Роналдо затворио врата Сергеју!

Сада су две јефтиније варијанте у оптицају.  Нема новца за обојицу. . .

Фудбал 07.07.2018 | 18:00
Роналдо затворио врата Сергеју!
Јувентус је недељама покушавао да заврши трансфер Сергеја Милинковић Савића, а на крају је за два дана договорио трансфер Кристијана Роналда. И то за мање паре!

Србин је био прва мета Бјанконера за улогу капиталног појачања, али када се указала шанса да доведу Роналда, потпуно су се преоријентисали на ту мисију. Успели су и на тај начин су се затворила врата за Сергеја у Торину.

То стиче и некадашњи Јувентусов директор Лућано Мођи. Он је јавно рекао оно што већи део Италије зна - Роналдовим доласком је пропала шанса да СМС овог лета заигра за Стару даму. И питање је да ли ће икада у будућности...

„Роналдов трансфер, искључује долазак Милинковић Савића у Јувентус. По мом мишљену, то је штета за Јувентус јер им сада са Роналдом недостаје још само један играч као што је Милинковић Савић. Са Србином и Пјанићем на средини терена, Јувентус би имао комплетан тим. Сергеј је комплетан играч који би добро дошао сваком тиму, а Јувентус би могао да га користи на више позиција“, рекао је Мођи.

Лацио је на поечтку прелазног рока истакао цену од 150.000.000 евра за Србина, али Јувентус није имао намеру да то плати. После Мундијала се ситуација променила и газда Лотито је био спреман да пусти Сергеја за 120.000.000 евра. Тражио је новац и Бентанкура од Јувентуса, који није прихватио.

Ипак, Јувентус и даље тражи појачање у везном реду. Потребан им је још један играч на средини терена. Наравно, јефтинији од Сергеја...

Сада су мете Матео Ковачић и Адријен Рабио. Ковачић жели да напусти Реал, желе га и неки премијерлигаши, а Реал ће за њега тражити 50.000.000 евра. Јувентус ће искористити преговоре око Роналда да покуша да спусти цену Ковачића.

Друга опција је Рабио. Он је у последњој години уговора са Пари Сен Жерменом и не жели да продужи сарадњу. Тражио је Свецима превише новца, око 600.000 евра месечно и преговори су прекинути. За њега су зантересовани и Барселона, Арсенал, Тотенхем, па Јувентусу неће бити лако...

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар