То је надлежност Тужилаштва

Било каква одлука Народне скупштине Републике Српске не може да допринесе рјешавању случаја страдања Давида Драгичевића, јер је то у надлежности Тужилаштва, изјавио је данас у Сарајеву предсједник Народне скупштине Републике Српске Недељко Чубриловић.

Република Српска 06.07.2018 | 12:14
То је надлежност Тужилаштва
Чубриловић је у изјави новинарима поновио да је Народна скупштина Републике Српске на посљедњој сједници исказала свој став о извјештају Анкетног одбора с циљем сагладавања релевантних чињеница у вези са случајем страдања Давида Драгичевића, те тиме показала да посједује демократски капацитет да свако питање може ставити на дневни ред и о њему расправљати.

Он је поновио и да је сачуван дигнитет највише законодавне институције Српске тако што се Народна скупштина Републике Српске сачувала од упуштања у одређене процесе и мијешања у рад других институција.

– Случај страдања Давида Драгичевића је у искључивој надлежности Тужилаштва и ми хоћемо да институције раде и заврше посао до краја. Само на тај начин можемо допринијети и смиривању ситуације, али и да истина дође на видјело што прије. То би било најбоље за све – сматра Чубриловић.

Народна скупштина Републике Српске на сједници 4. јула није прихватила извјештај Анкетног одбора с циљем сагладавања релевантних чињеница у вези са случајем страдања Давида Драгичевића.

(Срна)

Коментари / 11

Оставите коментар
Name

Цубриловицу

06.07.2018 10:31

Кога ститите ??? Ви сте нељуди незаборави избори су близу.криминалци једни.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Несветим се ником

06.07.2018 10:36

Али дабогда сви који су били суздрзани у народној скупстини доцекали ко ја јадни давор сто сад испаста ви нисте људи ви сте пљацкароси и убице РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЖИКА Ж

06.07.2018 10:37

ЧУБРИЛОВИЋУ ТИ СИ ПРВО НЕСПОСОБАН ЧОВЈЕК ЗА БИЛО ШТА А КАМО ЛИ ДА ПРДСЈЕДАВАШ СЈЕДНИЦАМА НСРС. ДА НСРС РСДИ СВОЈ ПОСАО ОВО СЕ НЕБИ НИ ДЕСИЛО. ВАША ИЗЈАВА ЛУКАЧУ "ПА СМИРИТЕ ГА ВИ", А ОН ОДГОВАРА "АКО ГА ЈА БУДЕМ СМИРИВАО, ОНДА ГА НЕЋЕ БИТИ"!!!! МОЈ ЧУБРИЛОВИЋУ ИСТОГ ТРЕНУТКА БИ СКУПШТИНА РАЗРИЈЕШИЛА ЛУКАЧА И ПОСЛАЛА ГА У ЗАТВОР. А ТИ СИ СЕ НАМЛТИО ПАРА, ПА ЈЕБЕ ТИ СЕ ЗА СИРОТИЊОМ И ПРАВДИМ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гојко

06.07.2018 10:40

Све је човек у праву, а ви што размишљате гузицом а не главом сте без мозга и сам лупате глупости по неким порталима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Са

06.07.2018 10:41

Сва среца па се Народна скупстина не упуста у рад Уставног суда БиХ и тумацење пресуда Суда БиХ као и Медјународног суда хахахаххахахаххахаха

ОДГОВОРИТЕ
Name

@ Тип топ

06.07.2018 10:47

То је надлезност Додика,он је све и свака институција.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Wодолија

06.07.2018 10:47

Њима би било боље да ћуте него што сваки дан све више и више показују да су обично криминално удружење.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОБА

06.07.2018 11:47

ПОЗДРАВ СНИМАТЕЉИМА КОЈИ СУ ВАС СНИМАЛИ НА СКУПШТИНИ ИМАЛИ СМО ШТА ДА ВИДИМО А ЧУБРИЛОВИЋУ ДА ЛИ ЖЕЛИШ РЕЋИ НЕШТО НОВО ИЛИ ТАПКАШ У МИЈЕСТУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

перо

06.07.2018 18:13

Никад гора скупштина и више криминала откад је води овај гад.Видимо се на изборима.Глупане па тужилаштво је дигло оптужбу а владајућа банда суздрзана.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Правосуднополициска злочиначка организација

07.07.2018 05:37

Како да ради свој посао кад правосуђем и мупом управљају криминалаци Милорада Додика као што су Лепир,Милан Тегелтија, Миленко Милекић, Дарко Илић, Ћулум, Спасан Келеман, Дарко Бајић,Ћелић, Драган Лукач, Синиша Врањеш и многи други дрипци којима је мјесто у затвору?

ОДГОВОРИТЕ
Name

мислис овог тузиластва

09.07.2018 17:08

цитат: “Након конференције за штампу коју је одржала полиција (26.03., оп.аут.), ми смо 29.03. добили извјештај. Кад смо добили извјештај ја сам имао контакт са министром који је због присутности тензија у јавности замолио ме да проучим материјал и да видим може ли се донијети ту убрзан поступак, односно наредба о неспровођењу истраге”, рекао је Лепир за АТВ. (видео АТВ 1 минут 44 секунде).

ОДГОВОРИТЕ