Најљепша вијест Душана Борковића!

Аутомобилиста и његова супруга ускоро ће добити "највећу срећу из епрувете".

Остали спортови 05.07.2018 | 09:30
Најљепша вијест Душана Борковића!
Најбољи српски аутомобилиста Душан Борковић (35) и његова супруга Андријана (31) за четири месеца ће добити прво дете, бебу зачету процесом вантелесне оплодње.

"Када смо сазнали да је трудна, нисам знао да ли да је грлим, љубим, да трчим, да вичем или плачем од среће. Сви родитељи знају о чему говорим. Свим мужевима бих поручио да буду највећа подршка својим супругама у процесу вантелесне оплодње, ипак су оне наши змајеви," рекао је он за "Глорију".

Андријана је у петом месецу трудноће, и за себе каже да је "фина трудница, без посебних прохтева", али подвлачи да је пар имао среће што је процес вантелесне успео из првог покушаја.

"Све је више парова који пролазе кроз овај процес, и мислим да им свака подршка, укључујући и јавно изношење оваквих искустава, значи. Сада када сам све ближе улози мајке, питам се зашто се раније нисмо одлучили на овај корак," рекла је она.

Пар наводи да пол бебе није битан, већ је само важно да буде жива и здрава. До Андријаниног порођаја ове јесени, Борковића чека "брзо" лето - већ овог викенда покушаће да се врати на чеону позицију на тркачком викенду на Хунгарорингу.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар