Кирјос: Бартоли, ко си ти да нам причаш нешто?!

Ник Кирјос, најбољи аустралијски тенисер, одбрусио је бившој тенисерки Марион Бартоли, која је претходне изјавила погрдне ствари о њему.

Тенис 08.07.2018 | 11:30
Кирјос: Бартоли, ко си ти да нам причаш нешто?!
Ник је на свом званичном Инстаграм профилу осудио коментаре Бартоли, која је њега и Гаела Монфиса назвала "патетичним и децом" и рекла како они "узалуд троше свој живот".

Кирјосу се нису свидели коментари бивше шампионке Вимблдона, која је одмах након освајања тог трофеја морала да заврши каријеру, а недуго затим изјавила да има и здравствене проблеме.

"Јуче је Марион Бартоли имала неке 'лепе' речи о мени и Гаелу Монфису. Рекла је да смо патетични, деца, да не можемо да постанемо мушкарци и да узалут трошимо животе. Е, па ко си ти да судиш и причаш нешт о нама? Ко си ти да нам кажеш како да живиом, а немаш појма кроз шта смо све прошли? Престани да претпостављаш да знаш шта је најбоље за друге само зато што си имала неки мали успех. Капирамо, мораш некако да останеш релевантна, али хајде дате мало посаветујем – не занима нас шта имаш да кажеш",написао је Кирјос. 

Ник је често знао да уђе у кошкање са другим тенисерима и тенисеркама, подсећамо на то када је Стену Вавринки, у сред меча, добацио преко мреже да је његов друг Танаси Кокинакис спавао са Стеновом девојком. 

Ипак, остаје утисак да је Кирјос, овога пута, био у праву.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар