке из казнене евиденције? Лукац, Додик, Цулум?

Name

Борац 1 Категорије

08.07.2018 13:50

Сад сваста измисљају а видили су онолики народ који је досао.Све су видили да је крај.Народ неце терор и бахатост појединих СЕФОФА.

Name

Судија кривичног одељења

08.07.2018 14:07

Онај ко је из МУП-а РТРС-у дао податке из КЕ за набројана лица починио је кривично дјело Несавјестан рад у служби из члана 322 КЗ РС. Давање података о осуђиваности лица из КЕ прописано је КЗ-ом у члану 93 и ту се јасно види да се такви подаци могу дати само суду, тужилаштву и МУП-у у вези са кривичним поступком. Из конкретног чињеничног стања евидентно је да ти подаци нису давати у складу са законом телевизији РТРС, што јасно и недвосмислено указује на обиљежје бића кривичног дјела из члана 322 КЗ РС. Предлажем свим лицима који се налазе на јавно објављеним списковима да случај пријаве Окружном јавном тужилаштву Бања Лука. Овакво понашање МУП-а РС је крајње неодговорно бахато и заслужује санкционисање. МУП РС се издигао изнад закона и ставио у политичке сврхе. Подаци из КЕ сматрају се строго заштићеним подацима и њихово чување, давање и брисање је строго законски уређено.

Name

ЖИКА Ж

09.07.2018 13:03

Јел чујеш. Ако не чујеш, па укључи БН телевизију!

Name

СВАКА ЧАСТ ЗА МАЊАЧА

10.07.2018 09:01

СВАКА ЧАСТ НА КОМЕНТАРУ ЗА МАЊАЧА,ТОЛИКЕ МАЈИЦЕ ОБОЈЕНЕ ЦРВЕНОМ БОЈОМ И ТОЛИКИ ШАТОРИ СА НЕНОРМАЛНОМ КОЛИЧИНОМ ПИЋА И ЈЕЛА НАРАВНО КО ТО ФИНАНСИРА И ТО СВЕ УОЧИ ИЗБОРА, ТО ЈЕ ИЗГЛЕДА ЗА ЊИХ ПОЈЕДИНЕ НОРМАЛНО, КАКО ИХ УОПШТЕ НИЈЕ СРАМОТА ДА СЕ БАХАТЕ, ЗАМОТАВАТИ СЕ У ЗАСТАВЕ, ТРОШИТИ ТОЛИКЕ ПАРЕ ТО ИМ ЈЕ ПОШТЕНО ДА ПОШТЕНИЈЕ БИТИ. А КАКО ИХ НИЈЕ УОПШТЕ СРАМОТА ПИТАТИ КО ФИНАНСИРА МАЈИЦЕ СА ЛИКОМ ДАВИДА, ЉУДИ ПА ТО ЈЕ СТРАШНО, ОВДЈЕ ЈЕ ЖИВОТ ИЗГУБИЛО ДИЈЕТЕ ОД 21. ГОДИНУ СТИДИТЕ СЕ ВАШИХ БИЈЕДНИХ КОМЕНТАРА. ШТА СПОМИЊЕТЕ БОРЕНОВИЋА, ВУКОТУ, МЕКТИЋА СВАКА ИМ ЧАСТ НА ПОДРШТИ РОДИТЕЉИМА КОЈИ СЕ БОРЕ САМО ЗА ИСТИНУ И ПРАВДУ ЗА СВОЈЕ ДИЈЕТЕ, УДОСТОЈИТЕ СЕ ПА И ВИ ПОЈЕДИНИ ИЗАЂИТЕ И ДАЈТЕ ПОДРШКУ, АЛИ ВИ НЕ МОЖЕТЕ ЈЕР ИЗГЛЕДА ДА СТЕ ПРЕВИШЕ УПРЉАЛИ ПРСТЕ. СА КОЈИМ ПРАВОМ ПОЛИЦИЈА ДАЈЕ ЈМБГ И ОСТАЛЕ ПОДАТКЕ ЗА ОВА ЛИЦА, ТО ЈЕ ЧИСТИ КРИМИНАЛ, КОНКРЕТНО ЈА САМ ЗА СВОЈЕ ДИЈЕТЕ ТРАЖИО У СВОМ МЈЕСТУ ТЕ ПОДАТКЕ И РЕЧЕНО МИ ЈЕ ДА МОРА ЛИЧНО ДОЋИ, А КАКАВ ЈЕ ОВО СПИСАК И ЖАЛОСНО А И СМИЈЕШНО А КО ЋЕ КАЗНИТИ ОВЕ ШТО СУ ОВО УРАДИЛИ, ЗНА СЕ КО ИЗДАЈЕ ПОДАТКЕ А КО НАРЕЂУЈЕ А КО КАЖЊАВА, ЗНАЧИ СВИ СУ ОДГОВОРНИ АЛИ КОМЕ НЕМАЈУ КОМЕ ТО ЈЕ ТАКО. КАЖЕТЕ КО ГЛЕДА ФБ СТАНИЦУ ПОСТАЈЕ ЊЕН ПРАТИЛАЦ, СВАКО КО ЈЕ НОРМАЛАН ГЛЕДАЋЕ СВЕ ДРУГЕ СТРАНИЦЕ СЕМ РТРС-а. ОВДЈЕ СЕ НЕШТО ДЕБЕЛО ВАЉА ИЗА БРДА, ПОДРШКА СВИМ РОДИТЕЉИМА ДА САЗНАЈУ САМ ИСТИНУ И ИСТИНУ,

Name

Ха

10.07.2018 09:02

Тешко написати текст, одштампати, ишарати, скенирати и поставити на нет. Без печата и потписа, баш вјеродостојно нема шта.

Name

СМИЈЕШНО ЗА ГЛУПОСТ Рс

10.07.2018 09:08

БИЋЕ ТЕБИ СМИЈЕШНО У ОКТОБРУ КАД ТИ ЖЕЉКИЦА ИЗГУБИ 113%, ВУКОТА БИЈЕДИ 100% ЊЕМУ НЕ ТРЕБА ТИХ 13%, ЊМУ ЈЕ САСВИМ ДОСТА ТО 100 % И ДА БУДЕ ПОБЈЕДНИК. ЖИВИО ВУКОТА И ОПОЗИЦИЈА И ДО ПОБЈЕДЕ СА СВЕГ СРЦА.

Name

Рале

07.07.2018 15:28

Не знам у коју групу разбојника спада моја породица. Радимо и ја и зена у јавном предузецу, дјеца 11 и 13 година. На тргу смо 4 пута седмицно

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боки

07.07.2018 15:49

Ко ти брани ?

Name

ре боки

07.07.2018 16:05

Ртрс...

Name

Кими

07.07.2018 16:31

Па што ртрс није анализирао какви пресуђени криминалци сједе у Влади РС и другим државним институцијама, од Тегелтије, Ђокића, Краљевића....

Name

Рале

07.07.2018 16:40

Рале.Ми смо пропали 1868.Полако.Ово је само трзање ногом.Пропали код зваког властодрсца будале од тада.А ово ако не.мозе ријесити полиција онда нама ни Бог.не мозе помоци.Дзаба и скупови и анкетни одбори.У нормалним земљама људи.мирно сједе куци а полиција ради и ријеси ово за 48 цасова.

Name

Бл

07.07.2018 20:59

Па ко те запосли у јавном предузецу,и допусти да лајес по дрзави,магарце један

Name

ТОРРО

08.07.2018 12:39

ДА ЛИ СУ УОПШТЕ НОРМАЛНИ ОВИ ИДИОТИ НА РТРС !! ОБЈАВИТИ ПОДАТКЕ ИЗ КАЗНЕНЕ ЕВИДЕНЦИЈЕ ЈЕ СТРАШАН ЗЛОЧИН И ОНИХ КОЈИ СУ ТЕ ПОДАТКЕ ДАЛИ И ОНИХ КОЈИ СУ ТЕ ПОДАТКЕ ОБЈАВИЛИ.... АЛИ ОБЈАВИТИ ПОДАТКЕ ИЗ ОПЕРАТИВНЕ ЕВИДЕНЦИЈЕ МУПа ЈЕ РАВНО КАТАСТРОФИ ДЕМОКРАТИЈЕ И ВЛАДАВИНЕ ПРАВА - СВИ ОВИ ГРАЂАНИ БЕЗ ОБЗИРА СТО СЕ НАЛАЗЕ У ОВИМ ЕВИДЕНЦИЈАМА ТРЕБА ДА ПОДНЕСУ ОДГОВОРАЈУЋЕ КРИВИЧНЕ ПРИЈАВЕ ТУЖИЛАСТВИМА - ОВО ЈЕ СТРАВА, КО ЗНА ШТА МОГУ ЈОШ УРАДИТИ - ДО ИЗБОРА МОЖДА ЋЕ БИТИ И НЕСРЕЋНИХ ЕСКАДРОНА!!!

Name

ЗА БЛ

10.07.2018 09:16

ИЗГЛЕДА ДА ТИ РАДИШ У ЈАВНОМ ПРЕДУЗЕЋУ ДОК СИ ТАКО НАОБРАЗОВАН И КУЛТУРАН, А ПРЕВИШЕ СИ ИЗГЛЕДА И ЦРВЕН ДОК ТОЛИКА КУЛТУРА БИЈЕ ИЗ ТЕБЕ.

Name

Молба

07.07.2018 15:28

Будите ревноси па објавите имена убица, налогодаваца и политичких заштитника убица Давида Драгичевића, олоши , битанге , нељуди, моструми, звијери, клептомани, заједно са оном уредничком олоши у Срни, која ово ваше смјеће преузима, као и ви њихово. Гдје ће вам душа - у Пако зна се..... фуј битанге. Е Драшко, Драшко у шта се претвори кукала ти кука.....

ОДГОВОРИТЕ
Name

бони

07.07.2018 15:29

Ртрс -друштво идиота

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

07.07.2018 16:07

Сасвим легитимна радња ПОЛУПАТИ ртрс ! Па сами то тразе.

Name

А

07.07.2018 17:00

Пола ртрс су сдс овци. Прва је водитељица временске у јутарњем. Толико да се само запосљавају снсд еовци.

Name

Мекињари напред!

07.07.2018 17:53

РТРС, има да добијете комплетан отказ послије избора, марс стоко једна!

Name

Нада

09.07.2018 20:09

Завади па владај.Увијек било.Залосно овце увијек овце.

Name

СМИЈЕШНО ЗА ГЛУПОСТ

10.07.2018 09:22

МОЖЕТЕ ЛИ ЈАДНИ ДА НЕ ЗАПИЊЕТЕ ЗА СДС. СДС ЈЕ ЗА ВАС СВИЈЕТ ИЗМИСЛИО, А ТУ ВОДИТЕЉИЦУ ШТО СПОМИЊЕШ ДА ЈЕ СДС, АКО ЈЕ МОЈА ПОКОЈНА БАБА СДС И ОНА ЈЕ, ОНА ЈЕ КУПЉЕНИ ПАПАК ДОК ТУ РАДИ, ЈЕР ЗНА СЕ КО ГДЈЕ РАДИ И ЧИЈИ ЈЕ РТРС , ПРАВДА ЗА ДАВИДА И САМО ИСТИНА И ПРАВДА.

Name

Питање

07.07.2018 15:29

Откуд њима право да овако јавно објављују неције лицне податке као сто су матицни број и слицно?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре питање

07.07.2018 16:07

Сви ови људи са списка их требају тужити. Не смију личне податке јавно објављивати!

Name

wалтер

07.07.2018 16:36

Нека мало мозда их мариц позове да гостују као опасни криминалци :)

Name

Ја сам ја

07.07.2018 16:38

Па њима је изгледа приоритетније регистроват ко долази на протест, него начи убицу Давида Драгичевића. Они су дно дна.ПРАВДА ЗА ДАВИДА.

Name

Нада

09.07.2018 20:12

Имена криминалаца и треба објавити а не крити.Демократија је измисљена као фарса закриминалце.

Name

БРАВО ЗА САМ ЈА

10.07.2018 09:26

БРАВО ЗА КОМЕНТАР, РТРС ДНО ДНА, А ОНИ ЋЕ НЕКАД БИТИ ЈА САМ НЕКАД БИО ЈА А САД НУЛА БЕЗ СВОЈЕ ЈА. ПРАВДА ЗА ДАВИДА. СВАКА ЧАСТ БН ТВ.

Name

Марк

07.07.2018 15:29

РТРС екипа која је ово написао није у сагласности са здравим разумом

ОДГОВОРИТЕ
Name

СПАС

07.07.2018 15:32

Октобар се ближи, пада режим а с нијм и ТВ БАСТИЉА!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лик из Добоја

07.07.2018 15:32

Ја веће лажи од овог текста са РТРС нисам у животу прочитао, повраћа ми се од Вас. Доста са лажима са РТРС-а господо ми вас не плажамо да нас лажете већ да нас објективно информишете.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нн

07.07.2018 15:59

Треба прекинути плацање овакве нереалне ТВ

Name

Тачно!

07.07.2018 16:49

Не треба их плаћати, није требало ни досад, објављују све што им се нареди и пљују по народу који их храни сваки божји дан! Видјесте ли да је прва на листи проказаних дјевојчица од само 18 година, сви њени подаци објављени, од ње праве мету. Опет против наше дјеце, ово је болесно!

Name

Мили

07.07.2018 15:33

Ово је Ћеранићев извор страсног безбједњака дразиму је Галијасевиц од било ког србина толко о патриотизму која по реду обојена богте оцел се висе обојити

ОДГОВОРИТЕ
Name

Даца

07.07.2018 16:35

Сецате се како је сфор у борбеном возилу довео цераница сутиловица и грајуца и поставио их на мјеста у цсб бањалука

Name

Обавезно хапсити Ћеранића

08.07.2018 10:48

Ћернић је један од ликова који свакако мора бити кад тад јавно прозван и да одговара за своје "анализе" које су пуштане у јавност, а у функцији интереса влдајуће структуре СНСД.

Name

Бојан

07.07.2018 15:33

Занимљиво да РТРС није провјерио казнену евиденцију за припаднике "СрБске Части" која је ономад сједила у скупштини... А ово што је Лукач "појаснио" око странице Правда за Давида: Пера Којот - Геније, фејзбук издање. За не повјеровати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

07.07.2018 17:08

А ста извјесни Муриз ради у БЛ? Ста це он ту? Коме он у БЛ треба?

Name

Ре ре

07.07.2018 17:46

А коме треба ЗЛОЦИНАЦ насер ориц ко се оно сликао са њим цини ми се Србска цаст ја цасти и срба

Name

Ре ре ре

07.07.2018 18:12

Теби недао Бог судбину Муриза Мемица.Давора и Муриза је спојила судбина туге и сузе које ти немозес схватити.Давид и Дзенан су били људи чијим венама је текла крв.Само се на брдовитом балкану људи се вреднују које су нације и како се зову.Људи волите се ,недозволите да мржња освоји ваша срца.Свака бол Давора и Муриса је и моја бол,наша бол.Инаце врло брзо доћи ће реди на Вас......

Name

РЕ РЕ

07.07.2018 19:42

Кад ујутро устанеш да ли размишљаш како ћеш зарадити да храниш породицу ако је уопште имаш, или размишљаш о Муризу, Јосипу, Салиху... такви као ти "хране" ову власт како у РС тако и у ФБиХ.

Name

ЗА Ре

10.07.2018 09:36

БАШ СИ НЕКА НЕОТЕСАНА МАГАРЧИНА СРАМ ТЕ БИЛО, ИМАШ ЛИ ТИ ИМАЛО МОЗГА ЗНА СЕ ШТО ЈЕ ЧОВЈЕК ДОШАО И ТО ПОШТЕН ЧОВЈЕК КОЈИ СЕ БОРИ СА ОЦЕМ ДАВОРОМ И ОСТАЛИМ ЗА СВОЈУ ДЈЕЦУ, А АКО БОГДА ПОШТО СИ НЕЧОВЈЕК НЕК ТЕ СТИГНЕ ИСТО КАО И ЊИХ, САМО ШТО ЋЕ БИТИ ЈЕДНА РАЗЛИКА МЕЂУ ВАМА ОНИ СУ ЉУДИ А ТИ НЕЧОВЈЕК СОТОНО ЈЕДНА. ПРАВДА ЗА ДАВИДА И ОСТАЛУ МУЧКИ УБИЈЕНУ ДЈЕЦУ.

Name

Бранко

07.07.2018 15:34

Какви су ово монструми, па то није нормално. Какве болесне конструкције.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вито

07.07.2018 16:02

Кад би знао да ће мој отац узети гомилу новца за моју смрт сад би скочио под воз,бар да се човјек науżива.

Name

Ту-Тууу

07.07.2018 16:29

Немозес под воз. и то је пропало под овом власти

Name

Ре Вито

09.07.2018 17:14

Вито је глуп ....

Name

Скептик

07.07.2018 15:34

Ово само доказује да полиција прати и снима грађане Бања Луке!!! Па да ли је ово полицијска држава!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јој-Скептику

07.07.2018 16:03

Зар то вама није још јасно.Да је полицијска држава то се видјело кад су отимали имовину јадном Билићу.

Name

ре.скептик

07.07.2018 17:09

Добро јутро колумбо...полиција, судство,..све је под контролом власти...

Name

Правда

07.07.2018 15:34

Зар има јос неко да прати ртрс тв.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зиле

07.07.2018 18:55

Треба престати плацати тв таксу ртрс јер они износе само лази и неистине тв ртрс је резимсķа тв зато треба престати плацати тв ртрс

Name

РТРС крси закон

07.07.2018 15:36

Објављивање матицних бројева је противно Закону о застити лицних података БиХ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПРАВДА ЗА ДАВИДА

07.07.2018 15:38

КРИМИНАЛЦИ НАМ КАЖУ ДА СМО КРИМИНАЛЦИ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гоца_ПД

07.07.2018 17:55

Зар се Милокрад неце обратити маси?

Name

Застита података. пажљиво молим

07.07.2018 15:38

По закону о застити личних података није дозвољено било чији ЈМБ јавно износити, као што се може видјети из преузетих докумената. Напоменуо бих да је трг јавно мјесто као и да лица која су осудјивана и одслузила своју казну пуноправни градјани док евентуално не понове прекршај или кривично дјело и буду опет осудјена а не одслузе своје. Истина је једна и не треба се нико бојати ко се није огрешио о закон и човјека.

ОДГОВОРИТЕ
Name

П.П. ЊЕГОШ

07.07.2018 15:39

Једина фашистичка телевизија у савременој данашњој Европи. Смећарска телевизија малог фирера пропалог месара и кобасичара миле додика.Фуј!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Блиц

07.07.2018 15:40

Ма нек долази ко хоце, ста ме брига.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милован

07.07.2018 15:41

Па у овој дрзави је доста криминалаца. Тако да на сто људи мора доц бар пет криминалаца, без обзира какав је скуп. Знали смо ово и без РТРС-а.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Милован

07.07.2018 18:54

Ти си Миловане неки нити смрди нити мирише бот, тролујеш а ко' фол обичан лик из масе. Јел ти не плаћају довољно, или ти је бајат сендвич? Па мало пасивно-агресивно?

Name

Са

07.07.2018 15:44

Има ли иста а да Сарајево и Федерација нису криве. Мозда и сто киса пада је због Сарајева хахахах

ОДГОВОРИТЕ
Name

Крајина

07.07.2018 15:44

Хахаха! Па нема већих криминалаца од тренутне власти. Додик , Тегелтија, Цубриловиц, Стевановиц,Лукац, Ковач. . . до зоре бих могла набрајати, а све криминалци (кривично дјело ТЕШКА КРАЂА). А стварно је поражавајуће опште незнање ове "елите" на битним позицијама. Какву глупост Лукац изјави, да ко погледа у групу Правда за Давида, по аутоматизму је члан и не може изаћи. Тотално незнање, и лупетање. Није ми заиста јасно како не ангажују неке иоле писмене помоћнике па да им појасне како то функционише. И Лепир каже "џоинг" ! Иди матори у пензију, вријеме те прегазило! А чуј молим те, ко финансира мајице и беџеве! Ма ко вама финансира станове и ауте, стоко неписмена! ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

07.07.2018 16:05

Најписменији му је Дејан Митриц. А ха ха хааааа. Среца па има цеститих инспектора.

Name

Лејла

07.07.2018 15:44

Вецих криминалаца И лазова од пресједника Додика И РТРС нема. Срамота нек вас буде да градјане назива криминалцима. Фуји фуј фуј РТРС октобар је близу . ПРАВДА ЗА ДАВИДА НАЈБОЉА ТВ БН БН БН БН ЗИВЈЕЛИ

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

07.07.2018 17:13

Увлаци се јаце, мозес ти и боље...

Name

Ево ти банка цигане..

07.07.2018 17:56

Могао би и Додо да несто отпјева..

Name

Ре ре

07.07.2018 18:56

Можда нудиш инструкције? Ипак је увлачење твоја специјалност!

Name

Цица МИЛОЈЕ

07.07.2018 15:44

Срам их било. они прицају о криминалу а у Влади РС сједи пресудјен криминалац Петар Дјокиц. откуд њима право да прицају о постењу. барабе једне љигаве.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Приједор

07.07.2018 15:45

Како медју криминалцима нема жене Драшка Милиновића директора ртрс Żељке Драгичевић а подигла милионе из ИРБ које није вратила? Како нема Дралета дс га упитамо окле му станчуга у Бања Луци и станчуга у Београду а све купио од кад је на ртрс а ми не можемо књижице овјерити да се лијечимо? Дезертер који је у рату побјегао у Србију прима признање БОРС а ми који смо читав рат провели РС и рањени нисмо добре патриоте а таква багра јесте?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре Приједор

07.07.2018 16:51

А ко је Драле?

Name

Правник И

07.07.2018 15:45

Ови са РТРС нису нормални. Оваква саопштења су врхунац уређивачког примитивизма. Није ми јасно шта мисле кад једног дана дођу на власт одговорни људи са нормалним погледима на свијет. Ко ће ове новинаре са РТРС задржати у радном односу или их примити с обзиром да нису у стању да се издигну изнад ових приземних и примитивних саопштења. Невјероватно!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Истоцно Сарајево

07.07.2018 15:46

Пљунем на РТРС, имате ли багро образа да људе називате криминалцима??? Фујјјј

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јој

07.07.2018 15:48

Побједе ГОВЕДАРИЦЕ НА ИЗБОРИМА. ПРАВДА ЗА ДАВИДА. БН НАЈАЦА И ВЈЕРУЈЕМО ВАМ. ДОДИК И РТРС У ОКТОБРУ ПОКАЗАТ ЦЕМО ГДЈЕ И'М ЈЕ МЈЕСТО. ФУЈ ЗА РТРС КАКО СЕ НЕ БОЈЕ БОГА

ОДГОВОРИТЕ
Name

СНСД

07.07.2018 16:07

У октобру цете бити брутално прегазени!

Name

ре СНСД

07.07.2018 16:32

јел брутално , или Задесно.

Name

ђоки

07.07.2018 15:48

Криминалци су у скупстини.полицији.тузиластву.медијима.медецини и политици

ОДГОВОРИТЕ
Name

С.којотовски.

07.07.2018 15:49

Какву пропаганду врси РТРС а ми градјани то плацамо,ма ни гебелс им није раван.Њихове вијести ме подсјецају на ратну пропаганду коју је врсила тзв.ртв БиХ када би Сенад Хадјифејзовиц драматицно свако веце рекао добро веце постивани гледаоци вецерас се дејством агресорске артиљерије и снајпера усмрцено и рањено 29'евет цивила,зене дјеце и стараца,тако некако слицно извјестава ртрс у данасње вријеме.

ОДГОВОРИТЕ
Name

WСТ

07.07.2018 17:18

Данашња пропаганда РТРС је потпуно идентична СРНИ из 90-тих. На интернету су доступни стотине ратних снимака и "ткз" РТВ БиХ и СРНЕ да се упореде, РТВ БиХ никада није била ни близу Ристе Ђоге и болесне Паљанске политике. По твом коментару и болесној митоманији се јасно види разочарење што "твоји" нису на власти и што ти ниси један од ухљеба. Никакве разлике између лажова са РТРС-а и тебе, неизљечиви болесни митомани!

Name

С.којотовски.

07.07.2018 17:55

Не мрзи не сири мрзњу.Управу си било је лосе пропаганде с обије стране.Лосе је лосе и нема вјеру и нацију.Нисам ухљеб,ухљебио сам се у далекој Аустралији.Ниста ми не треба од те дрзаве.Моје дрзаве.

Name

харе

07.07.2018 15:52

Цим се све слузе ови из владајуце структуре, па ваљда је слободан трг мозе доци ко од хоце, мозда се медју њима и убице ко зна ви би требали из власти знати јер то су васи сурадници.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РТРС зло РС ако И пресједник

07.07.2018 15:52

РТРС БОЉЕ БИ БИЛО ДА ПРЕНОСИ ПРАВДА ЗА ДАВИДА И ДА МИСЛЕ СВОЈОМ ГЛАВОМ АКО СУ ИСЛИ У СКОЛУ УОПСТЕ. СРАМОТА . ПРАВДА ЗА ДАВИДА

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рамајана

07.07.2018 15:52

Срам било РТРС!! Пуууу багро!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Моусе

07.07.2018 15:53

Шта се друго могло очекивати од режимске ТВ,већ само лажи,подметање, извртање чињеница итд.Зашто цуте да су криминалци из Србске Части дефиловали улицама Б. Л.,да су били у скупштини,а овамо је трг,па самим тим нико,па ни Давор,не може забранити да неко стане и посматра скуп.Ако је и било криминалаца,онда су они ту по задатку владајуће клике,да омаловазе скуп,што се ево и десило. Подвала је њихова врлина. Био је и Додик на скупу,додуше из прикрајка,али је био!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Истина

07.07.2018 15:53

Невезано сад за протест ако народ у Р.Српској жели неке промјене,а надам се да жели прво мора срушити овај Гебелсов медиј.Док год РТРС пише и објављује овакве бљувотине у корист режима Додик и компанија неце сјахат с народа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јој

07.07.2018 15:58

Зар вас плаћамо да измишљате и конструишете лажи.Интересантно да у свакој вашој реченици препознајем Додика.Да ли сте попримили његов стил или вам је он дао текст да објавите.Бестидни олошу имате ли ви дјецу да Бог да да проживите и ви оно што проживљава Давор.Гадови сте колико год вас ради на РТРС-у.Зар је могуће да међу вама нема људи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јој

07.07.2018 15:59

Чистити своју кућу да буде чиста па онда можете завирити преко тарабе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вида

07.07.2018 16:00

Близи му се крајева па хоце да опљацка алуминум једини гигант Који ради овом лудилу нема краја док су они на власти црно нам сее ис треба ту багру сто пре скинути саy власти да мирно дисем правда за Давид'с.

ОДГОВОРИТЕ
Name

САВЕ ЦЕ НАРОД ПОЗЛАТИТИ

07.07.2018 16:05

СРАМОТА РТРС СОПСТВЕНИ НАРОД КОЈИ ПЛАЦА РТВ ПРЕПЛАТУ НАЗИВА КРИМИНАЛЦИМА. ФУЈИ ГАДИТЕ МИ СЕ. ЗАР СЕ НЕ БОЈИТЕ БОГА. ПРАВДА ЗА ДАВИДА СВИ НА ТРГ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бања Лука

07.07.2018 16:06

Криминалац вам је партијски сеф, олосу последњи!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вас као дрзавних медија се треба срамити!

07.07.2018 16:08

Мозете ви писати колико хоцете и покусавати облатити. Ту смо гдје јесмо и све се види. Како се усудјујете писати о криминалу, реците кад је последњи пут код вас на ртрс запослен неко легално преко конкурса и зато сто је као најбољи студент зурналистике са високим оцјенама био најбољи кандидат...а као дрзавна сте телевизија, ма за кога, за коју дрзаву??? За дрзаву без младих образованих људи који одлазе,јер им никад ни сами нисте дали сансу. Лицемјери!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јој

07.07.2018 16:09

Чистити своју кућу да буде чиста па онда можете завирити преко тарабе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ФБ

07.07.2018 16:12

Лукац објасњава како фунционисе ФБ страница. Најбоље да га Зукерберг тузи. РТРС РУГЛО СРПСКЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

јелена николиц

07.07.2018 16:12

Правда за давида,са давором до краја

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јој

07.07.2018 16:13

У сваком случају не узима Давор од вас као што ви узимате од нас.Чак сте јадној старици узели прасе јер није плаћала ваше бљувотине јер није ни имала телевизора.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Петар

07.07.2018 16:15

Све је ово превише исполитизовано. Избори се ближе а странке немају рјешење за економску ситуацију у држави па имају намјеру да искористе овај несретан случај и на њемју воде предизборну кампању

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан

07.07.2018 16:17

То рекао баја без ј..а да се окупљају криминалци? Смрадови ртрс-а.

ОДГОВОРИТЕ
Name

медијска свјетлост

07.07.2018 16:21

Дрзавне медије сам одавно избрисао са своје листе програма! у обзир долазе једино дрзавне телевизије неких других дрзава ван бих

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дарио

07.07.2018 16:26

КАД БИ ВЛАСТ ОТВОРИЛА ЗАТВОРЕ И ПУСТИЛА СВЕ ОСУДЈЕНИКЕ КРИМИНАЛЦЕ И ОНИ ДОСЛИ НА ДАВИДОВ ТРГ ОПЕТ БИ ВИСЕ КРИМИНАЛАЦА БИЛО У ВЛАДИ РС,МУПУ,СУДУ,ТУЗИЛАСТВУ,СНСД,ДНС,СП,РТРС И НАРАВНО У ПАЛАТИ ПРЕСЈЕДНИКА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ето

07.07.2018 16:47

Знаци преноси РТС. посто су криминалци.

Name

Дол

07.07.2018 16:47

Криминалци долазе на скуп? Знаци Додик и остали бит це присутни.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Доле Папцине!

07.07.2018 17:58

Није мјесто папцима медју нормалним градјанима!

Name

Јад

07.07.2018 20:04

Тако је. Баја далеко ти лијепа куца.. фуј РТРС

Name

Бивси Радник

07.07.2018 16:49

Мојих двоје из близе поридице раде у РТРС , али то није разлог да ми остали колико сам набрзину побројио око 17 гласамо за промјене а они како хоце...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан

07.07.2018 16:51

Ртрс и Атв=Мафија

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац

07.07.2018 16:51

Наравно неце доци они који се осјецају кривима да се по скуповима закљуцити ко су убице.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дервента

07.07.2018 16:53

Ово је до сада најскандалознија лаз у резији НАСЕГ јавног сервиса,немам ријеци!!! Надам се да це добити тузбу од остецених лица! Доле пропаганда зомбираног РТРС-а у слузби црвене секте(СНСД) Правда за Давида!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дервенти

08.07.2018 09:50

Коме да их тузе? Ономе због кога се и окупља народ у БЛ.

Name

Систем је свуда исти само пендрек има другу етикету...

07.07.2018 16:57

Невјероватно, фашистички потпуно, етикетирање обичних грађана у циљу заштите оних који имају све и још више од тога! Сви реквизити су купљени, углавном по принципу свако за себе и своје, мајица са штампом је 8-10 КМ, беџ је 1 КМ, а прича се као да су у питању милионска улагања/финансирања... Кад ће РТРС објавити нешто о намјештању тендера, прању новца, криминалним радњама људи из власти, има ту итекако материјала?! Конформистичка г*вна, Е од етике немате, наравно, мислим на уреднике, не на све, а почињем помишљати да сте заправо сви ви који се грчевито противите групи ''Правда за Давида'' у стању да браните своје надређене и личне интересе на уштрб права сопствене дјеце...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Маx

07.07.2018 16:58

Докле ово лудило висе иде? Сад прицате по граду да их је Лукац довео да буду провокатори. Па нисте нормални.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лиллy

07.07.2018 18:50

Он воли Цулуме, ма које вјере били.

Name

Драгутин

07.07.2018 17:04

Ајнстајн Алберт је давно рекао да су само свемир и људска глупост бесконацни сто се из васих коментара мозе и исцитати....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Весељак

07.07.2018 17:06

А засто то нико неказе кад је скуп неки од владајуцих странака јесул ту бас сви препостени .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миланко

07.07.2018 17:07

Значи, стиже Савез за промјене?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

07.07.2018 17:51

Јес ти онај што мисли дупетом?

Name

Јад

07.07.2018 20:07

Мисли ГЛАВОМ А РЕКАО БИ ДА ТИ ДУПЕТОМ МИСЛИС ИЛИ СЛУСАС ГЛ БАЈУ. ПРАВДА ЗА ДАВИДА

Name

Зоран

07.07.2018 17:26

У цему је проблем?? Похапсите убице и неце бити скупа

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лука

07.07.2018 17:50

Дјубрад дјубрад..фууј!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тито

07.07.2018 17:51

РТРС=ПИЧКЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милица

07.07.2018 17:53

Лажете. Криминалци су у фотељама и у власти а ово су нормални људи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

пропаганда

07.07.2018 18:05

Заиста па сад је бар све јасно и ономе ко је био до сад глуп и наиван вјерујуци да је ртрс објективна и непристрасна телевизија,па довољно је да видите совинистицки и националистицки садрзај дневника..Само се питам,кад падне овај резим а паст це.. ста це бити са овим ботовима..овој тзв ,,објективној,, телевизији за коју морамо плацати ртв таксу тј.харац

ОДГОВОРИТЕ
Name

биби

07.07.2018 18:10

Вама је обојен мозак а не обојена револуција.Које кривицно дјело има Драско Станивуковиц ви бојите прекршајни налог са кривичним дјелом.Чиме ви лудаци поредите особе које буду на тргу.Скиме се предсједник слика па нико није рекао даје криминалац.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дно дна

07.07.2018 18:12

Људи није нормално ста прицају

ОДГОВОРИТЕ
Name

легија

07.07.2018 18:14

Багро

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле

07.07.2018 18:15

Спаси Српску и уби се. Милораде.......

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дон

07.07.2018 18:42

На РТРС-у раде само режимске улизице и пич..тине! БН ТВ је најбоља телевизија у РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зворник

07.07.2018 18:45

Црни Миле Лукач те поклопио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Одгов

07.07.2018 19:18

Бозе сацувај у ста се претворио РТРС

ОДГОВОРИТЕ
Name

рациц

07.07.2018 19:31

А на предизборним митинзима и саторским окупљањима као не буду људи са истим или слицним квалификацијама ? Цуј молим те Зељко Вулиц и Драско Станивуковиц сад испадосе и криминалци. Спрдацина. Ста се ради са народом Бозе драги. Долази ново вријеме. Не треба нас бити страх да будемо храбри.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Директ

07.07.2018 19:38

Инаце, РТРС гледају све тамо неки постен свијет, ниједан криминалац цисто да се зна, све узорни градјани, нема даље! Господо са РТРС-а, имам за вас питање, ј.бете ли ви ста, осим сто ј.бете градјане преко васе (тј. Додикове), сигурно не моје, јавне телевизије и када цете престати бити јавна куца број 2, посто титула јавне куце број 1. припада Дзепининој СРНИ или ипак вама јер не зна ко од вас двоје висе ј.бе народ и то без вадјења, а ту вам се понекад придрузи и АТВ. Истина, они одлицно глуме, али ефекат је исти, исто сукну. Зато сам редуцирао гледање и АТВ-а, а кад видим да је извор СРНА, и њуз.нет ми се уцини релевантним.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ин

07.07.2018 21:24

Гњиде какву цете лаз јос смислити. Узалуд се труде у ртрс народ им висе ниста невкерује

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цика веља

07.07.2018 23:51

Нису ваљда били Додик,Лукач и компанија??? Кримоси,СТОП ✊

ОДГОВОРИТЕ
Name

Студент

08.07.2018 06:36

Поносна сам сто сам била синоц на Давидовом тргу и са уздигнутом песницом узвикивала:"Правда,правда."

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тек онако

08.07.2018 06:48

Посто вец неколико деценија не верујем својим усима и оцима,питам се.Ако ови спискови стварно постоје.Ста би они могли да знаце? Да лица која су на "списковима"не би смели ни на какве скупове? У маси од неколико хиљада људи це се увек наци они који се по нецему издвајају.Е сад, они који зеле да компромитују,рецимо неки скуп. Једноставно нагласе присуство одредјених особа и мисле да су одрадили неки посао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сониц

08.07.2018 08:02

Ста је ово...приватна дрзава,па зна се ција је ртрс телевизија..ста радите безбозници једни..Народ бјези из ове земље ради вас убица..Ја гласао никада нисам за никога ал сада цу изаци на гласање да гласам..па висе нема смисла ово сто радите народу..убили сте неције дјете па сада јос и ово радите...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДУШКО

08.07.2018 08:43

АКО ЗНАТЕ ЗА ТЕ КРИМИНАЛЦЕ ЗАШТО ИХ НЕ УХАПСИТЕ САМО ПРИЧАТЕ МИ ЗНАМО ИМАМО САЗНАЊА И ИЗВОР БЛИЗАК МУПУ ИТД.ДАЈТЕ НЕШТО КОНКРЕТНО ПА ДА ВАС НАРОД ОПЕТ МАЛО ЗАВОЛИ.АЛ ПОСЛИЈЕ ОВОГ СЛУЧАЈА ТЕШКО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ах

08.07.2018 08:57

Како криминалци ? А Додик и Цадјо нису били на скупу ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Азем

08.07.2018 09:43

Ко је јос имало сумњао да зиви у полудиктатури сад се под хитно треба будити. Елем, на листи "криминалаца" цак и особа као ја, која зиви вец цетврт вијека ван Бањалуке, је препознала цетири "уљеза". Драско Станивуковиц, одборник у Скупстини града Бања Лука, младиц који је озбиљно схватио да треба да ради за народ који га је изабрао; Адис Кусмиц, терориста гитариста, хапсен у акцији Рубен због "терористицке" критике коју је упутио Милораду Додику на друственим мрезама, инаце припадник ВРС од поцетка до краја рата; Зељко Вулиц, цовјек који се вец пет година бори за своју имовину против тајкуна Радисица, повриједио полицајце док су му ови повриједјивали приватно власниство и онко успут га послали у болницу; Стафан Благиц, активиста, дијете које би да зиви у демократији али јос није схватило гдје се родило.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Адис

09.07.2018 22:43

Хвала.

Name

xyз

08.07.2018 09:59

Долазе и у скупштину - умного већем броју.

ОДГОВОРИТЕ
Name

У страха су велике очи за xyx

08.07.2018 11:37

Браво за коментар

Name

Стријела

08.07.2018 11:17

Не смијеш да мислиш својом главом, да изразиш сопствени став уколико је супротан СНСД-у. У противном си експресно означен као издајник, криминлац, страни плаћеник, рушитељ Републике Српске (система и поретка). Исправно је само оно што каже велики вођа, јер је он неприкосновени "чувар" Српске. И баш зато су "безначајне " милионске афере, куповине папака, крађе гласова, непотизам владајућих, уклањање трагова свих криминални радњи, њих самих и њима блиских. Ништа им није свето, а показали су то у скупштини изјашњавајући се око рада Анкетног одбора. У функцији њихове машинерије зла нису само коалициони партнери , народни посланици, већ и инстиуције над којима имају апсолутну контролу. Ту су и тзв. аналитичари, безбједњаци, као нпр. Ћеранић, Галијашевић који ће оркестрално на миг великог вође и његових савјетника у суперлативу све о постојећем систему рећи и да је систем жестоко нападнут од страног фактора потпомогнут домаћим "издајницима". Е сад питам, ко урушава институције система ? Је ли толико велико неповјерење и нездовољство грађана у институције система као што су судство, полицију итд. резултат понашања владајуће олигархије овјенчане криминалом или смо ми грађани који мисиимо својом главом и имамо храбрости исказати свој став , ти рушитељи? Па зар ви који владате, ведрите и облачите како вам се хоће , мислите да ће ово овако моћи још дуго. Варате се, ваш сигура пад је незауствљиво кренуо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мицо

08.07.2018 12:00

Цуј на трг долазе криминалци то је немогуце криминалци су у фотељама мупа одозго гледају немогу они да стоје на киси и сунцу

ОДГОВОРИТЕ
Name

Алхемичар

08.07.2018 12:05

ЗА ПАРТИЈУ ПРЕЛЕТАЦА Рокцу свиње блеје овце Издајници броје новце Од цензуса сад је јаца И партија прелетаца Сада папак плаце рида Са себе би све да скида Он се увек опет роди У пост изборној слободи Буди цовек буди даса Пљуни удри имај муда Немој никад да се продас Немој језик турат свуда Али ниста то не вреди То је емоција јаца Само цензус да се среди За партију прелетаца То је нека цудна врста Има папак и два прста Када треба руку дизе Када треба дупе лизе

ОДГОВОРИТЕ
Name

абоб

08.07.2018 12:06

Ајд има ли ика сила са затвори ову срт у па то је стеанацко гласило оплхацкало народ мозе ли колективна тузба Стразбуру да народу врате паре од претплате сто су покупили стварно су дно дна треба их судски примирати да врате народу паре од преплате крајње је грене дно дна

ОДГОВОРИТЕ
Name

Броф

08.07.2018 12:44

Гори сте од Сјеверне Кореје, имали ико дјецу у том "РТРС" помислите ли икад какво зло цините болтр ли се на своју дјецу? Зло радити а добру се надати није никад исло заједно

ОДГОВОРИТЕ
Name

Неле ПД

08.07.2018 12:50

Овај списак који је стока из МУП-а направила, а устаско-фасистицка, диктаторска, смрдљива РТРС објавила је тотално противзаконит. Сви који су на списку нека узму адвокате и нека тузе стоку. Узмите им паре.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Криминална власт

08.07.2018 13:27

Криминалци сједе у згради Владе, али ТЕШКИ

ОДГОВОРИТЕ
Name

ББ

08.07.2018 14:31

Није лако бити резимски новинар, писес а знас да није тако.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ма на ове не вриједи трошити слова

08.07.2018 15:44

Само их они који мисли дупетом као онај ботић што је написао, може правдати!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Стршљен

08.07.2018 20:32

МРАЧНЕ ДУШЕ ПОСТАШЕ ПАТРИОТЕ ! ЧИСТ ПРИМЈЕР ЈЕ ВЕЛИКИ ВОЂА И КОМАНДАНТ РТ РС-а. СРАМНО ДА СРАМНИЈЕ НЕ МОЖЕ БИТИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РТВРСеее

08.07.2018 20:42

НИЈЕ МОГУЋЕ ДА СТЕ ПУСТИЛИ РАДИСИЦА И СУВАРУ ИЗ ЗЗАТВОРА ДА БИ БИЛИ НА ТРГУ ЧУВАЈТЕ СВОЈЕ ЉУДЕ ТРЕБАЋЕ ВАМ УДАРАЛИ СУ 2 ДНЕВНИКУ ПО 15 МИН А САД ГУРАТЕ ТРАЖИТЕ НОВЕ СРАМОТА АЛАТ ОБОЈЕНА РЕВОЛУЦИЈА ЈОС ТРАЈЕ ЧУВАЈТЕ КАДРОВЕЕЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

баји са сваке стране прето опасност

09.07.2018 14:32

И сваки пут пред изборе добро ли ти је баја ово доле измислио и написао,вид вреднија је његова столица него зивот давида драгицевица правда за давида се наставља док баја неказе ко су убице.

ОДГОВОРИТЕ
Name

свак себи приватно

09.07.2018 14:35

Финансира бедзеве и реквизите баја ваљда нефинансирас ти ста се бојис.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Камо среће

09.07.2018 16:51

Да су то наши криминалци , лако би њих преваспитсли. Него шта да радимо са окорјелом кримогеном влашћу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

пих

10.07.2018 08:29

Народа се боје, сваста, лудило... јесмо ми робови своје државе...

ОДГОВОРИТЕ
Name

изгледа да само они могу

10.07.2018 08:31

Кривична дјела да раде без одговорности, они све могу, и да нас краду, убијају, омаловажавају а када је пред изборе само чујеш НАРОД-НАРОД да народу грађанима наше државе буде боље, НАРОД НАРОД, ма марш сви

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИЛАН

10.07.2018 08:44

О КРИМИНАЛЦУ И ЊЕГОВИМ КРИМИНАЛЦИМА ПРИЧАТЕ СВАКИ ДАН ПОЛА ДНЕВНИКА ШЛАМУ ЈЕДА ДУПЕЛИЗАЧКИ,ИМАТЕ ЛИ СВОЈЕ МИШЉЕЊЕ ШУПЉИГЛАВЦИ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

БРАВО

10.07.2018 12:36

РТВ РС ПОСТУПИ ПО НАРЕЂЕЊУ СУНЦЕ ТИ КАЛАИСАНО НЕ ДАЈ БАНДИ ДА ФАРБА ОДЕ НАМ РЕВОЛУЦИЈА

ОДГОВОРИТЕ