Серена је умало умрла прије годину дана!

А гледајте је сада! Супруг Серене Вилијамс Алексис Оханијан причао је у интервјуу за Тајмс о проблемима са којима се прошле године суочила једна од најбољих тенисерки у историји.

Тенис 07.07.2018 | 21:30
Серена је умало умрла прије годину дана!
Вилијамсова се прошле године повукла са такмичења на WТА туру јер је остала трудна са оснивачем мреже Реддит.

Ове године се вратила, а Оханијан каже да је за то била заслужна њена радна етика.

"Другачији смо једно од другог што на многе начине може да помогне јер учимо једно од другог. Постоји и низ вредности које делимо - радна етика и такмичарски дух. Мислио сам да сам највећи радник на свету у индустрији која стално ради, али гледајући своју супругу је нешто што ме чини скромнијим, јер видим притисак и ситуације са којима се суочава и шта је потребно да буде толико велика. То је радна етика на потпуно новом нивоу. Не разумем шта је потребно да би радила то што ради али разумем ниво посвећености који је потребан", рекао је Оханијан. 

Он додаје да Серена устаје рано недељом да би тренирала или радила на својој модној линији и каже да је део њеног карактера видео и прошле године када су после порођаја у септембру стање закомпликовало. 

"Умало је умрла и била је у кревету неколико месеци. Да се то све деси пре мање од годину дана, а да се сада врати и такмичи се на овом нивоу, то је феноменално", нагласио је суоснивач Реддит-а. 

Њих двоје су постали родитељи девојчице Олимпије.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар