Бихаћ: Сипа хапси кријумчаре

Припадници СИПА од јутрос на подручју Бихаћа и околине проводе акцију хапшења осумњичених за кријумчарење илегалних миграната.

Босна и Херцеговина 03.07.2018 | 09:40
Бихаћ: Сипа хапси кријумчаре
У Тужилаштву БиХ су рекли да је акција усмјерена на шест особа који се сумњиче да су дужи временски период незаконито транспортовали, скривали, смјештали и пребацивали илегалне мигранате преко границе БиХ.

-Особе које су под истрагом осумњичене су да су дужи временски период, као организована група, долазиле у контакт са особама које као илегални мигранти бораве  у БиХ, након чега су те особе из различитих крајева БиХ, за новчану корист, тајно превозили и смјештали на подручју Бихаћа и околине. Након тога чекали су погодан тренутак за њихово илегално превођење, изван граничних пријелаза на подручје Хрватске, како би им омогућили даље кретање ка земљама ЕУ – рекли су у Тужилаштву БиХ.

Након хапшења и претреса, осумњичени ће према инструкцијама поступајућег тужиоца, бити предати на даље процесуирање.

(Српскаинфо)

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Па

03.07.2018 08:01

Каква бламажа. Ко фол да тужилаштво нешта ради. Докле ћете се више брукати бруке једне? Вама проблем десетак шверцера миграната а што је ова пиш*на држава у расулу то вам је океј. Од врха па до мјесне заједнице све сами лоповлук, корупција и криминал и то је све ок је л да. Хахаха понекад с времена на време појави се неки телал и искламује све ове негативности да забави мало овај јадни народ и онда опет све по старом. Сав ваш рад се свео на хватање понеког кокошара и он јадник је одмах крив и одговоран за читаву Бејха. Јадна ли је ова држава а и ми с њом

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бихац

03.07.2018 08:39

Само хапси. зивјела полиција.

Name

Зворник

03.07.2018 08:59

Прицај ти ста хоцес ал ови момци на слици су страх и трепет милина их видјети.

Name

Сињ

03.07.2018 12:18

Подршка Мектићу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ненад

03.07.2018 13:55

Ха ха... Сад Сипа и полиција преузимају бизнис. Тако је са свим уносним гранама... сверц цигара, орузја, дроге....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Босњо

05.07.2018 17:58

ЈА ВЈЕРУЈЕМ ПОЛИЦИЈИ

ОДГОВОРИТЕ