Круз радио као чистач и вратар

Холивудски глумац Том Круз, пре него што је постао славан, радио је као чистач и портир, а данас се његово богатство процењује на више од 350 милиона долара.

Забава 04.07.2018 | 11:00
Круз радио као чистач и вратар
Томас Круз Мапотер ИВ право је име Тому Крузу којег данас не бисмо гледали у легендарним филмовима да је отишао за својим позивом у свештенике, пише 24сата.хр. Као веома религиозан, Круз се рано придружио Фрањевцима и хтео је да постане свештеник, све док у школи није пробао да глуми.

Налази се међу топ 100 филмских звезда свих времена, а јуче је прославио 56. рођендан.

Као мали играо је хокеј на трави, али је престао након што се повредио и оштетио предњи зуб.

"Са 18 година сам напустио школу и отишао у Њујорк да постанем глумац, нисам ни сањао да ћу оволико да постигнем", рекао је Том, који је родом из Кентакија, а има немачко, ирско и енглеско порекло.

"Испод просечне висине сам и нисам претерано згодан, барем тада нисам био, а већ сам за пет година снимио неке од својих највећих филмова", признао је глумац висок 170 центиметара који је деведесетих био међу најплаћенијим глумцима на свету.

Прву малу улогу имао је 1981. у филму "Ендлесс Лове", а онда су се низали "Топ Гун", "Тхе Цолор оф Монеy", "Раин Ман" и "Борн он тхе Фоуртх оф Јулy". На филмовима попут "Интервју с вампиром", "Немогућа мисија" и "Јеррy Магуире" зарадио је 15 милиона долара по филму.

Након неколико година у Холивуду, опет се окренуо вери, сајентологији, због које су му, како се раније писало, пропали сви бракови. У првом браку био је са Мими Роџерс, па Никол Кидман и Кејти Холмс.

(Агенције)

Коментари / 0

Оставите коментар