"Они на тргу раде против нас"

“Специјал” Лепир: Лепир потврдио да је Лукач од њега, 29. 03. захтијевао да хитно донесе Наредбу о неспровођењу истраге о Убиству Давида; Лепир лагао о “свједоку” и огавно оптужио Давора Драгичевића; Лепир покушава сакрити Крунски Доказ да је Давидово Убиство наручено.

Република Српска 06.07.2018 | 18:07
"Они на тргу раде против нас"
Главни окружни тужилац Желимир Лепир имао је “специјал” на АТВ-у (05.07.), који би се могао насловити са “Лепир против Лепира”!

Лепир је изрекао низ лажи, полуистина, манипулација... о Убиству Давида Драгичевића, али му се отела и понека истина: Попут оне да га је Драган Лукач, министар унутрашњих послова РС, позвао телефоном 29.03., након што је МУП РС предао тужилаштву “Извјештај о смрти Давида Драгичевића” и затражио од њега да хитно донесе Наредбу о неспровођењу истраге.

Ту информацју сам објавио још 09.04. ове године у тексту “Лукач тражио од Лепира да закључи ‘случај Давид Драгичевић’ и његову смрт прогласи самоубиством; Лепир одбио Лукачев захтјев”!

На скупштини 10. маја и Лукач и Лепир су демантовали да је било таквог захтјева, али је Главни тужилац то потврдио гостујући на АТВ-у, 05.07.

Лепирова потврда Лукачевог криминалног захтјева

“Након конференције за штампу коју је одржала полиција (26.03., оп.аут.), ми смо 29.03. добили извјештај. Кад смо добили извјештај ја сам имао контакт са министром који је због присутности тензија у јавности замолио ме да проучим материјал и да видим може ли се донијети ту убрзан поступак, односно наредба о неспровођењу истраге”, рекао је Лепир за АТВ. (видео АТВ 1 минут 44 секунде).



У 36 минуту “Специјала” Лепир је ублажио своје ријечи са почетка емисије, али не и демантовао оно што је рекао - да је Лукач захтијевао од њега да хитно закључи “Случај Драгичевић”!

Сада је питање због чега је Лепир лагао на Скупштини (за Лукача је јасно зашто то чини), да би на АТВ-у коначно признао да је позива и захтјева за хитном Наредбом о неспровођењу истраге заиста и било.

Лепир који се, оваквим дјеловањем, довео у позицију да је Саучесник у прикривању Тешког Убиства Давида Драгичевића потпуно се изгубио: То је једини закључак који могу да изведем.
Страх од надолазеће истине и правде за оне који су наручили и спровели Убиство Давида Драгичевића, очито, паралише Лепира и присиљава га да понекад каже и понешто тачно.

Проблем је што су то заиста ријетки тренуци, иако није пропустио прилику да устврди како су у Тужилаштву сви поштени, док за припаднике МУП РС то није рекао; Избјегао је одговор.

“Искусни кривичар” не зна шта је незаконит доказ
Лепир за себе тврди да је “искусан кривичар”, а обдукциони налаз Ивице Милосављевића, који је урађен без тужилачке наредбе, сматра валидним. Тај налаз је незаконит и јасно је да “искусни кривичар” лаже.

“Имали смо два налаза вјештака, Каран и Милосављевић из Београда, који нису били у потпуности сагласни, али смо их ми саслушањем у потпуности усагласили и онда смо непристрасно одредили Загреб да три тимска вјештака потврде то”, рекао је Лепир (Специјал АТВ - 4 минута 30 секунди).

Каран ни ријечи о муљу/муљевитом садржају у душнику
Шта да потврде? Утапање, које нису доказали ни Каран ни Милосављевић, иако тврде да се Давид Драгичевић утопио. Већ сам раније широко елаборирао да у Карановом обдукционом налазу нема муља/муљевитог садржаја у плућима и душнику, што је немогуће ако се утопио. 

Потврдили су ми то експерти судске медицине, који су ми рекли да Милосављевић уопште није могао утврдити утапање, јер су након Каранове обдукције сви органи исјечени и опрани.

Каран ни ријечи о муљу/муљевитом садржају у плућима
Зашто “искусни кривичар” и даље тврди да је утапање, требало би да покаже истрага, која ће, кад-тад, бити спроведена и у којој ће Лепир бити осумњичен за Саучесништво у злочину Тешког Убиства, јер је својим нерадом и опструкцијама штитио Убице, Налогодавце Убиства и њихове помагаче.

Лепир је отворено слагао јавност о томе када је сазнао за “свједока” који је, како тврди, у улици Велибора Јањетовића Јање чуо (не и видио) “свађу три до четири лица”.  

Лепирове лажи о "свједоку"
Новинар: Можда временски само, обзиром да се сада први пут чуло за тог свједока, када је он практично утврђен, кад сте ви добили сазнања та…? 

Лепир: Ми смо појединачним истражним радњама у сарадњи са овлаштеним службеним лицима у току истраге открили то. То значи ("свједок", оп.аут.) није било откривено у материјалима који су били достављени на одлуку тужилаштву

Новинар: Дакле тај свједок је утврђен недавно, јел' тако?
Лепир: Тако је! (Специјал АТВ-а - 08 минут)

Новинару се може десити да не зна, да се није припремио, да није прочитао Наредбу о спровођењу истраге, коју је, 28.06., потписао Далибор Врећо, алијас прљави болесни бот “Милица Вукмир”, али је заиста шокантно да Лепир отворено лаже да је “свједок утврђен недавно”!

Дио Врећине Наредбе: Слађана Марић саслушана 30.03.
“Свједок” Марић Слађана, “утврђен је” и прије 29.03., када је МУП РС предао “Извјештај о смрти Давида Драгичевића” Тужилаштву, јер је “Свједока” Марић Слађану, како је прецизно наведено у Врећиној Наредби о спровођењу истраге, Тужилаштво саслушало 30.03.2018. године.

Лепир је то морао да зна. И наравно да зна, али Лепир лаже, јер све чини како би се наставило са опструкцијом истраге. То је неспорно! Као што је неспорно да се припремају "жртвени јарчеви" Отуд и Лепирова "деменција" око "свједока"!

Кад ће “искусни кривичар” саслушати Лукача, Ћулума и Илића
Лепир је потврдио да је токсиколошки налаз показао да у тијелу Давида Драгичевића “није нађено присуство дроге”!

Свима је то било јасно након прес конференције 26.03. на којој је Дарко Илић, уз присуство Жељка Карана, покушао да криминализује Давида и представи га као наркомана!

Сада је и токсиколошким вјештачењем потврђено да никакве дроге није било, па се поставља питање због чега Тужилаштво није саслушало Илића, јер је управо он лагао, вријеђао неистинима Мртво Дијете - Жртву Убиства и тако допринио највећем узнемирењу јавности?! 

Илић је лагао заједно са Лукачем и Дарком Ћулумом, директором Полиције, са којима је и договорио одржавање тог одвратног, прљавог преса, чији је једини циљ био да се криминализује Жртва Тешког Убиства Давид Драгичевић, а Наручиоци Убиства и Убице заштите.

Питање је и зашто Лепир није наложио Врећи да саслуша и Лукача, који је на скупштини 10. маја устврдио да је Давид конзумирао ЛСД и још нагласио да је та дрога јефтина?!  

Умјесто да јавности саопшти зашто није и када ће саслушати Лукача, Ћулума, Илића и остале прикриваче злочина, Лепир је на најогавнији начин напао Давора Драгичевића, оца убијеног Давида, оптужујући га да су његови поступци, којима траћи да се казне Убице његовог сина, као и Наручиоци Убиства и Саучесници, политички мотивисани.

Лепирово политичко агитовање: Лепир прати Давора Драгичевића и поједине опозиционе политичаре
“Ви сте видјели на Тргу који политичари долазе и причају са њим. Они иду тамо и раде против нас”, напао је Лепир Давора Драгичевића, оптужујући га директно да је политички инструисан, заборављајући да он, као тужилац, не би смио да износи политичке квалификације. 

Уз то, откуд Лепир зна са ким се састаје Давор Драгичевић - да ли је издао наредбу за његово праћење, али и за праћење појединих политичара, опозиционих, како је окарактерисао оне који се, што је нагласио, састају са оцем убијеног Давида?! И када је Лепир забранио састајање, па је оно постало кривично дјело?!

И то би требало да утврди независна истрага, у чијем центру би морао бити и Злочинац Лепир!

Лепир је избјегао одговор на питање да ли су из полиције од  њега тражили сагласност за одржавање преса 26.03., иако је раније тврдио да је сагласност дао; Чак је Криминалац Врећо тврдио да је по Лепировом усменом налогу ишао 26.03. на договор са Илићем!

Лепирове лажи да је Давид био у Кући Рађенових - тако прикрива Крунски Доказ да је Убиство Давида наручено
Лепир је “Специјал” зачинио са лажима да је Убијени Давид Драгичевић био у кући Ђорђа Рађена, 18.03 у раним јутарњим часовима, иако у тој кући нису пронађени Давидови ДНК трагови.

Лепир се, у својим лажним тврдњама, и даље позива на снимке са надзорних камера хостела “Весто” и објекта “МК”, премда одлично зна, има документ о томе, да је Агенција за форензику утврдила да није могуће идентификовати Особу са тих снимака.

Агенција за форензику - није могуће утврдити идентитет Особе са снимака
Зашто то Лепир ради? Зато што је “Кућа Рађенових са Лауша”, чињеница да Давид није био у њој, Крунски доказ да су Лукач и Илић лагали и Крунски Доказ да је Убиство Давида Драгичевића помно планирано!!!

Илић је устврдио 26.03. да је Давид Драгичевић “опљачкао кућу Рађенових на Лаушу” и да је “то доказано”. 

У џеповима одјеће која је била на тијелу Убијеног Давида, када је оно пронађено у канализацији Црквена, откривени су предмети из те Куће, у којој он није боравио. Предмети су, јасно је, подметнути.

Питање је докле ће Лепир и њему слични тврдити да је Давид "лакше повријеђен" када слика број 24., са обдукције потврђују, према ријечима експерата судске медицине, да је само у предјелу главе задобио Десет тешких удараца?! (Потврђују тешке повреде и друге фотографије).

Докле ће Шврака "дурати" Лепирове лажи, безакоње и опструкције истраге
“Ми ћемо ово издурати”, рекао је на крају “Специјала” Лепир. 

Мора да је мислио на успјех у заташкавању, али се грдно преварио. Неће успјети заташкати Убиство Давида, нити прикрити Наручиоце Убиства и Убице, као и њихове помагаче!

На овом мјесту долазимо и до Главног републичког тужиоца Махмута Швраке и републичких тужилаца Бранка Митровића и Свјетлане Брковић који, наводно, надзиру рад Лепира и Вреће и иза којих се Лепир врло вјешто крије, тврдњама да они немају примједби на њихов рад.

Лепир је себе, Швраку, Митровића и Брковићеву, заједно са Врећом, па и са ВСТС-ом, представио у "Специјалу" као јединствен Фронт!!! 

Питање које се намеће јесте шта ће учинити наречени на очите Лепирове лажи које су тежак прекршај и због којих би он морао бити најоштрије кажњен - и од Главног републичког тужиоца и од Канцеларије дисциплинског тужиоца Високог судског и тужилачког савјета?!

Уколико Шврака, Митровић и Брковићева, али и ВСТС, и након свих јавно изречених неситина, чак и пријетњи, које је у “Специјалу” изговорио Лепир, потом и отвореног политичког агитовања за одеђене политичке структуре, остану нијеми, онда је јасно која је њихова стварна функција!

Искусни Кривичари, не Лепир, знају тачно о чему се ту ради! (наставиће се)

слободанвасковиц.блогспот

Коментари / 60

Оставите коментар
Name

Бањалука Валтер

06.07.2018 16:09

И ти цес убрзо у прдекану ако буде правде истине и бога....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Прљави Хари

06.07.2018 16:25

Лукач-Прљави Хари крије извршиоце 100%.

Name

Ре

06.07.2018 16:37

Све је последица уводјења сељачког а криминалног капитализма у БиХ и РС. Тајкуни преко рудоње и других политичара управљају ВСТВ и корумпираним и неспособним а нагодним институцијама властí.

Name

Лепир

06.07.2018 16:40

Лепир је навуцен синоц на "танак лед' ,јасно се цуло и видјело да лазе.Свака цаст ,сто је позван у емидију " соецијал" ,ако Лепур за себе казе :"искусни кривицар" синоц је доказао да је несподобан и да је насјео на фору,хоцу реци ,зезнуо се и показао да је у слузби тиранина.

Name

РС право?

06.07.2018 16:51

Када гледате и слусате Лепира онда је сасвим јасна слика о тузиластву и суду у РС. Јасно је и то засто се оваквом слабом суду Додик ономад пријавио као зртва у тузби против себе. Све у свему лакрдија да се не зна која је веца од које!

Name

Моусе

06.07.2018 17:14

Криминална организација на челу са Додиком,уцинице све да сакрију своје прљаве трагове,али све им тезе иде та работа,јер ти трагови превише смрде да би се тако лако избрисали.Није Лептир сам,он је само један тоцкиц у злочиначком механизму,а полугу за управљање држи М.Додик.

Name

ГВОЗДЕН САРАЦ

06.07.2018 17:39

Доци це и тај дан кад це и РТРС радити за народ, надам се од октобра као и вецина новинара и запослених на РТРС-у. Правда на крају побједи.

Name

јелена николиц

06.07.2018 17:47

А ви на другој страни радите против нас,народа од кога сте направили робље,а сада сте поцели да нам убијате дјецу ида нас убједјујете да то радите у насем интересу.правда за давида

Name

Васковиц

06.07.2018 18:02

Када све знас зазто не одеш у Тузилаштво и под заклетвом све испричаш. Олакшај људима истрагу. Да сам тузилав,оропјебсо би ти мени,открио озворе и болесне конструкције

Name

Ре

06.07.2018 18:21

Почео сам читати и престао када сам видио да пише "наручено убиство"?! Што аутор текста када све зна не напише зашто је тај младић био толико важан када га је убио комплетан МУП, Тужилаштво и власт РС.

Name

06.07.2018 21:06

ПРАВДА ЗА ДАВИДА

Name

Коле

07.07.2018 04:36

И ја сам почео читати, и као да пише Видовита Ђемила!!!

Name

x

07.07.2018 12:08

Лепиру ви сами радите против себе. Нико то боље не може радити од вас. Истина има само једна. Лажи има неколико врзија. Ви се служите лажима и подметањима. То свака нормална и добронамјерна особа види. Укаљали сте институције РС. Зато их ми бранимо на Тргу сваки дан. Правда за Давида!

Name

Искусни кривичар

06.07.2018 16:13

А ти си тај? Искусни кривичар?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јоја

06.07.2018 17:12

Он је јако мудар...казе да је апарат за контролу дроге био покварен.. и да Каран то није знао..хммм Ја мислим да апарат кад је покварен мозе само дати негативан налаз а никако позитиван..знаци несто није у реду.

Name

За кога лажу

06.07.2018 17:33

Нека пита педагошки васпитаног Илића који зна шта треба рећи, урадити. Није ваљда да сами себи вјерујете у ову ново потурену нам причу. Ова "криминалистичка верзија" је лошија од прве. Неће проћи просто јер је лажна. Ви нама пријетите што смо на тргу, што коментаришемо, а вашем бахатлуку нема краја. Стало вам је у грлу оно што сте пристали на Илићеву САМО верзију. Биједници одвратни немате никаквог ауторитета пред њим!

Name

Судска медицина је озбиљна наука

06.07.2018 18:37

Слушао сам лепира и очигледно све је закомпликовала површно, непотпуно и нестручно урађена прва обдукција. Колико видим све даље радње тужилаштва су биле да се мањкавости и недостатци прве обдукције поправе. Зашто се ово јасно и гласно не каже и не скине мистерија са случаја. Закључци које је Лепир рекао да је дао стручни тим из Загреба су морали бити закључци прве обдукције, да је стручно и професионално уарађена, а не да на те закључке чекамо три мјесеца. То показује да Завод за судску медицину нема стручњаке или ако их има они се морају огластити, тј. саопштити шта се то дешава у њиховј установи. Сва мистерија овог случаја је кренула из Звода за судску медицину.

Name

Срамота!

07.07.2018 05:16

Лепир је олицење садасње елите у РС: неука, а болесно амбициозна!

Name

Буцо

06.07.2018 16:15

"Лептирицу сареницу стара сеоска варалице" како те није срамота ! Срам те било, стиди се својих година превранту и лазове матори !

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЛеПтир

06.07.2018 17:21

Људи, немојте тако. Нико не пита како је мени. Па познато је да је 30.марта у Бањалучко тужилаштво стигла пријетња смрћу мени и другим тужиоцима тј. да ћемо бити убијени ако пидигнемо оптужницу за убиство Давида Драгичевића. Схватите ме, људи. Па ево, о томе је и Слободан Васковић писао на свом блогу 3.априла, можете провјерити. Сад нису имали куд па су сами тражили од мене да подигнемо оптужницу за убиство које се касније може повући . Али и да се не повуче никада се по овој оптужницу неће пронаћи починиоци убиства јер смо намјерно акценат ставили на догађаје које су измишљене на оној конференцији за штампу а то се све није тако догодило. Људи, хтио сам ићи у пензију али не дају ми, кажу да не могу тако лако изаћи из кола у којем играм са Лукачем и осталима. Наје*'о сам к'о жути.

Name

За ЛеПтир

07.07.2018 02:46

Ха,ха,ха Све је тако 100% или 113% Свака част за коментар.

Name

Никола

06.07.2018 16:15

Лептиру, морацес одговарати за недјела своја.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мила хттпс://медиа1.тенор.цо/имагес/07бф8е6дае91ф5е1б4б9311е6а7728е6/тенор.гиф?итемид=9582033

06.07.2018 21:30

Баба дала динар да уђе у коло сада би дала два да изађе АЛА НЕИДЕ ТО СУ ДАВНО ТРЕБАО ЗНАТИ ДОСТА СИ ТИ ЉУДИМА БЕЛАЈА НАНИО СВОЈИМ РАДОМ ЈЕДАН ОД ЊИХ САМ И ЈА И МОЈА ПОРОДИЦА НИСИ ЧУО ЗА ОНУ НАРОДНУ ЧОВЈЕК СНУЈЕ А БОГ ОДРЕЂУЈЕ И ЗАТО ТРЕБА ГЛЕДАТИ КАКО СНУЈЕ ТРЕБА САМО БИТИ ЧОВЈЕК У СВАКОЈ СИТУАЦИЈИ КАКВА ГОД БИЛА ТО ЈЕ ТО

Name

Дарко

06.07.2018 16:17

Браво превазилазите и сами себе браво .....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Били.

06.07.2018 16:27

Како те није срамота одати по србској земљи лазез цијелу РС-у ради ситних пара сто це ти дати Додик и мафија којом располазе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

06.07.2018 21:10

ПРАВДА ЗА ДАВИДА.

Name

Модестy

06.07.2018 16:34

Јел теби ико јавио шта твоје колеге, искусни кривичари, кажу за ону наредбу? Кажу да си то могао исто тако склепати почетком априла.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИРОЉУБ

06.07.2018 16:52

СТИЋЕ ВАС КАЗНА ПУНО БРЖЕ НЕГО ШТО МИСЛИТЕ! ОВАЈ ЛЕПИР ИЛИ СЕ ПОГУБИО ИЛИ НЕШТО МУЉА! ОВО МЕНЕ И МОЈУ ПОРОДИЦУ ТЈЕРА ИЗ РС А НИКАД НАМ ТО НИЈЕ ПАДАЛО НА ПАМЕТ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Wодолија

06.07.2018 16:55

Они на тргу раде против вас ?....Па наравно...,то је обавеза сваког постеног градјанина да се боре против криминалаца и неправде...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Само за себе раде

07.07.2018 12:37

Ма може он то неком другом причати. Свако ради за себе и свог, тј. свако ради против себе и свог.

Name

РИЛЕ

06.07.2018 16:56

Ово је ДНО ДНА! Сад се види да НЕШТО СМРДИ У СВЕМУ ОВОМЕ!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

црвени јун

06.07.2018 16:58

Господин наставиће се никако да прихвати ништа друго осим оног што је у његовој глави истина.Његов проблем је што сада тим вјештака уз друге доказе као мјесто убиства одређују Црквену.А он је слуђивао оца и народ пребијањем, отмицом,силовањем и да све зна, гдје,ко,како,али ће то рећи у наставку ....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Октобар 1864

06.07.2018 17:24

Није то његов проблем. Он нема проблем, а не мозе му нико ниста. Прц!

Name

БН 1992

06.07.2018 17:09

КОЈИ КРЕТЕН

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брука и Лаз

06.07.2018 17:14

Ста казе Лепко? Фале трагови везаних руку за сумњу да је зртва муцена и затворена. Браво за овако бриљантан закљуцак. Јел то резултат Цераниц-ове анализе на академији из које излазе Лукаци?

ОДГОВОРИТЕ
Name

АТВ

06.07.2018 17:32

Једино је стета сто је овако брилијантан урадак уреднице АТВ-а гледало мање од 5% гледалаца. 12К прегледа и на YТубе. Молим БН да купи емисију и пусти да је народ види!

ОДГОВОРИТЕ
Name

де фацто

06.07.2018 17:46

Све се вец зна, неце људи да губе сат времена драгоцијеног зивота на овог...

Name

хм

06.07.2018 17:45

Е МОЈ СУДИЈА КАКО СИ ЈАДАН ТО ЈЕ СТРАСНО КОЈИ СТРАХ ВЛАДА У ИНСТИТУЦИЈАМА А И НАРОДУ.ОВАЈ ЦОВЕК ЈЕ ПОД ВЕЛИКИМ СТРАХОМ ОД БАЈЕ И ЛУКАЦА.ПОСЛИЈЕ ИЗБОРА СВИ ЦЕТЕ ЗАВРСИТИ У ЗАТВОРУ Е МОЈ СУДИЈА ПА ТВОЈ ГОВОР ТЈЕЛА ТИ ПОКАЗУЈЕ ДА СИ У СТРАХУ И ДА ЛАЗЕС БОЈИС СЕ ЗА СВОЈУ ДЈЕЦУ А ОВАЈ МОМАК СТО ЈЕ УБИЈЕН ИМА И ОН РОДИТЕЉЕ Е МОЈ СУДИЈА ЈАДНИЦЕ ЈАДНИ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Све среца

06.07.2018 17:56

Давор зна ко су убице .

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОРАЦ 2

06.07.2018 19:07

Па кад зна нека пријави јавно.Срамота је да Лепиру не дате да ради он је поштен тужилац и никад није био на страни снсдеа,напротив.жалосно је за губитак младог живота,али улица неће ниста ријешити.Можда је неко плаћен да уништи РС И МУП.То вам не пада напамет глупани.

Name

ре Борац 2

06.07.2018 20:22

Глуп си ти. Ко му брани да ради? Проблем је што не ради.

Name

Вјеруј

06.07.2018 20:34

Глупа си ти. Ми знамо у шта вјерујемо! А то је вјера у истину и правду ♥️

Name

Вјеруј

06.07.2018 20:36

Глупа си ти "борац". Ми знамо у шта вјерујемо, а то је истина и правда ♥️

Name

тихи

06.07.2018 18:34

Тешка корупција.....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цоа

06.07.2018 18:38

Станите људи, па зар он овим гостовањем није треба све фино и јасно да нам објасни. Могли су га пуно боље спремити

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кумиц

07.07.2018 04:43

Таласика не трпи припреме него сипа из рукава.

Name

дјомел

06.07.2018 18:55

Ако хоћеш нешто да уништиш, упропастиш, опљачкаш, да трава више не расте. Само на положај доведеш кадар из Српца, и успјех је загарантован..Они би и Швицу за годину довели на просјачки штап!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Не дају га

06.07.2018 20:20

Неће овај тужилац одговарати ни за шта, ни за своје обмане и преваре, ни за злоупотребе власти и овласти. Ни у пензију неће скоро, иако је прешишао и законске услове. Заштићен је. Ипак је то аутохтони изданак, аутентични сљедбеник србачког правосудног ганга.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бака

06.07.2018 21:41

Како тај лепир мозе ходати по светој земљи.Скот.

Name

Клинац

06.07.2018 20:41

Ви одавно радите против нас

ОДГОВОРИТЕ
Name

Линда

06.07.2018 21:23

Да вас буде стид и срам : убити дјете ранити у срце породицу 21 година то је дјијете . Волила бих знати иматели ви дјеце , ако имате бице сретна у зивоту "Никада" има казна бозија.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Линда

06.07.2018 21:24

Да вас буде стид и срам : убити дјете ранити у срце породицу 21 година то је дјијете . Волила бих знати иматели ви дјеце , ако имате бице сретна у зивоту "Никада" има казна бозија.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БРАВО

09.07.2018 05:52

БРАВО ЛИНДА СВАКА ЧАСТ НА КОМЕНТАРУ, И ЈА САМ ИСТОГ ТОГ МИШЉЕЊА ПРАВДА ЗА ДАВИДА И ПОДРШКА ОЦУ И МАЈЦИ.

Name

Хм

07.07.2018 00:23

Слуцај.......ЛЕПИР ПРОТИВ ЛЕПИРА....

ОДГОВОРИТЕ
Name

М

07.07.2018 05:15

Какав си ти брилијантан ум Лепиру,права је штета да такав интелигентан човјек труне у том смрдљивом тужилаштву. Ти,Лукач и Илић сте паметнији од Шерлока Холмса,таква памет се не видја често на нашим просторима,чуди ме да вас није звао британски ни М5 а ни пола шест да радите за њих.Фукаро одвратна.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бране

07.07.2018 06:49

Све сто неваља на сцени је код нас у БиХ..

ОДГОВОРИТЕ
Name

а ти радиш за убице!

08.07.2018 19:42

ЈЕ Л ВРИЈЕДНО ЛЕПТИРУ????????????????????????????????????

ОДГОВОРИТЕ
Name

"Они на тргу раде против нас"

08.07.2018 20:12

Не виђе' већу будалу од тебе који више ради против себе!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ОБРаЗ

08.07.2018 20:54

ЛЕПИРУ ПРАВИ СИ ЦОВЕК ЧУВАЈ СЕ ЗЛИХ ЉУДИ И ПОКВАРЕНЕ ЗЕНА ПОГОТОВО КОЈИ ЧУЈУ А НЕ ВИДЕ ЧУВАЈ СЕ МАНИПУЛАНАТА И ДОН ова ИСПРЉАЦЕ ТИ ТАКВУ КАРИЈЕРУ ""ПРАВДА ЗА СТУДЕНТА"" П Р А В Д А

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сенад Босњак

09.07.2018 01:03

Ова криминална резимска хоботница издаје сама себе,вуна им је поцела,револуција је неминовност!

ОДГОВОРИТЕ