Није све у љубави, има нешто и у Поршеу...

Једна Кинескиња добила је бројне негативне реакције на друштвеним мрежама када се пожалила да је оставила дечка након што је схватила да његов аутомобил није скупи Порше Макан, него његова десет пута јефтинија кинеска реплика.

Занимљивости 04.07.2018 | 11:39
Није све у љубави, има нешто и у Поршеу...
У својим постовима на најпопуларнијој кинеској друштвеној мрежи Wеибо, девојка је објаснила шта је довело до раскида њене кратке везе.

Пар се упознао на журци пре неколико недеља. Када је одлазила, он јој је понудио вожњу до куће. Била је шокирана његовим Порше Маканом, за који је сазнала да кошта око 220.000 долара. То ју је навело да се запита како тако богат тип може да се понаша тако скромно.

Девојка је признала да се заинтересовала за момка када је видела његов аутомобил. Отишли су на два састанка, у биоскоп и на вечеру. Био је џентлмен, а то ју још више заинтригирало.

"Помислила сам да су богати ретко кад скромни. Свидео ми се због тога што је тако посебан", написала је она.

Убрзо је, међутим, открила да има нешто чудно у свему томе. Упркос луксузном аутомобилу, момак ју је изводио само у јефтиније ресторане и увек је носио јефтину одећу, за коју је и сам признао да ју је купио преко огласа.

Девојка је, после тога, објавила је фотографију свог "богатог, али скромног" дечка на Wеибу, а потом је објавила и слику његовог аута.

И док су јој неки честитали, неки други су приметили да у питању није Порше Макан...



Врло брзо се испоставило да је реч о домаћем кинеском бренду Зотје (Зотyе), а да дечко лажни лого Поршеа купио је на интернету. Нови Зотје СР9 продаје се по цени од око 15.000 до 18.000 долара и дефинитивно није луксузан аутомобил.

Бесна након што је открила истину, девојка је одлучила да се супротстави дечку. Послала му је поруку са питањем колико је платио свој ауто.

Он је одговорио да га је купио за 1,2 милиона јуана (око 180.000 долара), али је тада почела суптилно да га испитује за разлике између његовог аута и Поршеа кога је наводно видела.

"То је стари, мој је новији модел. Наравно да не изгледају исто. Зашто те то толико мучи?", питао ју момак.

"Да ли си мислио на нови модел Зотјеа? Престани да се претвараш. Пријатељи су ми рекли истину. Раскидамо!", одговорила је девојка. Када је већ ухваћен у лажи, младић је оптужио девојку да је само желела да показује другима "његов скуп ауто"

То је била кап која је прелила чашу.

"Како се усуђујеш да ми приговараш да желим да се правим важна. Ти си модификовао свој ауто да би изгледао као Порше. Одвратан си. Била сам слепа што уопште и била са тобом", поручила је љутито девојка.

Размена њихових порука, уз фотографије аутомобила, на кинеској друштвеној мрежи изазвала је реакције које девојка није очекивала, пише Оддитy Централ.

Она каже да је хтела да упозори друге жене на "момка са лажним Поршеом, који користи ауто да би намамио жене у кревет". Многи су је, међутим упитали што се заправо догодило са свим осећајима према њему.

(ОДДИТY ЦЕНТРАЛ)

Коментари / 0

Оставите коментар