Ухапшена три лица, једно у бијегу

На подручју Полицијске управе Зворник у посљедња 24 часа догодило се кривично дјело угрожавање безбједности, саобраћајна незгода и нарушавање јавног реда и мира, саопштено је данас из ове управе

Република Српска 02.07.2018 | 10:19
Ухапшена три лица, једно у бијегу
Полиција из Братунца ухапсила је особе чији су иницијали Д.М. /21/, В.С. /33/ и Ж.А. /28/ због сумње да су у угоститељском објекту у Братунцу нанијеле тјелесне повреде оштећеном.

Полицијској станици Братунац пријављено је да је у угоститељском објекту у Братунцу, дошло до нарушавања јавног реда и мира приликом чега су особе Д.М, В.С, Ж.А. и М.М. /21/ физички напале оштећеног повриједивши га, а затим су испред угоститељског објекта наставили са нарушавањем јавног реда и мира оштетивши аутомобил “бе-ем-ве”.

Изласком на лице мјеста, полиција је утврдила да су наведене особе нарушиле јавни ред и мир тучом, приликом чега је оштећени задобио тјелесне повреде и превезен у Општу болницу Зворник гдје му је указана љекарска помоћ.

Особе Д.М, В.С. и Ж.А. су ухапшене, док се особа М.М. удаљила са лица мјеста и за њом се трага. О догађају је обавијештен дежурни тужилац Окружног тужилаштва Бијељина.

Након комплетирања и документовања предмета, против осумњичених лица биће поднесен извјештај за почињена кривична дјела.

Припадници Полицијске станице Шековићи раде на расвјетљавању кривичног дјела угрожавање безбједности против непознатог лица које је пријавитељу слало пријетеће поруке.

Полиција је, након што је примила пријаву да непозната особа шаље пријетеће поруке пријавитељу, приступила расвјетљавању овог кривичног дјела о којем је обавијештен Окружни тужилац Источно Сарајево.

Двадесетчетворогодишњи мушкарац чији су иницијали Р.С. из Зворника је превезен у Општу болницу Зворник након што је аутомобилом “голф” слетио с коловоза на локалном путу Трновица-Кисељак у зворничком мјесту Јасеница.

Полиција је извршила увиђај, а алкотестирањем утврђено је да је возач Р.С. посједовао 1,38 промила алкохола у крви.

(Срна)

Коментари / 0

Оставите коментар