Тројицу Срба ухапсили у Малију

Тројица држављана Србије, који су филмски радници, ухапшена су у Малију, јер су тамошње власти процијениле да су дошли да би дестабилизовали режим у тој држави, пише "Блиц".

Свијет 07.07.2018 | 10:08
Тројицу Срба ухапсили у Малију
Према посљедњим информацијама, министар спољних послова Малија примио је родитеље ухапшених и очекује се да они ускоро буду на слободи.

Извор "Блица", који је сарадник тројице ухапшених, испричао је да су у тројица Срба отпутовали на Мали да би снимали видео-спотове, али да су ухапшени одмах након слијетања на аеродром у граду Бамаку.

Исти извор је навео је да је посредством почасног конзула у Малију стигла информација о томе гдје се тројица ухапшених Срба налазе, као и да се осјећају добро.

Власти Малија тражиле су од српских власти информацију о томе да ли имају сазнања да се ухапшени баве неким пословима који су везани за дестабилизацију малијског режима, као и да ли су ухапшени евентуално војна лица, пише "Блиц".

На сајту Министарства спољних послова Србије грађани су обавијештени да им је за Мали потребна виза која се прибавља у амбасади те земље у Риму, а наведена је и препорука да се у ту афричку земљу не путује.

"Због конфузне и нестабилне актуелне унутрашње ситуације у земљи, засад се не препоручује кретање по територији Малија", наведено је на сајту Министарства.

(Срна)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Како се оно казе

07.07.2018 08:10

Ако ти не тразис несто,надје оно тебе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Не ****

07.07.2018 08:54

Узми Глобус и завртри. Гдјегод су Муслимани ту су невоље. Посто цине ваљда сад половину становниства Земље мозес једино на Мјесец да их заободјес.

Name

ре

07.07.2018 09:06

Па и доле су отисли радити срање није им довљан Балкан...

Name

Карадоз

07.07.2018 11:10

Отисли на Мали да снимају видеоспотове, није него...

ОДГОВОРИТЕ