Пронађена отета беба у Сарајева

Новорођенче које је у послијеподневним сатима у четвртак отето у Хаџићима пронађено је након опсежне акције службеника Министарства унутрашњих послова Кантона Сарајево у сарадњи са кантоналним тужиоцима и припадницима Обавјештајно-безбједносне агенције. .

Босна и Херцеговина 06.07.2018 | 07:30
Пронађена отета беба у Сарајева
Беба је пронађена у четвртак око 22:15 сати у Хостелу Феријалац у насељу Маријин Двору у Сарајеву, потврдила је за Клиx.ба портпаролка Тужилаштва КС Азра Бавчић.

Према првим информацијама дјечак је жив и здрав, без икаквих здравствених потешкоћа.

Полиција је јуче добила пријаву да је у улици Игманска непозната жена, која се представила као патронажна сестра, отела бебу и побјегла у непознатом правцу.

Одмах по пријави велики број полицајаца изашао је на мјесто догађаја те је покренута опсежна акција потраге за женском особом, односно отетом бебом. Полицајци су током потраге појачали присуство и на излазима из Кантона Сарајево, али и на широј територији.

Како су медији јуче објавили, жена је долазила више пута у току дана, а била је покривена и у бијелом мантилу, те се представила као патронажна сестра.

Посљедњи пут када је дошла, мајка је отишла да пријави дијете, а с бебом је остала сестра мајке односно бебина тека. Наводно је жена, која се представила као патронажна сестра, казала особи која је чувала дијете да дезинфикује руке у купатилу, а онда ју је закључала, узела бебу и побјегла из стана.

(Независне)

Коментари / 0

Оставите коментар