Милан Ђурић се враћа у Италију?

Након годину и по, повремени бх. репрезентативац напушта Чемпионшип.

Фудбал 06.07.2018 | 10:00
Милан Ђурић се враћа у Италију?
Иако је у Бристол сити стигао почетком 2017. године, бх. интернационалац Милан Ђурић није се наиграо у Чемпионшипу, а разлог за то су честе повреде због којих је за сезону и по уписао само 27 наступа и постигао тек четири гола.

Фудбалер, који је у мају напунио 28 година, тако је близу одлуке да се врати у Италију, гдје је са доста успјеха носио дрес Ћезене. 

Сада би Ђурић поново могао да заигра у Серији Б, с обзиром да је за његове услуге заинтересована Салернитана.

Прошлу сезону клуб из Салерна окончао је у средини табеле. Током љета, тим који с клупе предводи искусни Стефано Колантуоно, остао је без нападача Матије Спроката, који се након одрађене позајмице вратио у Лацио.

Он је прошле сезоне, уз Рикарда Бокалона, био први стријелац екипе са 10 голова, тако да је у нападачкој линији остала празнина коју би требало да попуни Ђурић.

Ђурић је рођен у Тузли 1990. године, али је због ратних дешавања његова породица пребјегла у Италију, па је талентовани нападач већи дио своје каријере провео на "чизми".

Осим "црно-бијелих" из Ћезене, био и је члан и Парме, за коју није уписао нити један наступ, те је добар дио каријере провео на позајмицама у Асколију, Кротонеу, Кремонезеу, Трапанију и Ћитадели.

За репрезентацију БиХ на 14 мечева постигао је седам голова.

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар