Горан Бреговић шета у пиџами

Сакривен иза зидина свог дома, Горан ретко излази, али када то чини, не води рачуна о свом стајлингу, па смо га зато још на почетку наше мисије усликали у бадемантилу и пиџами како са архитектама хода од куће до објекта који гради.

Србија 01.07.2018 | 20:30
Горан Бреговић шета у пиџами
У овом издању, са све јапанкама на ногама, прошао је неколико улица, не обраћајући пажњу на то што је рашчупан јер је тек устао из кревета. Комшије су нам потврдиле да му је ово природно стање.

"Брига њега да л‘ је у пиџами, го до паса или у шортсу, он иде где пожели у том тренутку. Гради неколико кућа овде на Сењаку и такав обилази градилишта или иде до продавнице. Шта га брига ко ће шта рећи", каже комшиница коју смо срели у пролазу док нам сусетка Анка открива мало више.

"Када се доселио, возио је неки дрндави џип који је испуштао ужасне издувне гасове. Сретнемо се ми у самопослузи и одржим му ја предавање. Кажем му: `Слушај, комшија, знам да си за екологију, оно дрндало вози тамо где живиш у свету. Немој овде у Србији да га возиш`. То је био један стари дрндави џип, што бисте ви млади рекли, изгледао је кул, али је загађивао све нас овде. И да вам кажем, послушао ме. Није се срдио ни љутио, убрзо је купио нови ауто", каже Анка.

"Иначе, никакве дрскости нема у њему. Имао је великих проблема са неком америчком школом. Дуго су градили, а Брега је желео мир. Мало су се расправљали, али он је био у праву", додаје она.

Како је Сењак део престонице у којем живе углавном имућни људи који су себи саградили виле и опасали их зидинама, међу њима нема комшијског кафенисања. Такав је случај и са Гораном Бреговићем, за којег комшиница Мира каже да је тип особе који не жели да се дружи.

"Само знам да су му две виле на углу, али никада га не срећем. Ми се са Сењака не дружимо са комшилуком, евентуално се мимоилазимо колима", истакла је Мира, док Ана открива да Горан има псе о којима сам брине.

"Сретнем га када шета љубимце. Моја другарица је његова пријатељица, али нас двоје не пијемо кафу. Делује ми као океј лик. Када се сретнемо у самопослузи, проћаскамо две-три речи и то је то", каже Ана док комшиници Снежи популарни музичар делује умишљено.

"Никада се не јавља, делује умишљено. Шта и да нам се јави, ми смо обични смртници за њега који је селебрити", сматра Снежа.

(Блиц)

Коментари / 8

Оставите коментар
Name

Царсија

01.07.2018 18:54

Како се вратио у царсију сметнуо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сарајево

01.07.2018 19:23

Брега је велика људина и раја, а у Србији комшије не иду једни другима ни на сахране, а не да се друзе. Ми босанци какви год да смо бар се друзимо и пазимо, имами душу и топлину коју србијанци немају, хладни као сприцер. Да видите зато Брегу у Сарајеву вазда у кафани с рајом , легенда наша сарајевска био и остао.

Name

САРАЈЕВО:

01.07.2018 21:49

А јел икад окрено туру раји, или цуга на тудји рацун?

Name

Драганче

01.07.2018 19:00

Какве су ово теме из Србије у задње вријеме?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кики

02.07.2018 12:15

Ет сад оне ко фол контају и сведоце да је Брега ок ил да је умисљен итд..итд..ваљда би Брегу требало питат какве су га то бабе спопале...и он би несто коментарисао ,сигуран сам.

Name

Колико Знам

01.07.2018 19:03

Горан је обицни музикант,не контам засто би се морао лијепо облацити да би ходао око своје куце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Циго

01.07.2018 19:26

Није обични

Name

Ддкл

02.07.2018 05:33

"Са све јапанкама"..Каква је ово конструкција реченице??????

ОДГОВОРИТЕ