Олимпијакос и Папаниколау - нема договора!

Преговори, засад, неуспешни.

Кошарка 05.07.2018 | 17:45
Олимпијакос и Папаниколау - нема договора!
На ноге је стао цео Пиреј због потврде да ће Василис Спанулис и у наредне две године носити црвено-бели дрес, у нади да ће и преостали чланови „слободне тројке“ бити потписани врло брзо. Са Спанулисом је ишло глатко, али са Костасом Папаниколауом – неће.

Наиме, први круг разговора о новом уговору нису прошли добро. Састанак је трајао прилично кратко и није било задовољства на лицу репрезентативца Грчке. Како јавља Еурохоопс, Олимпијакосова понуда била је прениска у односу на оно што он жели. То не значи да су преговори скроз пропали, пошто би нових разговора требало да буде већ у наредним данима. Самим тим би и ситуација могла да се промени, а две стране нађу заједничко решење.

Олимпијакос жели да задржи Папаниколауа и он је изричита жеља Дејвида Блата, а кружи прича да га је нови тренер црвено-белих звао и лично му објаснио да га жели у тиму и у будућности. Ипак, засад непремостива препрека је она финансијске природе.

Папаниколау у међувремену размишља и о повратку у НБА и већ је обавио неформалне разговоре с неколико клубова. У оптицају је такође и останак у Евролиги, али у некој другој средини. Наводно је и Барселона заинтересована.

Све ће бити јасније до краја седмице.

Извор: моззартспорт

Фото: Стар Спорт

Коментари / 0

Оставите коментар